Alıntı:
febastik Nickli Üyeden Alıntı
süper bir filmdi ya neden yorumlanmıyor ki bu tür filmler big bang da yorumlanmamış halbuki bu filmler süper izlemekte tereddüt edenler için soyluyorum cok güzel harika bir film dram türü süper bir yapım
|
kesinlikle katiliyorum, ben filmi izlemis ve begenmis olmama ragmen yorumlamayi unutmusum...
hukumetin, yagmaci yonetiminden memnun olmayan halkin yani sira, ogrencilerde eylemlere katilma karari almistir.
ailesini kaybetmis, abisiyle yasayan jun ki'de bu direnise katilmaya karar verir. abisi, taksi soforudur ve kardesi onun herseyidir. sokaklarda yasanan bu canli yayin öldürme sahnelerinden onu korumaya calismaktadir.
taksi soforru olan abi, bu esnada, hemsire olan bir kiza da asık olmustur. bilmedigi sey ise, daha sonra kendisininde direnise katilip, kizin babasi olan eski komutan ile hukumete karsi direnecegidir.
bu filmde beni en yaralayan sahnelerden biri, jun ki'nin ölümüydü... Abisi, ates altinda bulunan sokagin ortasinda kardesinin vuruldugunu gorunce, tereddutsuz kosarak siperinden cikti ve kardesine yardima gitti....o sahne beni nefessiz birakmisti...