Sinemasia.com * Güney Kore ve Uzak Doğu Sinema & Kültür Sitesi    

Alt 07-04-2009, 12:36   #1
chibi
Senior Member

chibi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 4219
chibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond repute
Red face Lee Eon

"Coffee Prince'' dizisiyle modellikten aktörlüğe geçiş yapan Lee Eon 21.08.2008 günü motor kazası sonucu öldü.
KBS de yayınlanan "Mighty Chil-woo" dizisinin kutlama partisinden ayrıldıktan sonra Hannam-dong yolunda geçirdiği kaza sonucu kaldırıldığı Soonchunhyang University Hospital da öldü. Aktör henüz 27 yaşındaydı.(The Korea Tımes)

ya ben bunu duymamıştım resmen şok oldum üztelik geçen sene vefat etmiş coffee prince'de çok sevmiştim onu allah rahmet etsin
chibi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2009, 12:52   #2
Gestapo
Misafir

Yaw ben birşeyi merak ediyorum bu cenazelerde oraya konan meyve ve sebzeler neyi ifade ediyor, özellikle karpuz !!
Alt 07-04-2009, 14:36   #3
Sema
film noir

Sema - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 9256
Sema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond repute

Ben görmüştüm Bu ara cok öLüm haberi aLdık.özeLLikLe intaharLar cok fazLa:/

üzüLdüm..
Sema isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2009, 18:31   #4
Sema
film noir

Sema - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 9256
Sema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond repute

Cenaze töreninden kareler

Sema isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2009, 18:28   #5
nagihan
Senior Member

nagihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 1846
nagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant future

gong yoo yu goremedik
nagihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2009, 11:14   #6
chibi
Senior Member

chibi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 4219
chibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond repute

Gong Yoo o sırada askerdeydi ancak cenazeye katıldı.nasıl katılmasın Lee EON ile çok iyi arkadaştılar mankenlik zmanlarından hatta Gong arkadaşının ölümünden sonra sitesinde bir mesaj yayınlamıştı .nasıldı tam olarak hatırlamıyorum ama özetle "bugün bir şey oldu seni aradım ama telefon açılmadı o zaman farkına vardım" diyordu. buyrun bir kaç foto...

chibi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-08-2009, 18:50   #7
nagihan
Senior Member

nagihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 1846
nagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant futurenagihan has a brilliant future

Alıntı:
Gestapo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaw ben birşeyi merak ediyorum bu cenazelerde oraya konan meyve ve sebzeler neyi ifade ediyor, özellikle karpuz !!
ölen insanın sevdiği yiyecekler konuluyo biliyorum
nagihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2010, 14:35   #8
heartbreather
Banned

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 356
heartbreather is just really niceheartbreather is just really niceheartbreather is just really niceheartbreather is just really nice

Çok şaşırdım daha yeni duydum
heartbreather isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-04-2010, 21:13   #9
Joo Wa Ra
Senior Member

Joo Wa Ra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 3661
Joo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond repute

Alıntı:
chibi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gong Yoo o sırada askerdeydi ancak cenazeye katıldı.nasıl katılmasın Lee EON ile çok iyi arkadaştılar mankenlik zmanlarından hatta Gong arkadaşının ölümünden sonra sitesinde bir mesaj yayınlamıştı .nasıldı tam olarak hatırlamıyorum ama özetle "bugün bir şey oldu seni aradım ama telefon açılmadı o zaman farkına vardım" diyordu.
"o gün aklıma geldin, seni aramak istedim, ama geçiştirdim, sonra ararım dedim, keşke arasaydım." gibi bir takım sözler hatırlıyorum ben de...

evet bu genç ölümleri ayrı kötü oluyor.insan izlerken tuhaf hissediyor.dizide oynadığı karakteri aşağılayıp durdukları zaman fazladan acıdım.

lee eon coffee prince'deki rolünü çok iyi oynamıştı.saf salak aşık rolü cuk oturmuştu.
yapımcı da making videosunda sanırım, utangaçlığından, alçakgönüllülüğünden bahsediyordu.kabul edilince çocuk gibi sevinmiş.

Konu Joo Wa Ra tarafından (06-04-2010 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: fotoları attım.kalabalık etmesin.
Joo Wa Ra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-04-2010, 21:32   #10
cass_oya
Banned

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 1938
cass_oya has a brilliant futurecass_oya has a brilliant futurecass_oya has a brilliant futurecass_oya has a brilliant futurecass_oya has a brilliant futurecass_oya has a brilliant futurecass_oya has a brilliant futurecass_oya has a brilliant futurecass_oya has a brilliant futurecass_oya has a brilliant futurecass_oya has a brilliant future

ayy cok üzüldüm sevmistim ben Lee Eon'u yaa üzüldüm bak simdi cok
cass_oya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Üye ve 1 Tanrı Misafiri)

Seçenekler
Stil