Sinemasia.com * Güney Kore ve Uzak Doğu Sinema & Kültür Sitesi    

Go Back   Sinemasia.com * Güney Kore ve Uzak Doğu Sinema & Kültür Sitesi > Sinema > Drama - Tv - Dizi

Seçenekler Stil
Alt 18-02-2010, 19:08   #211
Joo Wa Ra
Senior Member

Joo Wa Ra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 3661
Joo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond repute

Alıntı:
Moo-Hyuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Joo Wa Ra seni sevdiğimi söylemişmiydim

harika yorumların harika...tam benliksin canım ciğerim bu dizi kafamın hiçbir yerinde birşey teşkil etmiyor bitirmişsin, vatana millete hayırlı uğurlu olsun daha güzel dizileri izlemen dileğiyle
moo-hyuk sen nerelerdesin, yolunu gözlüyorum çaktırmasam da...
bakma ağır abla takılıyorum ama...saraneyo, ben de seni.

valla uzun zaman dizi izlemesem daha iyi olucak, filmlere başladım onları bitiricem. bu dizi işi insanı film felci yapıyor...
Joo Wa Ra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2010, 16:24   #212
Joo Wa Ra
Senior Member

Karizma Gücü :
Joo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond reputeJoo Wa Ra has a reputation beyond repute

olur da koreye gidersem, Allah esirgesin kaza-maza geçirirsem ne diyeceğimi biliyorum: "uıngıb yagsendto! ssaseiim, ssaseiim! teyk mi tu dı ıngıb yagsendto!
palli ya palli!"

onlar da hayatlarında gördükleri en yuvarlak gözlü koreliye hayretle bakıcaklar...
çalıştım baya, telaffuzum iyi.
take me to the kısmını da öğreneyim hele...
Alt 27-02-2010, 13:06   #213
daywalker_943
Yeni Üye

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 19
daywalker_943 is on a distinguished road
Standart habil ve kabil linkleri

arkadaşlar torenti ilk defa kullanıyorum
acaba siteden filmin linklerini nasıl görebilirim
yardımcı olursanız sevinirim.
daywalker_943 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-02-2010, 13:08   #214
KaNeSHiRo

KaNeSHiRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 11286
KaNeSHiRo has a reputation beyond reputeKaNeSHiRo has a reputation beyond reputeKaNeSHiRo has a reputation beyond reputeKaNeSHiRo has a reputation beyond reputeKaNeSHiRo has a reputation beyond reputeKaNeSHiRo has a reputation beyond reputeKaNeSHiRo has a reputation beyond reputeKaNeSHiRo has a reputation beyond reputeKaNeSHiRo has a reputation beyond reputeKaNeSHiRo has a reputation beyond reputeKaNeSHiRo has a reputation beyond repute

Ana sayfada "Sinema"Bolumu icinde, en sondaki bolumde tum film ve dizilerin kategorilenmis indirme (Download) linklerini bulabilirsiniz....

simdilik kolaylik olsun diye buraya ekliyorum..

Download Bölümü
Alt Forum: Kore Sineması Linkleri, Japon Sineması Linkleri, Diğer Asya Sineması Linkleri, Dünya Sineması Linkleri, Türk Sineması Linkleri, Anime Linkleri, Online Film-Dizi, Dizi-Drama Linkleri, Torrent Linkleri, Altyazı Linkleri

Ayrica, her bolumde, o bolume ait sabit baslik olarak "index" bulunmaktadir...Aradiginiz film-dizi isimlerine oradan bakabilirsiniz, Indexler rutin olarak guncellenmektedir...

Ayrica: Cain and Abel (Habil ve Kabil) (카인과 아벨) (Kaingwa Abel) [2009] download link....
KaNeSHiRo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-02-2010, 17:05   #215
Joo Wa Ra
Senior Member

Karizma Gücü :

Alıntı:
daywalker_943 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar torenti ilk defa kullanıyorum
acaba siteden filmin linklerini nasıl görebilirim
yardımcı olursanız sevinirim.
torrent linkimiz yok bildiğim kadarıyla.rapid ve megaupload türü sitelerin linkleri var.
kaneshironun anlattıklarına bakarsan görürsün aslında.kolay gelsin.

Konu Joo Wa Ra tarafından (27-02-2010 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: imla hatası
Alt 14-07-2010, 16:00   #216
tomakin
Senior Member

tomakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 678
tomakin is a splendid one to beholdtomakin is a splendid one to beholdtomakin is a splendid one to beholdtomakin is a splendid one to beholdtomakin is a splendid one to beholdtomakin is a splendid one to behold

KKKüzel bi diziymişşdiziyi yeni izlemeye başladım hala 11. bölümde olmama rağmen adam önüne gelene paso suni teneffüs yapıp duruyone bu yaaa

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Üye ve 1 Tanrı Misafiri)

Seçenekler
Stil