Sinemasia.com * Güney Kore ve Uzak Doğu Sinema & Kültür Sitesi    

Go Back   Sinemasia.com * Güney Kore ve Uzak Doğu Sinema & Kültür Sitesi > Sinema > Güney Kore Sineması > 2005 ve Öncesi

Anketimiz: bu fiLmi oyLayın
1 0 0%
2 0 0%
3 0 0%
4 0 0%
5 11 100,00%
Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Seçenekler Stil
Alt 09-09-2008, 21:26   #1
Sema
film noir

Sema - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 9256
Sema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond repute
Standart Innocent Steps (Daenseo-ui sunjeong) [2005]

Yönetmen:Young-hoon Park
Senaryo:Gye-ok Park, Young-hoon Park.
Tür:Komedi / Dram / Romantik
Müzik:Bilinmiyor
Yapim:Güney Kore
Süre:110 Dk.

Oyuncular
Geun-yeong Mun ... Jang Chae-rin, Keon-hyeong Park ... Na Young-sae, Won-sang Park ... Ma Sang-doo, Chang Yun ... Jung Hyun-soo, Yu-mi Jeong , Byeol Kim , Ji-yeong Kim.

Profesyönel bir dansçı ve dans hocası olan Young-sae, hayatında Sefiller 'i oynamaktadır. Dans partneri, yarışmadan kısa bir süre önce onu terk etmiş ve birinci olabilmek için jüri başkanının oğlu, Young-sae 'nin ise ezeli düşmanı olan Hyun-soo ile birlikte piste çıkmıştır...
Tüm bunlar yetmiyormuş gibi, yarışma esnasında adi bir komploya kurban giden Young-sae, dizinden sakatlanmış ve değil birinci olmak, dereceye bile girmeyi başaramamıştır. Ardı ardına ve kendisi için çok ağır fiziksel ve ruhsal yaralar alan Young-sae çalışmayı, dansı hatta hayatı bile bırakmıştır...
Young-sae, dünyaya küsmüş bir şekilde evinde bunalımını yaşarken; öğretmenlik yaptığı dans okulunun sahibi olan arkadaşı Sang-doo Ma ise, Young-sae 'nin hayatını tekrar rayına sokabilmek için, bir dans partneri bulma arayışındadır...
Sang-doo Ma, Young-sae 'ye çok iyi, hatta şampiyon bir dans partneri bulur. Yalnız ortada ufak bir sorun vardır. Çin 'de, Chosun Halk Dansları Yarışması 'nı defalarca kazanmış olan Chae-rin 'in Güney Kore 'de yarışmaya girebilmesi için; vatandaşlık alması gerekmektedir...
Gereken sürede vatandaşlık alınabilmesinin tek yolu, Güney Kore 'li biri ile evlenmesidir. Young-sae, arkadaşı Sang-doo 'nun baskılarına dayanamayarak; ne gerekiyorsa yapmayı kabul eder ve Çinli partnerine nikâhı basar. Ancak çok kısa bir süre sonra, partneri ile ilk dans denemesini yaptığında; verdiği kararın ne kadar yanlış olduğunu anlayacaktır...
Çünkü karşısındaki, Chosun Halk Dansları Yarışması Şampiyonu değil, onun küçük kız kardeşidir ve dans etmeyi bilmemektedir. Ablasının nişanlısı, ablasını Güney Kore 'ye gitmemesi konusunda ikna etmeyi başarmış, kız kardeşi ise bu boşluğu hayatının fırsatı olarak görerek; şampiyon dansçı kisvesi altında Güney Kore 'ye gelmiştir. Young-sae 'nin önünde yine bir yıkım, bir evlilik cüzdanı, berbat bir aksana sahip küçük bir kız ve onu yontmak için üç ay vardır...

Sema isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2008, 19:37   #2
blade2006
Member

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 269
blade2006 is a jewel in the roughblade2006 is a jewel in the roughblade2006 is a jewel in the rough

sıfırdan sanatçı yaratmak ne kadar zor ve özeldir bu film güzel bir örneği.

formalite olarak başlayan evlilik, büyük bir aşka dönüşüyor. müzikler ve oyunlar güzel etkilemiş filmi.

bence izlenmeli.
blade2006 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2008, 21:44   #3
esmer_bombish
Yeni Üye

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 19
esmer_bombish is on a distinguished road

arkadaslar daha yeni üye oldum..nerden indiripde izlencek :S:S
yardimci olursaniz cok sevinirim..
we paylasim icin tesekküler...!
esmer_bombish isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2008, 22:01   #4
ondokuz
XIX.

ondokuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 1973
ondokuz has a brilliant futureondokuz has a brilliant futureondokuz has a brilliant futureondokuz has a brilliant futureondokuz has a brilliant futureondokuz has a brilliant futureondokuz has a brilliant futureondokuz has a brilliant futureondokuz has a brilliant futureondokuz has a brilliant futureondokuz has a brilliant future

Alıntı:
esmer_bombish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar daha yeni üye oldum..nerden indiripde izlencek :S:S
yardimci olursaniz cok sevinirim..
we paylasim icin tesekküler...!
Sinemasia.com forumlarına hoşgeldiniz.
buradan indirip, izleyebilirsiniz.
ondokuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-11-2008, 18:36   #5
Gestapo
Misafir

Kore'de bir kural mı var bayanları sırtta taşımak için. Bende taşırım ne var
Alt 05-12-2008, 17:08   #6
blade2006
Member

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 269
blade2006 is a jewel in the roughblade2006 is a jewel in the roughblade2006 is a jewel in the rough

sırtta taşımak için bir kural yok ama bir gelenek var. çinliler de sırt sepetinde taşırlarmış. bu biraz sevgi ve saygının gereği. sevgilileri olduğu gib yaşlılarını da taşırlar.

en çok hayran olduğum konulardan biridir benimde.
blade2006 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-04-2009, 00:37   #7
Sema
film noir

Sema - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 9256
Sema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond reputeSema has a reputation beyond repute

Alıntı:
blade2006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sırtta taşımak için bir kural yok ama bir gelenek var. çinliler de sırt sepetinde taşırlarmış. bu biraz sevgi ve saygının gereği. sevgilileri olduğu gib yaşlılarını da taşırlar.

en çok hayran olduğum konulardan biridir benimde.
Ben de ben de

Biri de beni taşısın

Neyse fiLmin konusunu ekLemiştim ama izLeyememiştim . Bu gün izLeme fırsatım oLdu ve cidden cok güzeLdi.NasıL gecti zaman anLamadım.FinaLde mutLu oLdukLarını görmek icimi rahatLattı

ÖzeLLikLe Young-sae ikinci kez kaLLeşce tuzağa düşürüLünce bu sefer toparLayamayacağına inanmıştım ama kızımız sanatını da bir yana itip onu seçti

9/10
Sema isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-04-2009, 18:33   #8
Tuba
Senior Member

Tuba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 3073
Tuba has a reputation beyond reputeTuba has a reputation beyond reputeTuba has a reputation beyond reputeTuba has a reputation beyond reputeTuba has a reputation beyond reputeTuba has a reputation beyond reputeTuba has a reputation beyond reputeTuba has a reputation beyond reputeTuba has a reputation beyond reputeTuba has a reputation beyond reputeTuba has a reputation beyond repute

çok güzel filmdi kızı nerden bulmuşlar yaçok aradılar galiba

aslında koreye gidip anlaşmalı evlenme fikri fena değilmiş
Tuba isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-04-2009, 15:45   #9
chibi
Senior Member

chibi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 4219
chibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond reputechibi has a reputation beyond repute

filmi beğendim özellikle market sahnesinde güldüm kzı çok tatlıydı göçmen bürosundaki polisler de komikti
chibi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 10:43   #10
zeinep_k
Senior Member

zeinep_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karizma Gücü :
Karizma Puanı : 874
zeinep_k is a splendid one to beholdzeinep_k is a splendid one to beholdzeinep_k is a splendid one to beholdzeinep_k is a splendid one to beholdzeinep_k is a splendid one to beholdzeinep_k is a splendid one to beholdzeinep_k is a splendid one to behold

çok güzeldi bu film yaa. dans severlere özellikle tavsiye ederim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Üye ve 1 Tanrı Misafiri)

Seçenekler
Stil