PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : One Tree Hill

pinklover
26-02-2009, 21:05
http://i31.tinypic.com/awaxu.jpg

KONU

Tree Hill kasabasının zıt uçlarında büyüyen Nathan ve Lucas’ın basket tutkuları ve aynı babaya sahip olmaları dışında çok az ortak yönleri var. Küstah ve kendine güvenen Nathan lise basketbol takımının yıldızı ve zengin bir ailenin çocuğu. Sessiz, içine kapanık ve sokak basketbolunda efsanevi bir oyuncu olan Lucas ise çalışan, bekar bir annenin tek çocuğu.

Nathan’ın babası Dan, Lucas’ın annesi Karen ile lise yıllarında bir aşk yaşar. Karen’ın Lucas’a hamile kalması sonucu Dan kariyerini seçerek onları terk eder. Basketbol kariyerinde başarısız olunca da üniversitede tanıştığı yeni eşi ve oğlu Nathan’la birlikte kasabaya geri döner. Lucas’ın varlığını ise reddeder.

Bu karanlık sır bugüne kadar oğlanlardan saklanmaya çalışılmıştır, ancak kader onları aynı basketbol takımında karşılaştırır ve hayatları beklenmedik şekilde birbirinin içine geçer. İki kardeşin birbirlerinin hayatlarındaki rollerine alışmaları zaman alacak gibi görünse de ikisinin de bu yeni gelişmeden ilgi çekici bir şeyler çıkaracağı kesin.

Geçmiş hesaplar bu sefer çözümlenmek üzere yeniden açılıyor. Sırlar, çekişmeler ve beklenmedik gelişmeler seyircileri her hafta ekrana bağlıyor.

Yapımcı: Mark Schwahn

Oyuncular

Chad Michael Murray
James Lafferty
Hilarie Burton
Bethany Joy Galeotti
Sophia Bush
Paul Johansson
Lee Norris
Antwon Tanner
Jackson Brundage

miranda
26-02-2009, 21:17
Çok severim :4

pinklover
26-02-2009, 21:28
sırf chad için bile izlenir ulannnn :yeah: :E

mavi
12-08-2009, 00:10
lucas
kardeşlerden kara saçlı olanı işte xD
izlemedim diziyi ama favorim oydu
belirtmeden geçmeyeyim dedim :D

nagihan
28-08-2009, 22:50
Chad Michael Murray... A Cinderella Story' de Hilarry Duff' la birlikte oymanışdı:hu: Hilarry Duff filmlerini seviyom zaten :D bu dizide entrikalı bişeye benziyo :D

miranda
28-08-2009, 23:35
Sophia Bush'un ses tonunu seviyorum ben:hemm

n_e_s_i_b_e
29-08-2009, 14:20
vayy one tree hill bayılıyorum chad ve sophia :D

pinklover
30-08-2009, 23:39
Sophia Bush'un ses tonunu seviyorum ben:hemm

aynen yaa ses tellerinde problem var kesin:hemm
chad diziden ayrılmış duyduğuma göre:B:

hatice_526
19-09-2009, 15:56
Chad Michael Murray var die izLemek istiyoRdum ama kısmet oLmadı
Teşekkürler

choonhee
28-02-2010, 01:35
güzel bi dizi ama lise yıllarından izlemek lazım yoksa fena karışıyor:D

ozge_fb
28-02-2010, 18:00
En sevdiğim dizilerden biridir.Burada hiç ilgi görmemiş,ilginç.6 sezonunu bir solukta izleyip sonra yabancılarla bir devam ettim.Şimdi araya girdiler,cidden eksikliği fazlaca belli oluyor:/

Han Byul
10-11-2010, 14:18
Bi dizini oyuncuları baştan aşağıya hepsi anca bu kadar güzel olabailir..erkekler ayrı yakışıklı kadınlar ayrı güzell.zaten Lucas'ım bitaneeeLuv