Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıkırdağını deldiren var mı??
Han Byul
31-08-2010, 14:19
ya arkadaşlar aranızda kıkırdağını deldiren varmı?
Ben 2 ay önce falan kıkırdağımı deldirdim ama hala üstüne yatamıyorum,en ufak çarpmada hemen açıyor ve diğer kulağıma göre biraz şiş..anlayacanız 2 ay oldu ama hala iyileşmedi tam olarak..
deldirenn biri bi varsa yardımm etsin..ne yapsam acaba yaa??:hemm
deldiren arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirimm..Luv
tayroalmi
31-08-2010, 15:35
bence bırak kapansın..ben de deldirmek istemiştim çok zararlı dediler deldirmedim..mutlaka bir doktora göster
aynı dert bende de var. yaz başı deldirdim hala acıyo elim bile değse. üstüne yatamıyorum vs.
ama kapattırtmam
ne acılar çektim yani.
Han Byul
31-08-2010, 19:03
aynı dert bende de var. yaz başı deldirdim hala acıyo elim bile değse. üstüne yatamıyorum vs.
ama kapattırtmam
ne acılar çektim yani.
hay ağzına sağlık lafı ağzımdan aldın..aynen bnde hem hevesimi daha alamadım hemde o kadar acı çektim kaparrtmak istemiyorumm..başka çözümü olann?
pinklover
01-09-2010, 02:47
Ne diye kendinize eziyet edersiniz ki anlamam:) Bence de bir doktora git en doğrusu o.
Han Byul
24-11-2010, 11:16
Size güzel bi haberim varr..Bu aralar kulağım gayet iyi durumda sanırım ilerleme gösterdi bakalım inşallah tekrardan bişey olmaz..Umarım kıkırdağıyla sorunu olan herksinki düzelirr..:)
Bende de aynı sorun oldugu icin kapanmasına müsade ettim:D Hala yeri şiş
ben de deldirmek istiyodum.
yorumlaınızdan sonra vazgeçtim :D
doktor doğru çözüm bence de.^^
Han Byul
25-11-2010, 17:08
Bende de aynı sorun oldugu icin kapanmasına müsade ettim:D Hala yeri şiş
bn kapanmasına müsade edemem bu kadar eziyet çektikten sonra valla..ama zor yaa valla deldirmek isteyenlere söyliyim başınıza iş alıyosunuzz..(tabi herkeste sorun çıkarcak diye bişe yok ama haberiniz olsun derim bn) hepp Go Eun Sung (Işıltılı Miras dizisindeki kız) yüzünden onda bi gördüm çok hoşuma gitti ondan sonra yaptırdımm;1;
Arkadaşlar şöyle ki bende baş agrısı ve gerginlik baş gösterdi.sanırım ordan cok fazla sinir geçiyormuş ve sağlıklı değilmiş ordan deldirmek.Ayrıca yeri asla inmiyor, bir çeşit yumru olusuyor ve üstüne yattıgında huzur vermiyor.Gereksiz
pinklover
26-11-2010, 02:00
Arkadaşlar şöyle ki bende baş agrısı ve gerginlik baş gösterdi.sanırım ordan cok fazla sinir geçiyormuş ve sağlıklı değilmiş ordan deldirmek.Ayrıca yeri asla inmiyor, bir çeşit yumru olusuyor ve üstüne yattıgında huzur vermiyor.Gereksiz
Evet dediğin doğru tehlikeli bir bölge orası.
Birtek dileğim var mutlu ol yeter
Han Byul
26-11-2010, 20:12
aynen orda böle yumru gibi (annemin tabiriyle öd ) birşey oluşuyor birlikte deldiirdiğim arkadaşım kapattı bnde kapatsam mı kapatmasammmı bilemiyorumm yaa:confused:
Yani estetik kaygılarla deldirip, sonra tam tersi olması saçma bence.Tabiki sen bilirsin, ben kendi deneyimimi anlattım:D
bende kıkırdagımı deldireli 5 ay oldu aslında acı filan cekmedim ama biri degdiği zaman hemen kızarıyo sacım filan takılınca acıyo yani bakımı cok zor su an kapatma asamasınyadyım cektim küpeyi kapanmasını bekliyorum ve rahat rahat üstüne yatıyorum han byul kapatmadan önce iyi düşün bide su an sorun yok die 5 sene sonra olmucak anlamına gelmiyo cünkü kıkırdak hiç iyileşemeyen bir yer risk...
Han Byul
29-11-2010, 10:29
biliyorum deryaa 50 kere söyledin zaten cnm bnmm ama kıyamıyorumm
tayroalmi
29-11-2010, 11:06
içinde kalacağına kulağında kalsın nesıl olsa bir gün sıkılacaksın sıkılana kadar kullan bence ...zararlı ama olsun kim ölmüş kıkırdak deliğinden dimi yani pehhh
Han Byul
29-11-2010, 11:30
içinde kalacağına kulağında kalsın nesıl olsa bir gün sıkılacaksın sıkılana kadar kullan bence ...zararlı ama olsun kim ölmüş kıkırdak deliğinden dimi yani pehhh
aynen cnm ya gittiği yere kadar ya nasip..:E
:)han byul katılıyorum gittiği yere kadar.........:)
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.