Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden karşımızda olduklarında dilimiz tutuluyor??
rumeysasen
26-07-2010, 19:17
arkadaşlar sizede oldumu hiç bilmiyorum ama Hep bi koreli görüp dizilerden öğrendiğim kelimeleri söylemek onunla konuşmak istemişimdir.ama ne zaman bir koreli görsem öğrendiğim kelimeleri unutuyorumm çok heyecanlanıyorumm..Sonrada niye konuşmadım diye pişman oluyorumm.sizede oluyormu bu durumm?:cin:
Han Byul
28-07-2010, 14:47
evet banada olmuştu heyecanlanıyo insan ister istemez..:DD
tayroalmi
28-07-2010, 16:28
benim asyalı arkadaşlarım var kısmet olursa onları türkiyeye davet edicem her gün mesajlaşıyoruz ama konuya dönecek olursak eğer yaşadığım yere asyalı turist çok gelmekte ama ingilizce olarak merhaba diyip resim çektiriyorum..
çok seviyorum hastayım çekik gözlere ve bunu onlarada söylüyorum
Han Byul
28-07-2010, 19:42
Sen gene şanslısın biz asyalı turisti anca istanbula sultanahmet'e falan gidince görebiliyoruzz..:D
Schneizel
28-07-2010, 20:36
Ben henüz o kadar güzel bir çekik gözlüye rastlamadım. :eah
rumeysasen
28-07-2010, 20:41
Yok Schneizel bn onu kastetmemiştim.Yani güzel veya yakışıklı olduklarından değil de ne bilim sonuçta bizden farklılar ve yeni öğrendiğim şeyleri söylemek insana garip hissettiriyor.Ve hep onların dizilerini izleiğimiz için her biri sanki bi ünlü gibi bakıyoruzz..bnde anlamadımm..DD:D
Yok Schneizel bn onu kastetmemiştim.Yani güzel veya yakışıklı olduklarından değil de ne bilim sonuçta bizden farklılar ve yeni öğrendiğim şeyleri söylemek insana garip hissettiriyor.Ve hep onların dizilerini izleiğimiz için her biri sanki bi ünlü gibi bakıyoruzz..bnde anlamadımm..DD:D
pek komik bi bakış açısıymış..her Koreliyi ünlü dizi oyuncusu sanmak..
bizim ülkede genelleme hastalığı vardır zaten her Rus kadınını da şey sanırız..
rumeysasen
29-07-2010, 20:23
Hayır ya ya bn anlatamıyorum kndimi yada siz anlamıyorsunuz..onları grnce cennetten gelmiş gibi bizden üstün tuttuğumuzu fln söylemeye çlşmıyorum..sadece bizden farklı oldukları için fazla ilgili olduğumuzu söylüyorum (ki sultanahmette köşe bucak dolaşıp asyalı arayan insanlar tanıdım.)..Tüm bnlar uzakdoğululara duyguğumuz sevginin ürünlerinden başka bişey de değil..
rumeysasen
29-07-2010, 20:26
pek komik bi bakış açısıymış..her Koreliyi ünlü dizi oyuncusu sanmak..
bizim ülkede genelleme hastalığı vardır zaten her Rus kadınını da şey sanırız..
Hayır ya ya bn anlatamıyorum kndimi yada siz anlamıyorsunuz..onları grnce cennetten gelmiş gibi bizden üstün tuttuğumuzu fln söylemeye çlşmıyorum..sadece bizden farklı oldukları için fazla ilgili olduğumuzu söylüyorum (ki sultanahmette köşe bucak dolaşıp asyalı arayan insanlar tanıdım.)..Tüm bnlar uzakdoğululara duyguğumuz sevginin ürünlerinden başka bişey de değil..
Cidden ilginçmiş onlarda insan bizden üstün tarafları nedir?
Ayrıca tamam dizileri filmleri beğeniyoruz izliyoruz ama fazla abartacak bir şey yok ki Türklerden fazla değer vermem ...:E
Bu sizin bahsettiğiniz şeyler birazda yaşla alakalı olabilir :hu:
rumeysasen
29-07-2010, 20:43
ya arkadaşım bizde heralde Türk'lerden fazla değer vermiyoruzz..sadece şunu diyorum insan tanımadığı bi insanla konuşurken bile normal arkadaşıyla konuşuyrmuş gibi rahat olmuyor ki bide bu insan dilini anlamadığınız bi turistse her insan ister istemez telaşlanıyor..
:p Dil öğren o zaman sorun olmaz :D
Neyse size kolay gelsin ... Ben kimseden çekinmem
gayet rahatta konuşurum
Han Byul
29-07-2010, 21:25
saol..:)çalışıyorumm..:)))
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.