Orijinalini görmek için tıklayınız : bir adet mesajınız var.. Joo Wa Ra : )
delimanyak
23-04-2010, 00:10
r4T2jmwah7g
LuvLuvLuv
videoda yazanları salla..sadece dinle... happy birthday to you..
yorumları güzel insan : )
Joo Wa Ra
23-04-2010, 02:24
anammmm delim sen naaptın ya!
duygulandım ayol... yok yok gözüme bi şey kaçtı :D
video da çok tatlı.korece olması ayrı, çocuğun sesi ayrı...
süpersin Sultanım! Luv.
syra sana da çok teşekkürler.
az kalsın görmeden yatacaktım, şimdi kapatıyodum.iyi ki bakmışım.
birlikte yeni yıllara,...
ben de sizin doğumgününüzü kutlayacam inşallah. Kalp.
Schneizel
23-04-2010, 09:55
delinin şarkısı güzel değil sen bunu dinle _E
http://www.youtube.com/watch?v=4qsWFFuYZYI
KaNeSHiRo
23-04-2010, 09:58
nice mutlu seneler joo wa ra...
videolar youtube oldugundan izleyemiyorum..:o
ben de izleyemiyorum ama fark etmez..Joonun mutluluğu anlatıyor güzel bi şey oldugunu..
benden de nice mutlu yıllar ..
sevgiler..
sevdiklerinle nice mutlu seneleree:cin:
heartbreather
23-04-2010, 12:30
Mutlu yıllar =)
choonhee
24-04-2010, 19:11
sengil çukahamnidaaa sengil çuukahamnidaaa...
Joo Wa Ra
24-04-2010, 20:26
Shneizel,
Kaneshiro,
dilos,
tubi,
heartbreather,
humanxy,
bayram,
choonhee...
heppinize çok teşekkür ederim.Kalp.
nice senelere inşallah.ben de hepinize güzel yaşlar dilerim.
Scheneizel videoyu göremiyorum, eve gidince izleyeceğim inşallah.Ama yine de teşekkür ettim şimdiden.
Şu sıra hala meşgulüm yoksa yine tüm gün burda olurdum.Sanırım artık derslere ve gelecek yatırımlarıma daha fazla vakit ayırmam, bol kitap okumam gerekecek.Ama sizden kopmayı düşünmüyorum.Yine boş kaldığımda size koşacağım, adım gibi biliyorum.
Herkese benden çaayyy!
:çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay:
Joo Wa Ra
25-04-2010, 00:28
sen kaç oldun :hu:
yirmimeş applaa:cin: :D
rakamla (25), yazıyla (yirmibeş).offf gençlikten çıktım ya...
yetişkinim artık.indirim falan talep edemiycem, yetişkinliğin nimetlerinden de faydalanamıyorum.cep delik, cepken delik.:kamil
bi de önüne gelen 17-18 duruyosun diyo, küçüklerim küçük görüyo :)
eh tabi tipsiz giyimimin bunda payı büyük.alışverişe de alışamadım bi türlü.ne biçim kadınım ben ya.kadın dediğin moda-alışveriş sever, takar takıştırır, yakar yakıştırır. :) benim kadınlık genlerimde bir sorun var sanırsam, malzememden mi çalındı ne... :hemm :)
bakıyorum artık yüzünü gösteriyosun mavi... güzelsin güzel. :hu:
schneizel, videoyu izledim, klip güzel legolar falan ama müzik sarmadı.80'lerin çocuğu sayılmam pek. :) ben o klibi erkek kardeşime izletiyim, lego hastasıdır.teşekkürler paylaştığın için.
ben gene sultanın videosunu dinleyeyim...seggi çuggul hamnida! :D
Schneizel
25-04-2010, 09:08
schneizel, videoyu izledim, klip güzel legolar falan ama müzik sarmadı.80'lerin çocuğu sayılmam pek. ben o klibi erkek kardeşime izletiyim, lego hastasıdır.teşekkürler paylaştığın için.
Ne anlarsınız siz 8-bit'ten :hih:
geç oldu ama :utan: doğum günün kutlu olsun Joo Wa Ra.. Kalp.
delimanyak
25-04-2010, 20:05
yirmimeş applaa:cin: :D
rakamla (25), yazıyla (yirmibeş).offf gençlikten çıktım ya...
yetişkinim artık.indirim falan talep edemiycem, yetişkinliğin nimetlerinden de faydalanamıyorum.cep delik, cepken delik.:kamil
bi de önüne gelen 17-18 duruyosun diyo, küçüklerim küçük görüyo :)
eh tabi tipsiz giyimimin bunda payı büyük.alışverişe de alışamadım bi türlü.ne biçim kadınım ben ya.kadın dediğin moda-alışveriş sever, takar takıştırır, yakar yakıştırır. :) benim kadınlık genlerimde bir sorun var sanırsam, malzememden mi çalındı ne... :hemm :)
aynı ben.. tıpkının tıpkısı..._E
Joo Wa Ra
26-04-2010, 23:26
teşekkürler biyo, geç falan değil.
aynı ben.. tıpkının tıpkısı..._E
uydurma sultan sen iyi giyiniyosun gene.ben felaketim ya...
neyse bu konu kilitlenmezse her gün doğumgünüm gibi olacak...
www.kaneshirobenikitle.cart :D
delimanyak
26-04-2010, 23:27
ama gayet spor ya da kafama göre diyelim canım ya.. benim yaşımda olup da nasıl giyinenler var hatta benden küçük olup da..gördüm biliyorum : )
Joo Wa Ra
26-04-2010, 23:34
doğru diyosun, 30 sanıyorum 17 yaşındayım diyo... yaşımdan utanıyorum resmen.yok yani onun öyle giyinmemesi gerek asıl.bliyorum da...işte.:)
bi de makyaj yapıyolar...
bizim zamanımızda liseli kızlar daha bakımsızdı,sıradandı... böyle süslü, bakımlı kız azdı."popüler kızlar" takımındandı onlar.şimdi bakıyorum bütün liseli kızların saçı fönlü, giyim- kuşam havalı, her bi şeyleri ciks...işin o kısmı dert değil iyi bile diyebilirim hatta, ama çok boş kafalı yetişmeye başladılar o fena.
delimanyak
26-04-2010, 23:37
artık sekizinci sınıfta boşaltıyorlar o kafalarını.. peeaaaaaaaaaaaah..yazık valla..
hele izmirin liseli kızlarını bir görsen liseli demeye üstüne para vermek lazım şahitlere..:gac:
Joo Wa Ra
26-04-2010, 23:46
bu 8 yıllık eğitim hiç iyi olmadı zaten.üstüne 3 yıl daha ekleyip 11 ya da 12 yapsalar iyi de...
bu haliyle ilkokuldan farksız bi eğitim alıyolar.liseye başlayınca da aynen devam.
bizim okula ilköğretimden gelenler mesela, resmen bomboş kafalıydı.hazırlıkta çok zor dedikleri dersleri biz 3-4 katını almıştık ve çok zor diye de ağlamıyoduk...
aramızda bariz bir fark var yani...
Mutlu yıllar
Geç gördüm, evde değildim, şehirdısındaydım, cok yorgundum, hala yorgunum, cay icmeliyim, sigaram bitti, aşk hayatım kötü.Ama mutlu yıllar_E
pinklover
27-04-2010, 00:11
Ay anca şimdi gördüm nice senelere, herşey gönlünce olsun.. Yorumlarını bizden eksik etme :E
chukka hae joo wa ra..
nice mutlu ,huzurlu seneler geçirmen dileğiyle..:):)
Joo Wa Ra
27-04-2010, 01:56
sema, pinklover, fndk hepinize çok teşekkür ederim.
ben hiç ayrılabilir miyim sizden ya...
bu böyle gider ama ha...
hergün doğum günüm :D winnie the pooh'un böyle bi dileği vardı...
"senede 1 kereden fazla doğum günü diliyorum" diyodu.sinemasia mucizelere tanık olduğunuz site, benim için bu dilek kabul oldu... hehe :D
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.