Orijinalini görmek için tıklayınız : Flash flash...trt nin yeni dizisi belli oldu (boys over flowers)
http://www.gofigures.net/wp-content/uploads/2009/05/boys-over-flowers-album.jpg
evet yanlış duymadınız trt'nin yeni dizisi boys over flowers olucakmış
dizi en geç pazartesi yayında olucakmış _E_E
KAYNAK:koreanturk....
choonhee
31-03-2010, 18:47
wooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çıldırcam şimdiiiii
aman yarappi ağlamak üzereyiiiiiimmm
ama ben minozlara acıyorum türkiyede minho patlaması yaşanacak kavga çıkacak ^^
aynurrr öpüyorum seniiiiiii gomawooooo
delimanyak
31-03-2010, 18:48
keşke trt de dizileri alt yazılı verse..
cass_oya
31-03-2010, 18:49
vaaaaaaa süpper yaaa :D:D:D:D çok hosuma gitti bu is xD [suratimda kocamn bi gülümseme oldu] :hihi::hu::Esüper süper süper süper süper süüüüpeeeeeeerrrr_E:D:D:D:D
choonhee
31-03-2010, 18:54
yalnız yayın akışına baktım salıya kadar denizler imp. dio
herhalde ansızın eklicekler ^^
çok merak ediyorum ya acaba nasıl olucak dublajlı hali özellikle joon pyo'nun sesini:D
bütün arkilerime msj atcam herkeş izlesin die anama izletcem_E
cass_oya
31-03-2010, 18:58
ya evet gizem ablann dedigi dogru dha yayın akısında yok.acaba güncellemediler mi daha ki ;A
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:D inanmıyorum ben gözümle görsem izlesem de inanmam herhalde süper ya:D
ya evet gizem ablann dedigi dogru dha yayın akısında yok.acaba güncellemediler mi daha ki ;A
en geç çarşamba çıkcakmış baktım şimdi öle yazıyo valla_E
yayın akışında bir değişiklik yok Trt'nin üstelik denizler imparatorunu yarıda keserler mi acaba?
cass_oya
31-03-2010, 19:05
yarıda kessinler ayrına haeShin'i :D 3.baskı ezberledm arrtık :D :E:E çok mutlu olduMMMMMM
eevet ya bence de süper bir haber çok sevindim ama bir yandan da kıskanmaya başladım bizim oppaları şimdi tüm türkiye tanıyacak rakipler çoğalacak:D
inş goong yoo oppamın dizisini yayınlamazlar:B:
eevet ya bence de süper bir haber çok sevindim ama bir yandan da kıskanmaya başladım bizim oppaları şimdi tüm türkiye tanıyacak rakipler çoğalacak:D
inş goong yoo oppamın dizisini yayınlamazlar:B:
vallahi haklısın Nesli yayınlamasınlar Gong'un dizisini falan:D
vallahi haklısın Nesli yayınlamasınlar Gong'un dizisini falan:D
bütün ümitlerim o yönde ama trt artık saray dizilerini bırakmaya başladı heran her şey olabilir:hemm:D
cass_oya
31-03-2010, 19:12
Gong'un dizisini verirlerse onu tanıyan 100 kisi varsa [TRde] diziden snra ask olanların sayısı 5 katına cikar xD :E
bu diziden sonra bidahadda saray dizisi yayınlıycaklarını sanmıyom ben şahsen çünkü muhtemelen reytingler bi 2, 3 kat artacağı için artık full house,my girl,coffee prince die gider inşş:D :D :D
cass_oya
31-03-2010, 19:14
bu diziden sonra bidahadda saray dizisi yayınlıycaklarını sanmıyom ben şahsen çünkü muhtemelen reytingler bi 2, 3 kat artacağı için artık full house,my girl,coffee prince die gider inşş:D :D :D
ben zaten queen seon-deo^k bitmeden TRTye mesaj atmıstım.tüm popüler dizileri istemistim.iste iclerinden BOF'u aldılar xD süperr
Gong'un dizisini verirlerse onu tanıyan 100 kisi varsa [TRde] diziden snra ask olanların sayısı 5 katına cikar xD :E
5 katına da çıkar 10 katına da çıkar arkadaş telimden gong umun resimlerini gördü kız resmen eridi bir de izlerse ne olur bilmem onun gibi 10 kişi daha olsun ben katil olurum valla:B:
inşallah mı, tmm full house,my girl e sesim çıkmaz ama coffee prince olmaz olamaz bu işin sonunda kan çıkar:eah :D
inşallah mı, tmm full house,my girl e sesim çıkmaz ama coffee prince olmaz olamaz bu işin sonunda kan çıkar:eah :D
niye öle diyorsun neslicim ya bende RAİN hayranıyım ama yayınlanmıasın demiyorum aksine yayınlansında tüm türkiye görsün oppamı _E elbette sataşanlar olucak ama ben olduğum sürece ileri gitmelerine izin vermem bilen bilir söz konusu oppam olduğunda paçozlukta sınır tanımam ben_E
niye öle diyorsun neslicim ya bende RAİN hayranıyım ama yayınlanmıasın demiyorum aksine yayınlansında tüm türkiye görsün oppamı _E elbette sataşanlar olucak ama ben olduğum sürece ileri gitmelerine izin vermem bilen bilir söz konusu oppam olduğunda paçozlukta sınır tanımam ben_E
kıskançlıktan diziyi izleyemem valla saçımı başımı yolarım tabi sonra onların saçını yolarım o ayrı
yo arkadaş ben böyleyim daha fazla hayrana kalbim dayanmaz:D
Lee Min Ho hayranlarına da Allah sabır versin:D
cass_oya
31-03-2010, 19:41
bence sizin gibi aşıkları oldugu sürece Rain'in sırtı yere gelmez..[cıkan haberler dogru ise megan ile kavgaya bile gidilir USA'ya :D]
ben izledim bitirdim anca yani
yayınlanmasın valla banane :D
choonhee
31-03-2010, 19:48
^^ çarşambaaaa çook güzeelll okula gitmiyorum o gün nasılsa
Gerçek mi bu? Eğer öyleyse şahane belki Coffee Prince de yol açılır buradan. Ayy allahım inşallah.
valla ben de memnun oldum..
Nesli'ye de cok güldüm..
hadi hayırlısı..yeni Min Ho culara doğru..korkunun ecele faydası yok..
mesela ben de beğeniyomuşum..Min Hocu oluyomuşum..10dan 50ye cıkacak hayranlar silsilesine katılırmışım..saçları ne güzel dermişim..
KaNeSHiRo
31-03-2010, 21:19
bu habere sevindim....
izlemeye calisacagim evde olursam:o
pinklover
31-03-2010, 22:11
keşke trt de dizileri alt yazılı verse..
Evet ya katılıyorum sana :o Dublajlar çok kötü oluyor yaa..
Bu diziyi izlemek istiyordum. Versinler iyi olur:D
vay beee bugünleri de görcek miydikk!!:D:Dama ben de kıskanırım f4ümü yaaLuvmutlu oldum ama izler miyim bilmiyorum dublajlara bağlı,ciddi anlamda fiyasko olabiliyo çünkü bu dublaj işi....
ee bu harika bi haber..
bakalım tr dublaj nasıl olucak..:eah
ben hala sanmıyorum ama
hadi bakalım
ben hala sanmıyorum ama
hadi bakalım
ben de gözümle görmeden inanmam:E
yeni queen seon deok bitmişti. çarşambaya kadarki yayın akışında denizler imparatorluğu görünüyor. bakalım çarşabadan sonrasına :/
süper ne zaman saat kaçta acaba kaçırmak istemiormmm
yaa arkadaşlar trt nin yayın akışnda göremedm :( ne zaman başlıckki ?
çarşamba diyolar ama
denizler imparatoru başladığına göre
yarım bırakacaklarını hiç sanmıyorum
e o uzunnn dizinin bitmesini beklerken BOF 2 çıkarda biz izler bitiririz bile :D
Lee_Min_Ho
01-04-2010, 10:47
Ayy Allah'ım olamaz böyle bişey ya.Vermesinler kardeşim.Oppama asılacaklar,F4'üme asılacaklar.Ben bu konularda çok kötüyümdür.Biri yakışıklı dese onu öldürürüm.Cinayete kadar gider bu iş.Yaw sizin oppalarınızın dizisini versinler.Off yaaa.Neye üzüleceğimi şaşırdım.Oppamın sesine uygun kimse olmaz olamaz ya.Oppama aşık olsalar naparım.Öldürürüm onları yaa.Çok sinirliyim çok.
pinklover
01-04-2010, 21:59
Ayy Allah'ım olamaz böyle bişey ya.Vermesinler kardeşim.Oppama asılacaklar,F4'üme asılacaklar.Ben bu konularda çok kötüyümdür.Biri yakışıklı dese onu öldürürüm.Cinayete kadar gider bu iş.Yaw sizin oppalarınızın dizisini versinler.Off yaaa.Neye üzüleceğimi şaşırdım.Oppamın sesine uygun kimse olmaz olamaz ya.Oppama aşık olsalar naparım.Öldürürüm onları yaa.Çok sinirliyim çok.
Senin oppanda değilde Kim Bum'da gözüm var benim:eah
Benim hepsinde gözüm var :E Bence yayınlamazlar. Zor biraz bir de dizi çok popüler oldu pahalıdır. Gerçi Muhteşem Kraliçe daha bitmeden aldırlar ama malum TRT dönem dizilerini yayınlıyor.
heartbreather
04-04-2010, 15:07
ya muhteşem kraliçeden sonra yine denizler imporotoru başladı;A
var mı bi değişiklik?
yok :D
Joo Wa Ra
06-04-2010, 01:16
sanmıyorum ben de.
ama yazın verseler ne güzel olur...bu dizinin bir sürü bölümünü indirdim, izleyemedim hiç.
ben de kendi sevdiğim dizilerin yayınlanmasını istemiyorum gerçi.anlıyorum istemeyenleri o yüzden.
"ayağa düştü, herkes biliyo, bi özelliği kalmadı" gibi geliyo...
çok "havasız" bir insan olmama rağmen, böyle benim bildiğim diziyi yayınlasalar, havamdan geçilmez, herkese "ohoo, ben bunu hepinizden önce gördüm" diye hava atabilirim.bambaşka bi insan yapabilir bu durum beni. :D
minyoran
07-04-2010, 19:44
öyle birşey yok yalan.....
Lee_Min_Ho
07-04-2010, 21:08
Hani bugün vereceklerdi diziyi:D
choonhee
07-04-2010, 22:28
haftaya pazartesi denizler imparatoru yok ama başka bişiler koymuşlar yayına arkadaşlar geliyo galiba dizimiz T.T ağlayasım geldi
haftaya pazartesi denizler imparatoru yok ama başka bişiler koymuşlar yayına arkadaşlar geliyo galiba dizimiz T.T ağlayasım geldi
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu "Bodrum-Marmaris Etabı" bi hafta bu var
belki diğer pazartesi başlar :D:D
choonhee
09-04-2010, 19:36
umarııııımm
pinklover
09-04-2010, 19:40
Trt'ye mail attım ama cevap yok.. :B:
trt kısa bir diziyi yayınlayacağını zannetmiyorum..
cass_oya
09-04-2010, 21:16
tekrar mesaj yolluyorum TRT'ye..ya ne diyecegim TRT yi mesajlarmızla taciz(!) mi etsek acaba güzel dizi versinler diye :E [taciz= sapık anlamında degil]
pinklover
09-04-2010, 21:17
Bende zannetmiyorum saray dizilerinden gına geldi ama ya popüler dizileri versinler artık:mad:
Bof poüler bir dizi verirlerse çok güzel olur ama tek dez avantajı kısa olması..
pinklover
09-04-2010, 21:19
Popüler diziler zaten kısa:o O zaman hiçbirini vermezler:(
cass_oya
09-04-2010, 21:19
kısa ama farketmez ki ! ZOraki prens 20 bölümdü ;A daha 16 bölüm olan baska diziler var ama hic TRT'de cıkmadı istilaya gidiyorum ben mesaj bombasına (=
off ki ne off:abba: önümüzdeki pazartesi trt yine denizler imparatoru dio yahu:gac:
choonhee
13-04-2010, 19:05
yhaw boğacam onları heeeeeee
Lee_Min_Ho
13-04-2010, 19:06
Bişey olmaz vermeseler de olur zaten:D
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.