PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kore şehit ve gazi yakınlarının dikkatine!!!!!

Sema
19-02-2010, 22:20
Türk- Kore Dostluk ve İş birliği derneğinin başkanı Kim Sang Jin , temmuz ayında Kore şehit ve gazi yakınlarını kapsayan bir Kore ziyareti düzenlemek istiyor.Özellikle üniversite ögrencileri ya da o yaş grubundaki insanlar arasından seçilecek 15 kişi temmuzda 1 hafta Kore'ye götürelecek.İlgilenenlerin bu başlık altından ulaşmaları gerekmektedir

KaNeSHiRo
19-02-2010, 23:20
Kore'de sehit olanlarin hepsi bizim dedelerimiz sayilir...Bu felsefeden hareketle, bende gidebilirim de mi :D:D

aFRo
19-02-2010, 23:36
katılmak ıcın ne gerekıyor?

Sema
19-02-2010, 23:49
katılmak ıcın ne gerekıyor?

Hiç bişey:hemm
Bize ulaştıkları takdirde, biz de isimlerini vereceğiz Bay Kim'e
İçlerinden 15 kişi seçilecek
Tabi yakınlıkları falan incelenir sanıyorum ki

aFRo
19-02-2010, 23:59
bi heveslendım ama sımdı ucak bıletı fılan ıyı masraf :D

Sema
20-02-2010, 00:02
bi heveslendım ama sımdı ucak bıletı fılan ıyı masraf :D

Canım zaten kore şehidi ya da gazisi yakınları faydalanabiliyor.Öyle misin bilmiyorum ama.Öyle olanlar da ücret ödemiyor.Herşey karşılanacak 1 hafta boyunca

Moo-Hyuk
20-02-2010, 10:59
umarım gerçekten gitmek isteyipte imkanı olamayanlara denk gelir.güzel bir katılım Sema'cım..emeğine sağlık..Luv

gitmeyen olursa anıt mezarlardan birisini dedem yapıp ben gidebilirim :D kpss sonrası bana da iyi gelir koreye gitmek D:

minyoran
20-02-2010, 11:26
bizde vardı.halamın kaynatası kore gazisiydi,ama öldü..yani annem öyle diyordu..hatta halam için korelinin gelini derlerdi.bende neden korelinin gelini derler diye merak ediyordum.ben onu kor-eli olarak zannediyordum geçen seneye kadar ama sonra öğrendim ki kore de savaşa gitmiş ve gazi olmuş...sonra işte yaşlılık hali vefat ettmiş..

Sema
20-02-2010, 12:13
bizde vardı.halamın kaynatası kore gazisiydi,ama öldü..yani annem öyle diyordu..hatta halam için korelinin gelini derlerdi.bende neden korelinin gelini derler diye merak ediyordum.ben onu kor-eli olarak zannediyordum geçen seneye kadar ama sonra öğrendim ki kore de savaşa gitmiş ve gazi olmuş...sonra işte yaşlılık hali vefat ettmiş..
Tamam işte torunu falan varsa durumdan haberdar et, şehitliğie gidebilme fırsatı:/

minyoran
20-02-2010, 14:33
Tamam işte torunu falan varsa durumdan haberdar et, şehitliğie gidebilme fırsatı:/

var ama onlar gitmez ben giderim.onlar kalsın..nasıl gidiliyor ki hem?annemgil gönderirlerse(göndermezlerde..)aynen şu tepkiyi verirler:
annem ters ters bakarak:
-başlarım seini korene,ne işin varmış orada,otur oturduğun yerde der belki...

humanxy
20-02-2010, 15:28
orda kore ve şehit yakınlarından kasıt 1. derece akrabalar sanırım minyoran:)

minyoran
21-02-2010, 13:13
biliyorum diyorum ya ben gitmek istesem de götürmezler beni...