PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ezel [2009]

cumartesi
25-01-2010, 22:37
http://www.tektekindir.com/wp-content/uploads/ezel.jpg

Demin 17. bolumun fragmanini izledim ve bi miktar cozdum olayi.

Ali, Eysan, Cengiz ve Serdar'in soydugu kumarhane Ramiz dayinin.kumarhanesi. Ramiz bunlardan intikam almak icin Ezel'i kullaniyor.

17. bolumun fragmaninda Ezel ailesine sevincle gule oynaya geri dondugunu gosteriyor. Ama Ramizinde soyle bi sozu vardir "
Mesele öldürmek degil. Mesele en mutlu oldugun o an en guvendigin kisi tarafindan öldürülmekmis mesele. "

Boyle mi len acaba :hemm Boyledir :B:

KaNeSHiRo
25-01-2010, 22:51
ramiz, ezele yamuk yapmaz karrdeşşş...;)
bence ramizden ezele zarar gelmeyecek....

ama bu soygun olayinda cani yananlardan biri oldugu kesinlesti!

Moo-Hyuk
26-01-2010, 09:31
dün akşam misafir olması ve ben çok yorgun olmam sebebi ile izleyemedim.ama merakımdan çatlamak üzereyim.

Ramiz aga ilerleyen zamanlarda Ezel'in düşmanı olacak gibime gelir.sadece diziyi uzatırlarsa, konu kalmazsa bu şekil gelişme gösterebilir.Bence Ramiz Ezele boşuna yardım etmiyor, bir halt çıkacak bunun içinden:D

Serdar'ın ve Ali'nin gittikçe hastası oluyorum:D

akşam sadece Ali'nin tefo'ya öpücük gönderdiği sahneyi anlayabildim.nede tatlı gülermiş öle:hu:

dilos
26-01-2010, 09:34
Ben bu diziyi seyretmiyorum..amma konuşuluyor üzerinde yav..seyretmeli mi..tüm yerli dizileri bıraktım geçen sene detokstayım..
Bir Türk dizisinin Lost gibi merak yaratabileceğini hayal bile edemiyorum nedense önyargılımıyım neyim..kendimi kınayayım mı..

Moo-Hyuk
26-01-2010, 09:36
kınama dilos'um:hu:ama izlemeni kesinlikle tavsiye ederim.şuana kadar senaryoda bir sapma, saçmalama olmadı:aferin:gün geçtikçe merakımızı daha çok artırıyor.eminim izlesen sende seveceksin:horny:

KaNeSHiRo
26-01-2010, 11:30
Ali'den uzak duralim!!
Ben onu taaaaaaaaaaa "Aliye" dizisinde kesfettim taaam mi!!!
emolarida rahat birakin ayrica:D:D:D:D taaammmi:D:D

Baris Falay, hastanim:D

dilos, kendini kinama, biz topluca kinariz seni, tasarruflu olur :o

Bayram
26-01-2010, 11:50
Ben bu diziyi seyretmiyorum..amma konuşuluyor üzerinde yav..seyretmeli mi..tüm yerli dizileri bıraktım geçen sene detokstayım..
Bir Türk dizisinin Lost gibi merak yaratabileceğini hayal bile edemiyorum nedense önyargılımıyım neyim..kendimi kınayayım mı..

Şiddetle tavsiye ederim :D tabi zevkler ve renkler farklı dersin beğenmeyebilirsin :D

chibi
26-01-2010, 13:17
ya bu Ali Ramiz'in oğlu olabilir mi acaba dünki bölümde bir sahneden ben öyle çıkarımda bulundum:cin:

cumartesi
26-01-2010, 13:25
ya bu Ali Ramiz'in oğlu olabilir mi acaba dünki bölümde bir sahneden ben öyle çıkarımda bulundum:cin:

Bak bunu bende dusundum biliyor musun :hemm Ama mezarda Ali Temel'in dogum tarihi 1980'di. Ali suan 30 yasindaymis gibi gozukmuyor.

Bi baska mevzu Tefo Ezel'in adami. Ama wcde Ezel'e telefon acip kaseti Ali'den once bul diyor. Ali'yede kasetin arabada olabilecegini soyluyor. Ters manyel yapmaya mi calisti orada ne oldu anlamadi yine ben.

10 gun meselesi de var tabi

chibi
26-01-2010, 13:29
Bak bunu bende dusundum biliyor musun :hemm Ama mezarda Ali Temel'in dogum tarihi 1980'di. Ali suan 30 yasindaymis gibi gozukmuyor.

Bi baska mevzu Tefo Ezel'in adami. Ama wcde Ezel'e telefon acip kaseti Ali'den once bul diyor. Ali'yede kasetin arabada olabilecegini soyluyor. Ters manyel yapmaya mi calisti orada ne oldu anlamadi yine ben.

10 gun meselesi de var tabi

belki de dizide dediği gibi hiç bilmediği oğlu şeklinde bir durum söz konusudur.evet Tefo'ya ben de şaşırdım pekala Ali'ye bişey söylemeyebilirdi.Dayı da Ezel'i maşa olarak kullanıyormuş ya bana öyle geldi Ezel bir şok daha yaşıyacak demektir.Bir de Dayı'nın derdi sadece para olamz bence sırf kumarhanesi soyuldu diye bu kadar büyük bir plan olamaz bence başka kaybettiği bir şey var.

cumartesi
26-01-2010, 13:31
Ali'nin öldürdüğü güvenlik Ramiz'in oğlu olamaz heralde. Koskoca kumarhanenin sahibi oğlunu gece bekcisi olarak dikmez...

Ramiz vapurda elinde telsiz olan bi adamla konusuyordu. O kimdi acaba. Emniyetten mi mitten mi kim bu eleman kim kim kim

chibi
26-01-2010, 13:33
Ali'nin öldürdüğü güvenlik Ramiz'in oğlu olamaz heralde. Koskoca kumarhanenin sahibi oğlunu gece bekcisi olarak dikmez...

Ramiz vapurda elinde telsiz olan bi adamla konusuyordu. O kimdi acaba. Emniyetten mi mitten mi kim bu eleman kim kim kim

bence emniyettendi ve bu on gün mevzusu nedir Dayı'yı on gün içinde birisi mi öldürecekmiş?:B: amma çoşmuşuz bu diziye yaw ben Lost hakkında bu kadar senaryo üretmedim:p

cumartesi
26-01-2010, 13:38
yeğen ayağı göt ayağıdır. ramiz ezele kesin bi bokluk yapacak arkadaaaaş.

La Fea
01-02-2010, 22:55
Ezeli İngilizce anlatabilecek bir yardım sever aranıyor. Konusunu anlatabilecek olan varsa minnettar olurum. Bir de bunu Vikkiiye yükleyip çevirmek fikri geçti aklımdan ama beni aşar.

mavi
01-02-2010, 23:00
ben yardımcı olurdum ama :D
izlemiyorum :hu:

KaNeSHiRo
01-02-2010, 23:04
Ezeli İngilizce anlatabilecek bir yardım sever aranıyor. Konusunu anlatabilecek olan varsa minnettar olurum. Bir de bunu Vikkiiye yükleyip çevirmek fikri geçti aklımdan ama beni aşar.

Sebep? :o

La Fea
01-02-2010, 23:07
Birazdan sebebi üye yapacağım foruma o zaman anlatır kendi umarım :)

cumartesi
01-02-2010, 23:17
tefo nettin sen yiğenim. vurduktan sonra ki sahne nasil bir pişmanlıktır öyle yüreğimizi dağladın be kardeşim.

pek akıl oyunu olmadığı için bu hafta düşüktü ilerleyiş. dayının bi kaç hamlesi, ezelin başta ihale ortamı yaratması, serdarın kaşarlığı yetti senaristlere göre heralde. bana yetmedi. buradan yetkililere sesleniyorum daha fazla kafamızı kurcalayın.

Moo-Hyuk
01-02-2010, 23:18
Bugecenin i...'sini seçiyorum, seçiyorum seçtim gitti:):) Ramiz gibi şerefsizi bütün oyunun kozlarını ellerinde tutuyor:B:

ahh ulan Ali'm, Serdar'ım, Cengiz'im ve Tefo'm var mı sizin gibi diziyi entrakalara sokan adam:hemm

çok heyecanlı bir bölümdü.

manyak bir çocuktan da kurtulmuş olduk:D

La Fea
01-02-2010, 23:19
Bu ara da uluslararası çalışıyorum kimse ciddiye almıyor :E:E

KaNeSHiRo
01-02-2010, 23:22
Tefo'yu nufusuma gecirmek istiyorum:o
Ya da o beni nufusuna gecirsin:o

http://www.sresim.com/data/media/164/Sarp-Akkaya.jpg

http://www.sresim.com/data/media/164/Sarp-Akkaya-3.jpg

http://www.sresim.com/data/media/164/Sarp-Akkaya-5.jpg

cumartesi
Bugecenin i...'sini seçiyorum, seçiyorum seçtim gitti:):) Ramiz gibi şerefsizi bütün oyunun kozlarını ellerinde tutuyor:B:

ahh ulan Ali'm, Serdar'ım, Cengiz'im ve Tefo'm var mı sizin gibi diziyi entrakalara sokan adam:hemm

çok heyecanlı bir bölümdü.

manyak bir çocuktan da kurtulmuş olduk:D

Dizinin baslarini unuttun heralde.

Ramiz: oyunu ben baslatirim , ben bitiririm.

Ramize serefsiz demek icin erken yav. Bende kararsizim Ezel'in arkasindan is ceviriyor mu cevirmiyor mu diye. Ceviriyorsa bile oglu gibi gordugu icin Ezel'e kendisi soyler ,baskasindan duydurtmaz.

Cengiz 2 bolumdur pasif kaldi. Bu bolumde ise ezildi. O kagittakini okutmamak icin g.tunu verecekti neredeyse :E

Bayram
Bu ara da uluslararası çalışıyorum kimse ciddiye almıyor :E:E

valla senin dediğini ben bir kaç yerde yapmıştım ama hiç kimse dikkate almadı, bari seni dinlerler..

KaNeSHiRo
01-02-2010, 23:24
Ramiz, eski kirigi olan kadinin evinden cikipta ezelin yanina gittiginde, bu oyunu bitirmek icin hevesliydi... ezeli dusundugunden degil, bir takim kozlarin elinden gidecegini dusundugu icin, ezelin bu oyunu sonlandirmasi icin yonlendirdi hep;)

ama kaneshiro yemez bu numaralari:D:D

Bayram, sen ne dedin de dinlemedik?

Bayram
01-02-2010, 23:26
burada değil başka yerde yapmıştım :D

Moo-Hyuk
01-02-2010, 23:26
Kaneshiro Tefo'nun yaşı sana bir beden küçük kalır:D:D, sana rahmetli ereni verek:E

bu senaristler manyak:Ddiziye Takeshi gelsin istiyorum:D

cumartesi
01-02-2010, 23:29
Bence Ramiz Ezel'e ruya gostermek istedi. Sadece ruyanda gorursun dedi ve oyuna geri cevirdi.

Moo-Hyuk
01-02-2010, 23:30
Cumo bence sen Ramiz'den beter sallıyorsun:E:E

KaNeSHiRo
01-02-2010, 23:31

heee:D:D

Kaneshiro Tefo'nun yaşı sana bir beden küçük kalır:D:D, sana rahmetli ereni verek:E

bu senaristler manyak:Ddiziye Takeshi gelsin istiyorum:D

Takeshi bu dizinin aga babasini oynar be :D:D
Eren'cigimizde gitti..ama eleman gercekten "ucuk" rollerin adami olabilir ileridede.... Guzel oynuyordu picirik...

Moo, sen ne bicin ortisin la:D:D bana ereni veriyo:D:D tefoyu istiyorum la ben:D:D

La Fea
01-02-2010, 23:31

Ne yapmıştın? Ben sana ne dedim ki? Hatırlamıyorum? :(

Arkadaşıma dizi izliyorum Türk dizisi dedim. Anlat biraz dedi anlattım o da izlemek istiyorum bende bir yolu yok mu? Dedi. Ben o yüzden sordum bana yardım edebilecek olan var mı diye. Sen eğer diziyi İngilizceye çevirisen sof sub olarak ben de Portekizceye çevirim. İnsanlar Türkiye dendimi sadece Tarkanı ve bir şarkısını hatırlıyor. Tanıtalım vs vs dedi. Bir de Kenanın resmini gösterdim ondan çok ilgisini çekti :)

http://www.sinemasia.com/forum/showthread.php?p=60183#post60183

cumartesi
01-02-2010, 23:33
hadi be :hih:

cumartesi
01-02-2010, 23:35
Ne yapmıştın? Ben sana ne dedim ki? Hatırlamıyorum? :(

Arkadaşıma dizi izliyorum Türk dizisi dedim. Anlat biraz dedi anlattım o da izlemek istiyorum bende bir yolu yok mu? Dedi. Ben o yüzden sordum bana yardım edebilecek olan var mı diye. Sen eğer diziyi İngilizceye çevirisen sof sub olarak ben de Portekizceye çevirim. İnsanlar Türkiye dendimi sadece Tarkanı ve bir şarkısını hatırlıyor. Tanıtalım vs vs dedi. Bir de Kenanın resmini gösterdim ondan çok ilgisini çekti :)

http://www.sinemasia.com/forum/showthread.php?p=60183#post60183

izlemek istiyorsa altyazisini nereden bulacak her hafta? :kamil

mavi
01-02-2010, 23:38
biz yollarız :hu:

La Fea
01-02-2010, 23:41
izlemek istiyorsa altyazisini nereden bulacak her hafta? :kamil

Cumo ama sen benim yazdıklarımı okumuyorsun :( Bir el atıveren olsa diyorum..

cumartesi
01-02-2010, 23:48
zor hemde baya zor :E 16. bölüm bugün yayınlandı. her hafta 1 bölüm uğraşmaya değmez inanki. zor bir de sürekli durdur yaz durdur yaz bayar bi noktadan sonra

La Fea
01-02-2010, 23:51
Tamam Serilerin özetini geçelim :p Sonra kalan bölümleri çeviririk ne olacak ki. Vikkide kollektif çalışıyor millet. Herkes bir partı çeviriyor. Öyle olsa tam süper olmaz mı?

cumartesi
01-02-2010, 23:54
Eger viki ya da bir baskasi guzel bi ucret veriyorsa neden olmasin?

La Fea
02-02-2010, 00:04
Git Cumo git :( Hayırsız Oppa :E

cumartesi
02-02-2010, 00:08
yanlis anlamada bedavaya kimse kimseye vermiyor bu devirde :-

La Fea
02-02-2010, 00:19
Zengin olsam burada sorar mıyım arkadaşım? :) Tutarım bir çevirmen takımı çevirtirim babalar gibi :E Yemek ısmarlasam? :p

cumartesi
02-02-2010, 00:24
bende hep senin gibi hayaller kuruyorum biliyor musun.

zengin olsam diye başlıyor fatihh oğlum kalk saat 2 oldu diye bitiyor :E

cumartesi
02-02-2010, 00:33
Bence Ramiz Ezel'e ruya gostermek istedi. Sadece ruyanda gorursun dedi ve oyuna geri cevirdi.

Ahaaa benim makina simdi calismaya basladi. Baslara donelim simdi

Ramiz: Ben vur desem ezel vurma dese ne yaparsin?
Tefo: Vururum tabiki dayi.

bugun gecen mevzu ne oldu peki

Ezel: Sana birseyler ayarladim eger istersen
Tefo: Abi ben Ali'nin yaninda kalmak istiyorum. Polisler alirken orada olmak istiyorum. Cok sey mi abi?

Ramiz cocugun Ali'yi vurmayacagini tahmin mi etti bilmiyorum ama cocuk Tefo'ya silah dogrulttugu zaman Tefo'nun ondan hizli olacagini vuracagini biliyordu. Cocuk tum nefretine ragmen Ali'yi vuramadi cunku sevmisti. Babasinin intikamini alamayacagini anladi tek cozum ölmek oldugunu varsaydi ve Tefo'ya silah dogrultmaya kalkti.

Evettttttt :E

La Fea
02-02-2010, 00:33
bende hep senin gibi hayaller kuruyorum biliyor musun.

zengin olsam diye başlıyor fatihh oğlum kalk saat 2 oldu diye bitiyor :E

:E:E:E Bir de şarkısı vardı değil mi? Ah bir zengin olsam daba daba dabadim bana neler neler alırdıM :hu::hu:

Moo-Hyuk
02-02-2010, 11:08
Ahaaa benim makina simdi calismaya basladi. Baslara donelim simdi

Ramiz: Ben vur desem ezel vurma dese ne yaparsin?
Tefo: Vururum tabiki dayi.

bugun gecen mevzu ne oldu peki

Ezel: Sana birseyler ayarladim eger istersen
Tefo: Abi ben Ali'nin yaninda kalmak istiyorum. Polisler alirken orada olmak istiyorum. Cok sey mi abi?

Ramiz cocugun Ali'yi vurmayacagini tahmin mi etti bilmiyorum ama cocuk Tefo'ya silah dogrulttugu zaman Tefo'nun ondan hizli olacagini vuracagini biliyordu. Cocuk tum nefretine ragmen Ali'yi vuramadi cunku sevmisti. Babasinin intikamini alamayacagini anladi tek cozum ölmek oldugunu varsaydi ve Tefo'ya silah dogrultmaya kalkti.

Evettttttt :E

senbir dahisin, zekisin, aferin CumoLuvLuv

müsait olunca fikirlerine yorum yazacağım:D

chibi
02-02-2010, 12:52
dün gece bana göre müthiiş bir bölüm izledik yine belki pek çok bölüme oranla heyecan dozu düşüktü ama ilerki bölümlerin hattı bu bölümde çizildi.öncelikle Tefo'nun bilinçli bir şşekilde Eren'i vurduğunu sanmıyorum ama Ramiz'in planı en başından bu yöndeydi zaten.Oyunu bitirmekte bu kadar isteksizken neden Ezel'e kaseti versin ki yoksa bir şekilde intikam duygusunu yeniden alevlendirmesi gerekiyordu ve Eren'de buna vesile oldu.Eren'in öldüğü sahne beni çok etkiledi Ali'nin çaresizliği o kdar canlı kanlıydıki ben de çaresiz hissettim kendimi Barış Faly'ın oyunculuğuna hayran kalmamak mümkün değil.

tarih84
02-02-2010, 23:22
ramiz, ezele yamuk yapmaz karrdeşşş...;)
bence ramizden ezele zarar gelmeyecek....

ama bu soygun olayinda cani yananlardan biri oldugu kesinlesti!

Bence ezel hamdım piştim diyip tam olayları çözmüş mutlu sona ermiş iken son hayat dersini ramiz dayıdan alacak ve cumartesinin tahminleri doğru ise dımdızlak kalacak ama olay madide değil maneviyatta deyip babası ona nasıl marangozluk öğretti ise oda oğluna öğretip küçük,basit ama gerçek hayatına devam edecek yakışıklımKalp. Bahar da soon nefesinde ablası ile ezeli birleştirip hakkın rahmetine ulaşacak sanki:hemm

Moo-Hyuk
03-02-2010, 12:22
ayyy bir zahmet şu gıcık sesli, konuşmalarına duygularını yansıtamayan bahar kızı bir an önce öldürsünler:D:D

Ramizzz yiğenim bence Ezel'e yamuk yapacak.son kanatim böle..bizi ters köşe yatırmazlarsa birşeyler tahmin edebiliyoruz azbuçuk_E

Yalnız Ali Ramiz'in oğlu olsun isteyim.Ali'yle bu kadar uğraşmasının sebebi bu olsun.sende benim gibi kötüsün evlat.bütün varım yoğum senin olsun desin..Ezel'i de Ömer'den terfi ettirdim.sizi ham yaptım, piştiniz emekli olup kenardan izleyeceğim canum evlatçuklarım desin.

cumartesi
08-02-2010, 22:55
Eysan buyuk bi kasar yaaaaaaa :D

Ali yine tufaya geldi hem de feci bi sekilde. Nasil bi dizi bu yaa her hafta birbirinden mukemmel

KaNeSHiRo
08-02-2010, 23:22
Ali'cigim, kiyamam sana, ah yamuk agizlim, ah tavsan dudaklim...kurban olurum:D:D

Tefo'yu da es gecmisler bu hafta...yuzunde bir hastalik ifadesi vardi...bence cidden hasta oldu o cocuk...Ona da kiyamam...Ay ben bunlarin hicbirine kiyamam ya:D:D

cumartesi
08-02-2010, 23:53
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1267965830560&ref=nf

bu ya istee:D

Sen olmedin mi lan? :E

Ben sana oyun oynadim seeen diil, ben ee sana oyun oynamadim yani. Hep hee hersey mi oyun, heeersey mi oyunn.

super yaa :E

Moo-Hyuk
09-02-2010, 12:30
Alimmmmmm:hu::hu:sen olmasan bu diziye tutulmazdım bilem..lan ne biçim oyun bu:hu:oyunculuğun ile göz doldurtuyorsun anam babamLuv

Çaylak kızı oyuna getirecem derken kendi oyun oldu yavrucum.:Düzülme be Alim dizinin kurgusunu sana uyarlayacaklar, herkes farkında sensiz bu dizinin tadının çıkmayacağının:D:D

ben yine diyorum Ramiz'de var bir i....lik:E:Eçıkacak zamanı gelince.Ali ile Ezel bir olcekler...:hemm

Cengiz nasıl zokayı yuttu dedim, gözleri fıldır fıldır ben Ömer oldum lan dedi:E:Ekoptum gülmekten.her bölüm Ali-Cengiz,Serdar-Eyşan-Tefo'ya karşı acıma hislerim kuvvetleniyor.Nedense bir Ömer'e acıyamıyorum:E:E

yaşasın kötüler:E:E

cumartesi
09-02-2010, 12:45
Sebnem: Nasilim?
Ali: Mayosuz halini gorsem yorum yapardim

:D

Ramiz: Ben icerde hukum yerken, sen disarida hukum surdun.

Bu sozden de anlasilacagi gibi dayi feci bi intikam hazirligi pesinde. Umarim diziye silah milah girmezde boyle psikolojik savas baslatip got ederler birbirlerini :E

chibi
09-02-2010, 20:20
dün gece elektrikler gitti geldi Ramiz kime hitap ediyordu ben içerde sen dışarda derken belli mi? Ama Cengiz akıllı çıktı Ömer kadar saf değil farketti....

dilos
09-02-2010, 20:37
dün yine biraz bakayım dedim..nedir noluyo hiç bişey anlamadım..Cansu suzimidir..

Melike
09-02-2010, 21:40
Allah belanızı versin Ali, Cengiz, Eyşan. :abba:

La Fea
11-02-2010, 03:42
EVREKA, EVREKA :) Ezel İngilizce alt yazılı videoları buldum Yotubeda. Pek mesudum :)

http://www.youtube.com/watch?v=FB7UIGrEfyI

humanxy
14-02-2010, 18:45
herkes dizi ile ilgili senaryolarını dikkatini çekenleri yazmış
ben de dikkatimi çeken bikaç şey ekleyeyim

öncelikle öldürmediklerine göre serdarla ilgili bişeyler çıkacak gibi
serdarla ali selmanın evini aradıklarında serdar kitapla birlikte ramiz dayının fotosunu bulmuştu ve fotoyu aliden bile sakladı
herhalde eskiden dayıyı bi şekilde tanıyordu nasıl olduğunu ileri ki bölümlerde görürüz büyük ihtimal

diğer dikkatimi çeken olay ramiz dayı hapishanedeyken televizyonda ikiz kulelere uçak çarpıyordu ve ramiz dayı ömere artık hiç bişey eskisi gibi olmayacak herşeyin döndüğü an filan gibi bişey diyordu
ve ramiz dayının çocuklarının ölüm yılıyla uçağın ikiz kulelere çarpması aynı yıl yani 2001.
tesadüf değildir sanırım
dayının önünde konuştuğu ikiz kulelerdeki dayının düşmanı kim ve dayının bu sefer can kurtaracaksın diye romaya gönderdiği tefo kimi kurtaracak dayının oğullarından biri ölmedi de onu mu:hemm

yada
14-02-2010, 19:38
Geçen bölümde yani 17.bölümde müthiş bir detayla daha benim taktirimi kazandı bu dizi.
Bu flashbackler ile Ömer'in Eyşan ile tanıştığı zaman dönmüşlerdi. (1995)
Ve orada Cengiz Leman dergisini okuyordu.
Ve o dergide ki tarihte 1995 idi.
Epey ince ama hoş bir ayrıntı idi.

Ek olarak atv'ye geçtikten sonra şu şekspir vs. gibi üstatlardan alıntıların olmaması acaba tesadüf mü diye düşünmeye başladım. :)

humanxy
09-03-2010, 03:35
bu bölüm gerçekten süperdi
dayının hiç bu kadar aciz duruma düştüğünü görmemiştim:o
ne şerefsiz adamdır bu cengiz:o
garibim ömerimin de dayının işi için tutulduğu belliydi ya işin içyüzü yine de tam aydınlanmadı
ezel dayıdan hesap sormaya başlar yakındır:D
bir de azatı buldukları sahnede gazeteci kız yanlarında bitince tahmin etmiştim azat olacağını

cumartesi
09-03-2010, 13:34
Bence dayi istedi diye bu kadar sey oldu. Ezel'in hikayeyi ogrenmesini dayi sagladi. Kamera kayidida bana gore dayinin bi isi. O kadar mevzu olucak kamera kayitta filan. Ezel'e birseyler anlatmak istiyorda hadi hayirlisi.

Dayının bir de torunu var ona ne olacak acep.

humanxy
09-03-2010, 13:43
bu kadarı oyun olamaz bence hacı
oyun olsun diye kızını bu kadar büyük bir tehlikeye atmazdı herhalde

cumartesi
09-03-2010, 14:08
Gecen sefer sevdigi kadini atti ama tehlikeye : )

humanxy
09-03-2010, 14:19
ordaki olay farklıydı ama hacı
ipler kendi elindeydi ve eline geçirmesi gereken bir güç vardı
ama burda sırf ezel onu kullandığını öğrensin diye kızını ortaya atması saçma hem de kızını kurtarma imkanı kalmamışken
kız ya kendi kaçamasaydı

cumartesi
09-03-2010, 14:28
abi oyle bisey ki ramiz hersey de bi adim onde hep. bu bolumde cengizin ramizden daha fazla tilki oldugunu cikardilar. ama masa sahnesinde asil ramiz ezdi cengizi. cengizin elinde tek bi koz vardi azad. oysa ramiz cenginizin aldigi nefesi biliyor. ali ile cengiz azad'i nasil buldular sence? ramizin bi oyunu yoksa orada en buyuk ibneyim. cengiz kumar oynanan yere gidiyor oradan silah gosteriliyor ve kaciyor. ali bi adamla bulusuyor sonra adamlar kovaliyor. ee azadi hangi ara kimden buldular?

ramiz ezel'e ben seni aslinda bak ben seni kullanmiyorum da diyebilir oteki bolumde yapacagi oyunlarla. adam en iyi kumarbaz abi tum oyunlari bekliceksin:D

humanxy
09-03-2010, 14:34
hacı ama öyle diyorsun da vuruyorlardı ya az kaldı kızı:o
yanlarındakiler de ramiz dayının adamları bilerek mi vurmadılar:D

ya da kandıralı mevzusunda kandıralı bunları dayıya postalayaccaktı:D
o anda ezelin at aklına gelip de atı koz olarak kullanacağını da mı tahmin etti dayı
öyleyse dayı ermiş amk:E

cumartesi
09-03-2010, 22:13
olm sende oyle diyosunda sevdigi kadininda bogazini kesiyorlardi en son :D

kandiraliyla ortak bisey yapmislardir bence. hapiste en iyi adami ramizin. ciktiktan sonra at bile vermisken nasil olacakta ramize yamuk yapacak. iste filmin her sahnesinde cakallik oldugu icin ezelin oncesini dusunmesi normal. her bolumde eskiden bi ayrintiyi muhakkak dusunuyor. hem kandirali ramizin adami olmasa bi at icin kendisini o duruma dusurur mu. ben dusurmezdim.

dilos
09-03-2010, 22:34
ay bu dizinin böyle her satırı ayrı bir keramet mi içeriyor yahu..seyredenden cok yazan var..Ramiz şöyle öbürü böyle inanamıyorum bizim dizilerden böyle malzeme çıkacağına nedense..

Moo-Hyuk
26-03-2010, 00:26
Ezeli de terk ettik iyi mi:B: hiç zaman yok yok..ahhh...ahh...çok gelişme olmuştur dimi :(

ama bir tek şeye zaman var, oda Canım Aileme yani Halim'ciğimeLuvLuv

humanxy
26-03-2010, 00:32
çok gelişme mi:o
film boyut değiştirdi ya ne diyorsun sen:E

Moo-Hyuk
26-03-2010, 00:38
en son hatırladığım Cumo'nun Ramizi üç buçuktu :D:D ondan sonrasını bilmiyorum...kızını saklama telaşındaydı:hemmramiz aga kaportayı bozdu mu?

haa birde Tefoya sen benim adamımsın Ezel ise o benim oglumm dediğini hatırlıyorum:hemm

Ömerin babası ile evlat kavgasına girişeceklermidir dersin :D

humanxy
26-03-2010, 00:40
ezel dayının rolüne soyunmaya başladı:p