Orijinalini görmek için tıklayınız : Trt - Arirang işbirliği
minyoran
19-01-2010, 09:51
TRT ile Kore'nin Arirang kanalı arasında işbirliğini öngören anlaşma Ankara'da imzalandı.
http://www.trt.net.tr/medya/resim/2008/12/12/7d84bb40-b3bf-4645-b1c8-549fcab744ad-444x333.jpg
Çeşitli ülkelerin televizyonlarıyla işbirliği anlaşmalarını genişleten TRT bu anlaşmalara bir yenisini daha ekledi.
TRT ile Kore’nin Arirang kanalı arasında işbirliğini öngören anlaşma Ankara’da imzalandı.
Anlaşmayı TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ile Arirang Televizyonu Başkan Yardımcısı Lee Yum imzaladı.
Arirang Televizyonu heyetiyle görüşen TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, iki kanalın turizmden belgesele bir çok alanda işbirliği yapacağını söyledi.
Şahin, karşılıklı olarak ülkelerin tanıtımı, belgesel çekimi gibi konularda ortak çalışmalar yapılacağını sözlerine ekledi.
Kore dizi ve filmlerinin Türkiye’de iyi bir izleyici kitlesinin olduğunu belirten Şahin, kanallar arasında karşılıklı program alışverişinin daha da hızlanacağını belirtti.
ayrıca artık kore de de türk dizileri yayınlanacak..
Geçen hafta Jinmi'ye gittiğimde Arirang'dan geleceklerini söylemişti Bay Kim anlaşma için.Çok sevindim, umarım daha popüler diziler yayınlanır:D
Schneizel
19-01-2010, 12:57
Geçen hafta Jinmi'ye gittiğimde Arirang'dan geleceklerini söylemişti Bay Kim anlaşma için.Çok sevindim, umarım daha popüler diziler yayınlanır:D
Zaten yayınlıyorlar. :eah Queen Seon Duk (http://wiki.d-addicts.com/Queen_Seon_Duk/Episode_Ratings) dizisi 2009 yılının en popüler dizisi. :hih:
KBS,SBS,MBC yi de bekleriz :D
Zaten yayınlıyorlar. :eah Queen Seon Duk (http://wiki.d-addicts.com/Queen_Seon_Duk/Episode_Ratings) dizisi 2009 yılının en popüler dizisi. :hih:
Saray dizileri beni cezbetmiyor :eahBir my girl, bir cain&abel, full house, the snow queen, boys over flowers yayınlansa.Ben izledim ama halkım güzel kore dizileri görsün maksat_E
ay evet ya
saray dizileri beni hiççç cezbetmiyor
ver coffee princei
bak LOST bekleyeceğime onu beklemiyomuyum
ay evet ya
saray dizileri beni hiççç cezbetmiyor
ver coffee princei
bak LOST bekleyeceğime onu beklemiyomuyum
Trt ve Coffee Prince lütfen biraz gerçekçi olalım çizgi fimleri bile sansürleyen Trt'den bahsediyoruz verse verse tarihi dramları verir durur maalesef:(
ya yayınlamayabilir tabi
gerçi bende gerçekçi olayım istemem o kadar da :D
benim anlamadığım neden tarihi dizileri veridkleri
çözemedim gitti :D
ya yayınlamayabilir tabi
gerçi bende gerçekçi olayım istemem o kadar da :D
benim anlamadığım neden tarihi dizileri veridkleri
çözemedim gitti :D
Ev hanımları saray entrikalrını pek bir seviyor ondandır üstelik pek çok erkek de kılıç ve dövüş sahneleri için oturup izliyor:p
Tamam da benim dediğim diziler TRT'ye uygun, sansür gerektirmez_E
Beni dinlesin TRT_E
Durun hatta bir mail atayım:E
Lee_Min_Ho
19-01-2010, 15:27
Ev hanımları saray entrikalrını pek bir seviyor ondandır üstelik pek çok erkek de kılıç ve dövüş sahneleri için oturup izliyor:p
mesela babam:D
Beni dinlesin TRT_E
yahu boy su vermesini hem isterim hem istemem
oppama göz koysalar:hemm
minyoran
19-01-2010, 18:01
yaw niye öyle diyorsunuz ya.sary dizileri de çok güzel.zaten siz bi alışsanız varya.bi kere bi izleseniz bayılırsınız.özellikle muhteşem kraliçeye.süper bi dizi.hayatımda şu ana kadar izlediğim en iyi saray dizisi.tavsiye edeiyorum sonuna kadar.yine de herkesin kendi bileceeği iş..
hem ayrıca korede de yayınlanacakmış türk dizileri acaba hangilerini yayınlayacaklar ilk önce
minyoran
19-01-2010, 18:01
sen izliyon mu abdü abi?izlemiyosan bile izle izle:Dbak benim avatardaki kızı sen çok beğnediydin bak o a orda oynuyo.
Schneizel
19-01-2010, 19:48
sen izliyon mu abdü abi?izlemiyosan bile izle izle:Dbak benim avatardaki kızı sen çok beğnediydin bak o a orda oynuyo.
Yakın zamanda kesin izlicem. :hu: Bi tanem(Lee Yon Wo) oynarda izlemem mi. :hu:
minyoran
19-01-2010, 19:51
izle kesin.bak avatarımda nasıl da gözlerini kapamış.ne güzel de durmuş.yeni avatarım..
Lee_Min_Ho
19-01-2010, 20:03
altyazılı izle daha iyi
way şimdide DeokmanI mı seviyosun
minyoran
19-01-2010, 20:09
altyazılı izle daha iyi
sevilmicek kız değil kki.süper bi kız..avatarım nasıl?
Schneizel
19-01-2010, 21:38
altyazılı izle daha iyi
He yaw dublaj çok garip geliyor :D
bencede dublaj batırıyo ortalığı :E
ben bu diziyi izlemedim ama şöle bi denk gelmiştim geçenlerde
Uhm Tae Woong'u gördüm adamın sesinin içine etmişler yahu:eah
ben o adamı delightful girl'de izleyip çok beyenmiştim halbuki:hu:
Beni dinlesin TRT_E
at canım sonuna kadar arkandayız versinler bir misa bir my girl herkse görsün dizi nasıl oluyor:p belki ablam da artık inadından vazgeçer oturur izler :hu:
Trt ve Coffee Prince lütfen biraz gerçekçi olalım çizgi fimleri bile sansürleyen Trt'den bahsediyoruz verse verse tarihi dramları verir durur maalesef:(
sonuna kadar katılıyorum düşlerimin prensindeki masumane öpüşme sahnelerini bile(öpüşmenin masumanesimi olur demeyin bakınız akş-ı memnu :E ) kesen bir kanaldan bad love, you are beatiful,boys before flowers beklemek hayal olur.
minyoran
21-01-2010, 16:14
şimdi ben ev hanımımı oluyorum ya:E:E
Lee_Min_Ho
11-03-2010, 11:27
Ya TRT ve Arirang'ın anlaşmalarında yeni dizi vermeleri gerekmiyo muydu?Yine Denizler İmparatoru'nu vereceklermiş.Ama Muhteşem Kraliçe'den önce de Denizler İmparatoru'nu vermişlerdi.Eski dizi vereceklerse bari Düşlerimin Prensi'ni verseylerdi.
burdan yayın akışına bakabilirsiniz (http://www.trt.net.tr/TV/TvAkis.aspx?gunler=3&kanal=1&akistur=1&tdgun=6&control=0)
cass_oya
11-03-2010, 11:35
Ya TRT ve Arirang'ın anlaşmalarında yeni dizi vermeleri gerekmiyo muydu?Yine Denizler İmparatoru'nu vereceklermiş.Ama Muhteşem Kraliçe'den önce de Denizler İmparatoru'nu vermişlerdi.Eski dizi vereceklerse bari Düşlerimin Prensi'ni verseylerdi.
burdan yayın akışına bakabilirsiniz (http://www.trt.net.tr/TV/TvAkis.aspx?gunler=3&kanal=1&akistur=1&tdgun=6&control=0)
aaa eğer Denizler İmparatorunu verirlerse [anneme göre 3] [bana göre 2] gösterim olacak ve ben kavga çıkarırım. _E TRT'yi basarım mail yağmuruna tutarım baydı artık tarihi dizileer Duysun bizi TRT.
şuan TRT yayın akısına baktım 16:20 Denizler İmparatoru görünüyor eger öyleyse bittin TRT daha Muhtesem Kralice bitmedi kiii :(:kız::sly::hih::who::kılı:
cass_oya
11-03-2010, 11:38
Allah'tan Lee Min Ho'nun verdiği link eski görünüyor :utan: simdi online siteden baktım da muhtesem kralice var :E
Lee_Min_Ho
11-03-2010, 11:43
aaa eğer Denizler İmparatorunu verirlerse [anneme göre 3] [bana göre 2] gösterim olacak ve ben kavga çıkarırım. _E TRT'yi basarım mail yağmuruna tutarım baydı artık tarihi dizileer Duysun bizi TRT.
şuan TRT yayın akısına baktım 16:20 Denizler İmparatoru görünüyor eger öyleyse bittin TRT daha Muhtesem Kralice bitmedi kiii :(:kız::sly::hih::who::kılı:
3 kere olacak:D
Allah'tan Lee Min Ho'nun verdiği link eski görünüyor :utan: simdi online siteden baktım da muhtesem kralice var :E
Ayy inşAllah verdiğim link eskidir.Bende bir bakıyım.Ama ben baktım hala Denizler İmparatoru yazıyor.Bana linki göndersene
cass_oya
11-03-2010, 12:22
3 kere olacak:D
Ayy inşAllah verdiğim link eskidir.Bende bir bakıyım.Ama ben baktım hala Denizler İmparatoru yazıyor.Bana linki göndersene
tabi linki arıyorum simdi yolluyorum buyurun bakın :D
http://www.trt.net.tr/TV/TvAkis.aspx?gunler=0&kanal=1&akistur=1&tdgun=0&control=-1
_E
silik_001
11-03-2010, 15:17
çok güzel çok sevindim daha yeni ve güzel filmlerin yayınlanması dileğiyle:)
bence sehir hayayi turunde mesela kore dizisi (fire bird)-dizisini ve ya baska dizi muhtesem kralice dizisinden sonra verseydiniz size cok cok minnetdar olurdum
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.