cumartesi
14-01-2010, 14:42
http://3.bp.blogspot.com/_0B33O6C5Crk/SWPC1L3F-DI/AAAAAAAAACw/P-FKmFkZAJs/s400/Gemide.jpg
Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 4 Aralık 1998
Yönetmen : Serdar Akar
Senaryo : Serdar Akar , Önder Çakar
Görüntü Yönetmeni : Mehmet Aksın
Müzik : Uğur Yücel
Yapım : 1998, Türkiye , 102 dk.
Oyuncular: Erkan Can , Naci Taşdöğen , Yıldıray Şahinler , Ella Manea
Konu : Bir kum kosterinin personeli ve kaptanının başından geçen öykü çerçevesinde Türkiye`nin çarpık yapısına eleştiri getiren, Altın Portakal Ödüllü bir film.
Film hakkinda pek yorum yapmaya gerek yok esasinda. Replikleri filmin ne kadar fena bisey oldugunu gosteriyor zaten. Erken Can mahallenin muhtarlari dizisinde bos yere caycilik yapip surunmus.
kaptan: offf nabicaz be kamil anamiz zikildi.
kamil: kizi geri goturelim kaptan bu is baska turlu kapanmaz.
kaptan: cocuk olma artik cinayete girdik
kamil: kazaydi anlatiriz. hem adam pezevenkmis kimse ziklemez.
kaptan: sen oyle san. pezevengi oldur 1 cinayet, kizi al 2 adam kacirma, kizi en az 2 kisi zik 3 irza tecavuz, her gece esrara takil 4 nerden baksan icicilik, heriflerin ceplerinden paralarini al 5 gasp, butun bu boklari yedikten sonra polislerin suratina bakip kusura bakmayin abi kaza oldu diyemezsin. adamin gotunden kan alirlar kaaaamil kaan. Hadi kiz orospu ki bu ibneler bakireydi diyorlar, bakire kari nasil orospu olur ben anlamadim gitti. Oofff hersey karisik.
kamil: nasilsin kaptan basin agriyor mu?
kaptan: offf beynimde filler zikisiyor
boksor: kalsin burda sende gonul eglendirirsin kaptan
kaptan: olm hani seviyordun lan kizi, bu nasil sevmek pust
boksor: biz uzaktan da severiz abi
ahahahha
bu filmi 500 kere izledim belki. her izleyisimde de filmde 10 tane sigara icmisimdir
Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 4 Aralık 1998
Yönetmen : Serdar Akar
Senaryo : Serdar Akar , Önder Çakar
Görüntü Yönetmeni : Mehmet Aksın
Müzik : Uğur Yücel
Yapım : 1998, Türkiye , 102 dk.
Oyuncular: Erkan Can , Naci Taşdöğen , Yıldıray Şahinler , Ella Manea
Konu : Bir kum kosterinin personeli ve kaptanının başından geçen öykü çerçevesinde Türkiye`nin çarpık yapısına eleştiri getiren, Altın Portakal Ödüllü bir film.
Film hakkinda pek yorum yapmaya gerek yok esasinda. Replikleri filmin ne kadar fena bisey oldugunu gosteriyor zaten. Erken Can mahallenin muhtarlari dizisinde bos yere caycilik yapip surunmus.
kaptan: offf nabicaz be kamil anamiz zikildi.
kamil: kizi geri goturelim kaptan bu is baska turlu kapanmaz.
kaptan: cocuk olma artik cinayete girdik
kamil: kazaydi anlatiriz. hem adam pezevenkmis kimse ziklemez.
kaptan: sen oyle san. pezevengi oldur 1 cinayet, kizi al 2 adam kacirma, kizi en az 2 kisi zik 3 irza tecavuz, her gece esrara takil 4 nerden baksan icicilik, heriflerin ceplerinden paralarini al 5 gasp, butun bu boklari yedikten sonra polislerin suratina bakip kusura bakmayin abi kaza oldu diyemezsin. adamin gotunden kan alirlar kaaaamil kaan. Hadi kiz orospu ki bu ibneler bakireydi diyorlar, bakire kari nasil orospu olur ben anlamadim gitti. Oofff hersey karisik.
kamil: nasilsin kaptan basin agriyor mu?
kaptan: offf beynimde filler zikisiyor
boksor: kalsin burda sende gonul eglendirirsin kaptan
kaptan: olm hani seviyordun lan kizi, bu nasil sevmek pust
boksor: biz uzaktan da severiz abi
ahahahha
bu filmi 500 kere izledim belki. her izleyisimde de filmde 10 tane sigara icmisimdir