Orijinalini görmek için tıklayınız : .korece oyununu oyna:D
minyoran
15-12-2009, 19:43
tıklayınız lütfen.... (http://www.aeriagloris.com/LearnKorean/)
süper bişey mişş bu ya..hem böylece harfleri daha iyi öğrenmiş olurum...
sizinde beğeneceğinizi umuyorum...
Lee_Min_Ho
15-12-2009, 21:10
evet çok güzelmiş her zaman oynarsak kore harflerini sökmüş oluruz heralde:)
minyoran
16-12-2009, 19:31
evet çok güzelmiş her zaman oynarsak kore harflerini sökmüş oluruz heralde:)
ben bi kaç taneseinii söktüm..mesela k harfi...mesela kore yazılarında k harfini görünce ahanda k harfi diyom..
Lee_Min_Ho
16-12-2009, 19:50
ben bi kaç taneseinii söktüm..mesela k harfi...mesela kore yazılarında k harfini görünce ahanda k harfi diyom..
bende bikaç tane söktüm gibi
minyoran
16-12-2009, 20:00
bende bikaç tane söktüm gibi
hangilerini söktün..ben en iyi k harfini..
ama yakında hepsini çözeceğim..
Lee_Min_Ho
16-12-2009, 20:12
s,k,m,d,h,b,u,eo,yeo,yo,j,a,n,ya,ı,
daha varda aklıma gelmiyo:P
minyoran
16-12-2009, 20:19
bende n,t,s,u,p,ı harflerini söktüm..unutmazsam iyi..
mesel ters s şeklide olan ı harfi, büyük e harfi şeklinde oln t harfi,büyük l harfi şeklinde olan n harfi,gibi..
minyoran
16-12-2009, 20:27
süper bişey bu ya ben galiba yakında sökerim kore ce yi.
aa çok gzlmiş kız bu hemen sökeriz koreceyi:D
minyoran
19-12-2009, 22:08
aa çok gzlmiş kız bu hemen sökeriz koreceyi:D
evet kesinlikle..ben bazı jharflerini öğrendim gibi..bi de kurallarını öğrendimmi süper olur..
evet kesinlikle..ben bazı jharflerini öğrendim gibi..bi de kurallarını öğrendimmi süper olur..
walla ben böylede biraz zor zamanım olmuyo:( ama öğrenirik inş
çok güzelmiş ( hep doğru olanı en sona bırakıyom_E_E)
minyoran
19-12-2009, 22:19
çok güzelmiş ( hep doğru olanı en sona bırakıyom_E_E)
allah seni emi..tabi geriye başka şık kalmayınca..bende şey yapıom bi kağıda bazı harfleri karıştırdıklarımı yzıom hemen karşıma çıkınca yazıom....
hadi yarışma yapalım bakalım kim ilk 10 harfi yanlışsız ilk tıkladığı doğru çıkacak?
allah seni emi..tabi geriye başka şık kalmayınca..bende şey yapıom bi kağıda bazı harfleri karıştırdıklarımı yzıom hemen karşıma çıkınca yazıom....
hadi yarışma yapalım bakalım kim ilk 10 harfi yanlışsız ilk tıkladığı doğru çıkacak?
yarışma yapmaya pek gerek varmı sanmıyom sonuncu olurum kesin (tabi hile yapmassam:sinsi kimseciklerde gözmez:sinsi)
minyoran
19-12-2009, 22:27
yarışma yapmaya pek gerek varmı sanmıyom sonuncu olurum kesin (tabi hile yapmassam:sinsi kimseciklerde gözmez:sinsi)
sen en iyisi çıkanları bi kağıda yaz ordan hemen aynısı çıkınca yap:D:E
sen en iyisi çıkanları bi kağıda yaz ordan hemen aynısı çıkınca yap:D:E
tamam _E_E
minyoran
19-12-2009, 22:31
oyunda hem hangıl harfi şeklinde çıkıo hem de diğer şekilde..mesela h harfinin ilk öce hangıl alfabesi şeklinde soruyo.sonra hangıl alfabesini şıklara koyuyo harfi gösterio.. işte bu harf hngıl alfabesinde nasıl yazılıyo dio...
belki görmüşsündür. bunu yapabilmen için yanında hemn hangıl onun altında da roman yazıo..onlara tıklıyvercen..(umarım analtabilmişimdir..:D)
siz artık azrayla bir araya glince açın yarışma yapın....:D
oyunda hem hangıl harfi şeklinde çıkıo hem de diğer şekilde..mesela h harfinin ilk öce hangıl alfabesi şeklinde soruyo.sonra hangıl alfabesini şıklara koyuyo harfi gösterio.. işte bu harf hngıl alfabesinde nasıl yazılıyo dio...
belki görmüşsündür. bunu yapabilmen için yanında hemn hangıl onun altında da roman yazıo..onlara tıklıyvercen..(umarım analtabilmişimdir..:D)
anladım _E
benlemi yarışma yapcak:abba:nasıl hile yapıp kazanırım ben bi düşünüyüm:hemm:hemm:hemm
minyoran
20-12-2009, 16:11
benlemi yarışma yapcak:abba:nasıl hile yapıp kazanırım ben bi düşünüyüm:hemm:hemm:hemm
hile yaparsan kendini kandırıdsın:9
hile yaparsan kendini kandırıdsın:9
kimseyi kandıramıyom bari kendimi kandirim _E
ssessiss
09-02-2010, 21:35
karışık baya ama başarıcam:)
minyoran
10-02-2010, 19:52
karışık baya ama başarıcam:)
ben o şekilde bayağı bi harf söktüm..
ssessiss
11-02-2010, 21:00
evet a,u,o,i,p bi kaç harf öğrendim gerçekten çok yararlı
minyoran
12-02-2010, 18:20
evet a,u,o,i,p bi kaç harf öğrendim gerçekten çok yararlı
bende a,s,c,k,m,n,g,r,e....
<3 korea <3
13-02-2010, 12:57
bende yeni başladım umarım yararı olur
minyoran
13-02-2010, 12:58
olur olur ban epey oldu..
minyoran
13-02-2010, 13:02
ben bu şekilde bayağı bişey öğrendim..
minyoran
13-02-2010, 13:12
bende yeni başladım umarım yararı olur
kaç harf öğrendin?ben galiba alfaveyi söktüm..amaneeeeeennnnnnn:E
silik_001
20-02-2010, 16:59
daha önce görmüştüm ama oynamamıştım gerçekten yararlı ama
ben bir türlü göremedim Z harfini neyse biraz daha oynamaya devam edin bulurum
doğrusu hala bişey kapamadım
(thank you merve elder sister)
hep yanlış yapıyorum ya :B::B:
minyoran
21-02-2010, 13:11
hep yanlış yapıyorum ya :B::B:
tam tersi bende hepsini doğru yapıyorum..artık öğrendim..bi de ne anlama geldiklerini öğrensem.bana korece yazılı birşey verseler birazcık okuum ama anlamını bilmeidkten sonra ha okumuşum ha okumamışım farketmez..:D
tam tersi bende hepsini doğru yapıyorum..artık öğrendim..bi de ne anlama geldiklerini öğrensem.bana korece yazılı birşey verseler birazcık okuum ama anlamını bilmeidkten sonra ha okumuşum ha okumamışım farketmez..:D
hava basmayınız pliz..valla bırakırım mat 1 mat 2 soru bankalarını alayına oynarım giçerim senii :D:D:D
şaka bi yana ben de örenecem az kaldı... =)
minyoran
24-02-2010, 19:08
hava basmayınız pliz..valla bırakırım mat 1 mat 2 soru bankalarını alayına oynarım giçerim senii :D:D:D
şaka bi yana ben de örenecem az kaldı... =)
öğren öğren vallaha çok zevkli..
ayrıca mat konusunda geçersin.çünkü ben de matematiği yapamıyorum...ama sözel bende seni geçerim kuzu:D:D
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.