PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : The Cut (Haebuhak Kyosil ) [2007]

KaNeSHiRo
06-12-2009, 19:13
http://img289.yukle.tc/images/3886Cadaver_2006_THAI_R3-Front-wwwFreeCoversnet.jpg
'imdb | Filmi indirmek icn tıklayınız (http://www.sinemasia.com/forum/showthread.php?t=4848)
Yapım:
2007 ~ GüneyGeorgia
Tür:
Gerilim, Gizem, Korku
Yönetmen:
Tae-woong Son
Senaryo:
Derek Son
Süre:
1 saat 47 dk

Konusu:
Sağlık kolejinin soğuk, karanlık bir anatomi sınıfı ve aynı sınıfta anatomi derslerine katılarak kadavra inceleyecek (prosektör) olan; 6 tane birinci sınıf öğrencisi: Zeki ve kendinden emin Sun-hwa; takım lideri olmak için dünyaya gelmiş, inanç dolu Ki-bum; bir hastane sahibinin oğlu Joong-suk; doktor olmak için yetersiz Kyung-min; seksi ve kibirli, ancak derslerinde başarısız Ji-young ve çok çalışkan Eun-joo. Onlar, birbirleriyle en iyi cerrah olmak için yarışan, ancak bir takım gibi güçlü dostluk bağlarıyla da bağlı olan öğrencilerdir. Birinci sınıfta, korkularını bastırmaya ve kendilerinin bekleyen kadavralara yaklaşmaya çalışırlar

KaNeSHiRo
09-02-2010, 21:24
egzantrik bir filmdi...

bir grup tip ogrencisi, okulun ilk kadavra cesme dersine gireceklerdir. cok despot bir hoca olan Mr. Han'dan da cok tirsmaktadirlar. Mr. Han, ogrencilik doneminden kalma "Teknisyen" adi ile anilmaktadir.

Ogrenciler arasinda Sun-hwa ve Kyung-min ilk kadavra dersinde, Kyung-min'in basarisiz olmasi dolayisiyla birbirine destek olmaya calisirlar. ancak o gece bir sorun olur ve Kyung-min kadavra korkusunu yenmek icin otopsi odasina iner. Ve tabii, klasik gerilim filmlerinde ilk once oldurulen korkak kisi unvanina hak kazanir...

film kurgu olarak cok kafa karistiriciydi.. Oyle ki, olaylari takip etmekte zorlandim... Finalde oldurulen genclerin bosa öldügünü mü yoksa finale o kadar siradan olaydan sonra bir hava katsin diye eklenen sasirtmamsi gercek sebebi anlamaya mi adapte olmam gerektigini cozemedim...

vasat filmdi..

dilos
13-02-2010, 10:10
:ECOLOR=Black]Kyung-min kadavra korkusunu yenmek icin otopsi odasina iner. Ve tabii, klasik gerilim filmlerinde ilk once oldurulen korkak kisi unvanina hak kazanir...
[/COLOR]

işte bu ben olabilirim..normalde tırsmama ama tırstım mı da tırsağın önde gideniyim ..:E:E
mesela bu filmin afişini görüp hayatta yaklaşmamalı derim anında..