PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ensemble Studios'un kapatılacağı doğrulandı!

ondokuz
29-09-2008, 17:41
http://img392.imageshack.us/img392/9010/080912ensemblestudiospf6.jpg

Age of Empires serisinin yaratıcılarından veda…
Microsoft, Age of Empires serisinin yaratıcısı olan ve uzun süredir Halo Wars üzerinde çalışan Ensemble Studios’un, üzerinde çalıştıkları oyun tamamlanınca kapatılacağı haberini doğruladı. Ayrıca çalışanların bir kısmının farklı bir isim altında, daha ufak bir yapımcı firma olarak Microsoft oyunları üzerinde çalışmaya devam edeceği, geri kalanların ise şirket içinde farklı bölümlere dağıtılacağı belirtildi. Yeni kurulacak olan yapımcı firmanın, daha çok Halo Wars’a destek amaçlı çalışacağı bildirildi. Microsoft bu kararın, şirketin geleceği için doğru bir karar olduğuna inandığını belirtti. Microsoft Oyun Stüdyosu’nun başında bulunan Phil Spencer, kapatılma haberini Ensemble çalışanlarına birer mail atarak bildirdi. Microsoft’un Games for Windows yöneticisi Kevin Unangst ise, Age of Empires hayranları için, endişe etmemeleri gerektiğini, Age of Empires evreninin önünün açık olduğunu ve gelecekte yeni projelerin olabileceğini belirtti.

KAYNAK: oyungezer.com.tr

yada
29-09-2008, 22:46
Oha şaka mı bu.. :S
Valla hem şaşırdım, hem üzüldüm.

Aç gözlülük yapıp, tüm firmaları bünyesine alan EA bu aralar kar yapamıyorum veryansınında idi.
Umarım şu ekonomik dalga derken etkilenmez onlarda. :D

Ulan sonra biz nasıl oyun oynarız.. :E :E :D