Orijinalini görmek için tıklayınız : song il goong türkiyeye gelsin ister miydiniz?
minyoran
04-11-2009, 22:05
akideeşler song il goong artık dünyaca tanımışş bi ünlü..oynadığı diziler dünyanın bi çok ülkesinde yayınlanıyomuş..oynadığı dizi olan jumong iranda şu ana gösteriliomuş..bu yüzden trt ye hep birlikte mail atatlım mı? türkiyeyede gelsin die?http://img202.imageshack.us/img202/3319/songglgook5.jpg
Ayyhh ben istemem başkası geLsin gençLerin önünü
açın kardeşim :D:D:D
Şahsiyeti pek sevmiyorumda kusura bakmayın sevenLeri eLbet ister
İsmi yanLış yazmışsın canım:)
aaa ben neden tanımıyorum yahuu:hemm:hemm;D
http://www.sinemasia.com/forum/showthread.php?t=1867
Buyur canım tanı burdan
Kendisi Tarihi DramaLarın oyuncusu :D
ayy tanıyorum ya kore isimlerini pek aklımda tutamam bide resimde bi değişik çıkmış tanıyorum yahu tanımazmıyım;D:E
ayy tanıyorum ya kore isimlerini pek aklımda tutamam bide resimde bi değişik çıkmış tanıyorum yahu tanımazmıyım;D:E
VaLLah ben sevdiğim herkesin isimi biLiyorum :E:E:E
Zaten başLık yanLış oLmuş :D
Ayyy geLecekse "So Ji" geLsin
"Rain" geLsin "Hyun" geLsin ne biLim "Gong" geLsin
ben bu herifi istemiyorum
lee dong wook,lee jun ki de gelsin;D;D
minyoran
04-11-2009, 22:20
;37140']VaLLah ben sevdiğim herkesin isimi biLiyorum :E:E:E
Zaten başLık yanLış oLmuş :D
yok anam başlık yanlış değil..adamın ismi doğru...sadece onununda bi harfini fazla koymuşum.onu da konuyu açtıktan sonra farkettim...ama ondan da bişi olmaz...
Song Il-gook (송일국) deiLmi bu be
aman herneyse hiç bir şekLiyLe iLgiLenmiyorum
zaten yaşLanmış :D
;37149']Song Il-gook (송일국) deiLmi bu be
aman herneyse hiç bir şekLiyLe iLgiLenmiyorum
zaten yaşLanmış :D
:E:E yaşlanmış hee:Ebeni güldürdün akşam akşam:D
ÖLe tabi yaff adam 71 'li daha ne oLsun
gencecik çocukLar dururken buna mı bakim ben
minyoran
04-11-2009, 22:32
adam yaşlı maşlı ama bence çok iyi.ne yaşlılar gördük..
Sen bak vaLLa :)
Hem anasına hem danasına bakarım hesabı oLdu seninki :D
Lee Min nerde bu nerde babası oLur bu :D
minyoran
04-11-2009, 22:41
aaa bak lee min ile bunu kıyaslamayalım lütfen...:D:D.ben sadece bunun oyunculuğunu beğeniom..bence yaşına görede fena değil yani..:D:Dama ben asla lee minimden vazgeçemem..diğerleri ve bu sütten..:D:D:Dbunları çabuk unuturum ama lee min imi asla..
aaa bak lee min ile bunu kıyaslamayalım lütfen...:D:D.ben sadece bunun oyunculuğunu beğeniom..bence yaşına görede fena değil yani..:D:Dama ben asla lee minimden vazgeçemem..diğerleri ve bu sütten..:D:D:Dbunları çabuk unuturum ama lee min imi asla..
KıyasLarım yafrumm ne oLacak :E:E:E
Biri bebe biri dede :E:E:E
bence artık Türkiye ye koreli bir ünlü gelsinde kim olursa olsun hepsine razıyım:D
rainim gelsin yaa _E ahhh ne güzel olurdu nerde o günlerr:eah
minyoran
05-11-2009, 13:50
ben diğer korelilerin gelmeyceğini bildiğim için,belkii bu gelir di konuyu açtım..hem adam dünyaca ünlenmişşş..tur yapıomuşş..belki burayada uğrar..hem kim gelirse gelsin,benim içün farketmez.yeter ki bi koreli gelsin de..bizden koreye giden varda neden koreden bize gelen olmasın...
[ShiN Min] ayak üstü adamı bayağı bi ezmişsin. :E
Bence de gelsin Türkiye'ye.
Ben çok seviyorum şahsen.
Ama saçlarını uzatıp gelsin. _E
[ShiN Min] ayak üstü adamı bayağı bi ezmişsin. :E
Bence de gelsin Türkiye'ye.
Ben çok seviyorum şahsen.
Ama saçlarını uzatıp gelsin. _E
Huyum kurusun ne yapayım sevmedim biri oLdumu gözüm bir şey görmez bu tiptende hoşLanmıyorum ...Yoksaki yaşında ne var canım
benim sevdiğim bir kaç kişide bundan 1-2 yaş küçük:E:E:E
ama o kadar yaşlı durmuyo efsane prens te çok severim de kendisini
minyoran
05-12-2009, 18:37
evet hiç te yaşlı değil.. mesela denizler iimparatporu..
Lee_Min_Ho
17-12-2009, 20:59
kesinlikle gelmesini istiyorum
gelsin gelsin
oyunculuğunu çok beğeniyorum
gelsinn
so ji gelsin bu kim yaa:P
Gelmesin istemem
Biri gelecekse bu o olmamalı.Shin'in de dediği gibi Gong gelsin, SoJiSub gelsin, Rain gelsin.Böyle Trt dizilerinin oyuncularını istemem acıkcası
Gelmesin istemem
Biri gelecekse bu o olmamalı.Shin'in de dediği gibi Gong gelsin, SoJiSub gelsin, Rain gelsin.Böyle Trt dizilerinin oyuncularını istemem acıkcası
Yada dbsk,snds gibi müzik grupları gelsin.
Gelmesin istemem
_E_E_E
Trt diziLerini sevmiyorum ben oyuncuLarıda pek iLgimi çekmiyor .... Bu adamı yoLda görsem dönüp bakmam :hihi::hihi::hihi:
Amma sevdiğim kişiLerden biri geLse havaaLanında yatarım vaLLa :E:E
minyoran
18-12-2009, 20:18
Gelmesin istemem
nie öle dion sem ablam..zaten o dizilrde de hep tanıdık oyuncular var..yapma ya...:)
gelmesini istemeyen arkadaşlar sizin denizler imparatorundan haberiniz yok galiba şahsen ben gelmesini çok isterim
cumartesi
23-03-2010, 22:33
korenin en buyuk ibne sanatcisi gelsin.
adamlar gelse gitse kimsenin haberi de olmaz ha..
Hindistanın en sevilen iki tanesi gelmiş de ruhumuz duymadı..istanbulda çekilen klipleri gördüm inanamadım..
ipnesi de gelse durum aynı..
basın fark bile etmez biz de tabii ki
cumartesi
23-03-2010, 22:52
ya diyorum iste hepiniz sadece yaziyorsunuz baska bi olayiniz yok. bende yazarim buraya naz elmasla evlenmek istiyorum diye. yazsam ne olacak :B:
bu koreli erkekleri gorunce moralim duzeliyor aslinda hep var olsunlar. yakisikli oldugumu sanmiyorum ama bunlari goruncede sansimin daha fazla oldugunu biliyorum. :E:E
ya diyorum iste hepiniz sadece yaziyorsunuz baska bi olayiniz yok. bende yazarim buraya naz elmasla evlenmek istiyorum diye. yazsam ne olacak :B:
bu koreli erkekleri gorunce moralim duzeliyor aslinda hep var olsunlar. yakisikli oldugumu sanmiyorum ama bunlari goruncede sansimin daha fazla oldugunu biliyorum. :E:E
koreli kızlar var ya İlhan Mansızdan beri kendilerine gelemediler daha bi de Cumo vakası yaşatma gariplere..
ama kesin şansın var usta..Naz Elmasın günü geçti sayılır şimdi yeni suziler mevcut ..
cumartesi
23-03-2010, 23:02
yok ya naz elmas'ın her türlü gideri var ablacığım. en son ki reklam filminde çok güzel çıkmış abla izledin mi? tarzanın yamuklusu ceyn rolunu vermisler bi insan bu kadar seksi olabilir abla gormelisin.
yok ya naz elmas'ın her türlü gideri var ablacığım. en son ki reklam filminde çok güzel çıkmış abla izledin mi? tarzanın yamuklusu ceyn rolunu vermisler bi insan bu kadar seksi olabilir abla gormelisin.
ben naapim naz elması ..sen gör usta..
song il gong da gelmese de olur..
Tony gelsinLuv..kapısında yatarım otelinin...
cumartesi
23-03-2010, 23:14
nah yatarsın.
nah yatarsın.
Tony..gelecek..ben kapıda yatmıcaam..
yatmayanın..
:sst::sst:
KaNeSHiRo
23-03-2010, 23:23
valla takeshi gelsin tr'ye...mictigi toaleti temizlerim gerekirse...:D:D
cumartesi
23-03-2010, 23:26
dunyanin en guzel kızı gelse ben bu kadar sey yapmam lan. hatta kaldigi otele gitmeye usenirim bile. nasil bi varliksiniz siz ,korkuyorum vallahi.
biz gideriz..
zaten görmüyormusun groupiler ep kadındır be yav..
hiç erkek groupie var mı..illa ağır abilik..
biz isteriz Tony- Takeshi vermez vermez..tribe girecek halimiz yok..
size biri vermese niye olmuyo..:eah:B:
cumartesi
23-03-2010, 23:38
agir abilik demeyelimde mantikli olani yapan insan evladi diyelim. :hu:
sol elim sagolsun o konularda cok yardimci oluyor bana. :E:E:E:E pek onemsemiyorum senin anlayacagin.
cevap vermeme hakkımı kullaniim ben..
pas geçtim..:hemm
yoon eun_hilal
30-04-2010, 14:42
aşkııııımmmmm hayranım ona gelsin tabiiikide gümrük hirzaman açık yoon eun hye da gelsin ko hyun jung da gelsin lee yo won da gelsin park soo ae de gelsin kim nam gil... o da gelsin joo ji hoon.. o da eglsin kimjeong hoon oda gelsin uhm tae woong... oda gelsin hepsi gelsin hayranlarım beniiiimmmm yerim sizi.... muckkk
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.