PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Close to you (Sa-rang-ni) [2005]

Sema
08-09-2008, 07:21
http://cinema.chosun.com/movie/17349/lp1.jpg

'imdbIMDb Köprüsü (http://www.imdb.com/title/tt0481815/) | İndirme Linkleri (http://www.sinemasia.com/forum/showthread.php?t=6658)

Bilinen İsimler:
Sarangni
Blossom Again
Close to You
Aşk... Yeniden

Yönetmen/Senaryo: Ji Woo Chung
Tür: Dram , Romantik
Süre: 115 dakika
Vizyon Tarihi: 29 Eylül, 2005

Oyuncular:
Kim Jeong-Eun (김정은)
Lee Tae-Seong (이태성)
Kim Yeong-Jae (김영재)
Jeong Yu-mi (정유미)
Choi Ban-ya (최반야)
Kim Joon-seong (김준성)
Lee Joo-sil (이주실)
Lee Haeng-seok (이행석)
Jang So-yeon (장소연)
Kwak Min-seok (곽민석)
Kim Kkot-bi (김꽃비)

Konu:30 lu yaşlardaki Jo In-yeong (Kim),özel seul okulunda öğretmendir.
17 yaşlarında öğrenci Lee Seok (Lee Tae-seong) akşam sınıfında ders almaktadır. Bir süre sonra eve giderken bırakmak isterken hisleri konusunda konuşmaya başlarlar. tehlikeli bir süreç başlar. Diğer yandan geç bir kız olan Jo In-yeong (Jeong Yu-mi). bir trafik kazası sırasında kimliği belirsiz kişi tarafından kaza sonucu ölür. Lee Su (also Lee) daha sonra kızın abisi ile karşılaşır ve karmaşık bir aşk başlar. film biraz bizlere karışık gelmektedir.film seyrinde gelişmeler baş gösterir.30 lu yaşlardaki genç öğretmenimiz ve etkisinde kaldığı ona aşık genç ile yine kendi yaşlarındaki sevgilisi ya da nişanlısı beraber yaşadığı sevgilisi ve ona asılan-aşk başlayan genç öğrencisi geçmişin kalmış izleri ve karmaşık bir aşk-tutku bağı bizleri beklemektedir.

http://www.sarangni.info/images/poster/0481815.jpg

ncire
25-04-2009, 21:11
paylaşım için teşekkürler

zeinep_k
25-04-2009, 21:20
çok sevimli bir kadın.
sema thanks :) sabah konuşamadım, şimdi pişmanımdan türkçeyi uınutuyorum :(

dilos
24-03-2010, 21:07
afiş çok hoş..

KaNeSHiRo
24-03-2010, 21:47
konu'da bir gariplik var...:S

delimanyak
24-03-2010, 21:52
blog yorumu gibi sanki : )

konusu:30 lu yaşlardaki Jo In-yeong (Kim),özel seul okulunda öğretmendir.
17 yaşlarında öğrenci Lee Seok (Lee Tae-seong) akşam sınıfında ders almaktadır. Bir süre sonra eve giderken bırakmak isterken hisleri konusunda konuşmaya başlarlar. tehlikeli bir süreç başlar. Diğer yandan geç bir kız olan Jo In-yeong (Jeong Yu-mi). bir trafik kazası sırasında kimliği belirsiz kişi tarafından kaza sonucu ölür. Lee Su (also Lee) daha sonra kızın abisi ile karşılaşır ve karmaşık bir aşk başlar. film biraz bizlere karışık gelmektedir.film seyrinde gelişmeler baş gösterir.30 lu yaşlardaki genç öğretmenimiz ve etkisinde kaldığı ona aşık genç ile yine kendi yaşlarındaki sevgilisi ya da nişanlısı beraber yaşadığı sevgilisi ve ona asılan-aşk başlayan genç öğrencisi geçmişin kalmış izleri ve karmaşık bir aşk-tutku bağı bizleri beklemektedir.

delimanyak
26-06-2010, 13:58
şöyle anlatayım.. sessiz filşmleri sevmeye başladım sanki.. daha bir alıyor sanki içine... bu filmde öyleydi gözler davırlar duruşlar konuşuyor gibiydi ya da bana öyle geldi.. : )

film başladı..

bir öğretmenin ders anlatıyor tamam iyi hoş.. köşede yeni bir öğrenci gözlerini o öğrenciden alamayan bir öğretmen hatta ders sonunda öğrencisini eve bırakan hatta ona yazmaya başlamış bir öğretmen.. neyse sonra hoca kendi evine gidiyor evde de başka biri var utanmıyor ona anlatıyor onunla yatmak istiyorum falan.. hadi o da öyle olsun diyorsunuz.. işte bu öğrenci hocanın ilk aşkına çok benziyormuş adı da aynıymış falan.. zaman zaman filmde flashbackler oluyor liseli bir kız liseli biri kızın ilk aşkı falan filan.. siz tam geçmişi günümüze bağlayacak diye beklerken meğersen liseli kızın elemanla hocanın öğrencisi aynı kişiymiş falan..

oha dedim ne oluyoruz.. filmin amacı ne.. ne anlatmaya çalışıyor.. yani çarpık ilişikiler desem evet var sonuna kadar

çünkü sonlarına doğru hocanın asıl ilk aşkı da çıkıyor ortaya uzak memleketteymiş de gelecekmiş bunu haber veren hocanın aynı evde yaşadığı insan :S

öyle işte.. sanırım bir arayış filmiydi ya da aşkın yaşı yoktur filmi.. ya da bilmiyorum neydi..

özellikle filmin sonundan hiç bir şey anlamadım.. ne alaka diye kaldım..

isimlerin benzer olmasının da bir anlamı var mıydı.. olabilir belki.. ama ben o anlamı da anlamadım..

garip bir filmdi..

mavi
24-02-2011, 19:44
Saçma salak bir film. Bir halt anlamadım. Fazlasıyla gereksiz ve sıkıcı.