Orijinalini görmek için tıklayınız : GTA 4 PC'ye Geliyor
http://img406.imageshack.us/img406/1899/256pxgtaivlogoyi9.jpg
:sğkRockstar Games, konsollarda rekor satış rakamlarına ulaşan GTA IV oyununun PC'ye çıkacağı haberini resmi olarak verdi. Oyun 18 ve 21 Kasım tarihlerinde, Kuzey Amerika ve Avrupa'da satışa sunulacak.
Sam Houser, yaptığı açıklamada, çok heyecanlı olduklarını, tüm takımın GTA IV deneyimini PC'ye çıkarmak için çalıştıklarını söyledi. Oyunun PC versiyonun harika gözüktüğünü de not düşmeyi unutmadı.
Ohhh be sonunda... :o
Gerçi öküz gibi sistem isteyecek diyorlar ama şansımızı deneyelim yinede.. :o
Ohhh be sonunda... :o
Gerçi öküz gibi sistem isteyecek diyorlar ama şansımızı deneyelim yinede.. :o
Öküz gibi istemesine de gerek yok, ortalama bir sistem istese ben yine oynayamam :o
(Xbox sahibi değerli üyemiz, sen bu satırları okurken, ben xboxını almak için çoktan yola çıkmış olacağım :D)
Altayhan
03-09-2008, 20:53
Öküz gibi istemesine de gerek yok, ortalama bir sistem istese ben yine oynayamam :o
(Xbox sahibi değerli üyemiz, sen bu satırları okurken, ben xboxını almak için çoktan yola çıkmış olacağım :D)
Eyvallah kardeş:D Çıksın iyi olur:D Konsolu olmayan arkadaşlar da oynasın biraz:D Süper bir oyun,3 kere bitirdim.Tüm zamanların en iyisi diyebilirim.
cumartesi
19-02-2009, 18:29
Bu gta'yi cozemeyen bi benim galiba. :/ Enayi gibi arabalara binip tur atiyorum :E
Ya kanka sorma görevler benide sıkıyor bazen.
Yok dondurma arabası ile hede kadar uyuşturucu sat vs.
Sıkılıp araba ile dalıyorum oraya buraya sonra. :D
pinklover
26-02-2009, 20:22
vice city oynamışlığım var ama bende görevleri bir kısımdan sonra yapamadığımdan sıkılıyordum taksi çalıyordum para kazanıyordum, ambulans alıyordum yaralıları kimi zaman eziyordum:o helede yolda giden elemanları döve döve öldürmek gibisi var mı ya:D (içimdeki sadist kişilik ortaya çıktı böylece:o)
ayrıca bu kasıntı pcyle hiç bi oyun oynayamıyorum online oyunlar haricinde:(
Bu gta'yi cozemeyen bi benim galiba. :/ Enayi gibi arabalara binip tur atiyorum :E
:D :D
gta4 oynamayan var mı acaba benden başka.. pc değiştiriyim de alıp oynarım diyodum hâla öyle diyorum :/
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.