PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : srebrenica soykırımını unutma

ruzigar
12-07-2009, 00:15
geç kalmış bir başlık oldu, dün 14. yılıydı katliamın, trt verdi sadece oradaki anma programını, 14 sene öncesini hatırlıyorum, tv'den görüyorduk tankları,tüfekleri, ölü bedenleri, bir de üzerinde UN yazan tanklar vardı, sormuştum babama bu ne demek diye, o da anlatmıştı anlayabileceğim gibi ama bir işe yaramaz diye de eklemişti, sonraları birleşmiş milletlerin biçare milletler olduğunu defalarca tecrübe ettik, ediyoruz, üzerine daha ne diyebilirim bilmiyorum, o kadar örneği var ki malumunuz, can dündar'ın uzun ve detaylı bir yazısını (http://www.candundar.com.tr/index.php?Did=3228) önerebilirim, o günleri hatırlayanlar ve hatırlayamayacak kadar küçük olanların okuması gereken ve hafızamıza kazımamız gereken bir yazı, hunharca öldürülen kardeşlerimizin ruhu şad olsun

yada
12-07-2009, 04:05
ABD'nin Irak'a girmesinden beri kürtler ile bir olup coniler yıllardır Türkmenleri katlediyor.
Şimdi ise Çin Uygur Türklerini katlediyor.
Zira yakın zamanda Ermeni sınır kapısı açılacak ve Azeri kardeşlerimizinde onuru ayaklar altına alıncak başımızda reziller sayesinde.

Umarım birdaha böyle katliamlar olmaz.
Bize uyduruk ermemi Soykırımı derler ama bu soykırımları görmez dünya.