PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sweet Lie (Lost and Found) (Yalandan Aşk) [2008]

chibi
03-06-2009, 18:25
http://i42.tinypic.com/1tm144.jpg

'imdbIMDB Köprüsü (http://www.imdb.com/title/tt1459998/) | İndirme Linkleri (http://www.sinemasia.com/forum/showthread.php?p=11654)

Adı : 달콤한 거짓말 (Dal-kom-han Geo-jit-mal)
Tür : Romantik / Komedi
Yönetmen : Jeong Jeong-hwa

Oyuncular : Park Jin-hee, Jo Han-seon, Lee Ki-woo, Kim Dong-wuk, Jo Jin-woong

Konu :Ji-ho 10 yıldır aynı adama platonik bir aşk beslemektedir.İçkiyi fazla kaçırdığı bir akşamın ardından hayatının en kötü gününe gözlerini açar.Çalıştığı yerden düşük reytingler yüzünden atılmıştır(ki kendisi bir tvde çalışmaktadır) Çantası yolda giderken çalınır ve kapkaççıyı yakalamaya çalışırken trafik kazası geçirir.Fakat tanrının lütfu mudur bilinmez kendisine çarpan kişi 10 yıldır sevdiği adam Min-woo'dur.Hiçbir şey hatırlamıyormuş gibi davranan Ji-ho'yu Min-woo zorunlu olarak evine götürür.Ji-ho'nun çocukluk arkadaşı Dong-sik arkadaşının iki gündür eve gelmemesinden endişe duyar, onu arar. şans eseri bulur da yeniden evine getirdiği arkadaşının hafıza kaybı yaşadığını öğrenince de anılarını geri getirmrk için elinden geleni yapar.

http://i42.tinypic.com/2d0xttz.jpg

http://i41.tinypic.com/qr14z4.jpg

http://i43.tinypic.com/2mms8qf.jpg

Gestapo
03-06-2009, 19:50
Çok komik ve eğlenceli bir film olduğunu duymuştum.

chibi
03-06-2009, 20:27
lee ki woo'da olunca mutlaka izlenir:7:

melekkanat
03-06-2009, 23:57
Eğlenceli bir konusu var izlemeye değer..

chibi
21-06-2009, 20:30
izledim beğendim mi pek de değil sıradan bir romantik komedi ama pek de komedi yokdu açıkçası romantizimi ikinci yarının yarısından sonra gördük sonu iyiydi tam benim beklediğim gibi oldu çok şey beklemeyin bence:p

Sema
06-09-2009, 04:48
Ben hiç beğenmedim.Çok da mantıksız ilerledi.Aşkın mantıgı mı olurmus demeyin, son anda diğerine dönüşü bana manasız geldi.Sen 10 yıl sev birini, filmin bitimine yakın cocukluk arkadasına aşık oldugunu anla.İnandırıcı bile değil.Ayrıca neden hep "seni seveni sev" kuralı gecerlidir ki?Sen kimi seviyorsan o'dur esas olan.Ben olsam Lee Ki Woo'yu secerdim.Çözülmeyecek sorunlar değil, üstüne düzgün bir elbise alırdı kızın:p

dilos
06-09-2009, 09:27
Ben hiç beğenmedim.Çok da mantıksız ilerledi.Aşkın mantıgı mı olurmus demeyin, son anda diğerine dönüşü bana manasız geldi.Sen 10 yıl sev birini, filmin bitimine yakın cocukluk arkadasına aşık oldugunu anla.İnandırıcı bile değil.Ayrıca neden hep "seni seveni sev" kuralı gecerlidir ki?Sen kimi seviyorsan o'dur esas olan.Ben olsam Lee Ki Woo'yu secerdim.Çözülmeyecek sorunlar değil, üstüne düzgün bir elbise alırdı kızın:p

filmler seni seveni sev kuralıyla yapılıyor çünkü sevenler sevilmek istiyor..seyirci onlarla özdeşleşiyor..
buradaki ve hemen her filmdeki platonik 10 yıllık aşk uzaktan..bilmeden kafada yaratılan aşk gerçekler farklı oluyor demek ki..şöyle düşün ..senin Misa da Eun Chea kaç yıllık Yunesini seçmeliydi..ama seyirci diğerini istedi hep..onunla özdeşleşti..

Sema
07-09-2009, 00:48
filmler seni seveni sev kuralıyla yapılıyor çünkü sevenler sevilmek istiyor..seyirci onlarla özdeşleşiyor..
buradaki ve hemen her filmdeki platonik 10 yıllık aşk uzaktan..bilmeden kafada yaratılan aşk gerçekler farklı oluyor demek ki..şöyle düşün ..senin Misa da Eun Chea kaç yıllık Yunesini seçmeliydi..ama seyirci diğerini istedi hep..onunla özdeşleşti..

Benim hoş bulmadığım diğerini severken, sırf "seviliyor" diye öbürüne gitmesi.Yani Eun Chae'da sevmeseydi eğer Moo-Hyuk'u,ona gitmesini istemezdim.Olur ya da olmaz ama kimi seviyorsan o diye diretmelisin bence."Hiç yoktan iyidir" düşüncesi bana ters geliyor

syra
17-09-2009, 03:44

kelimesi kelimesine katılıyorum :abba::abba::abba:
çok sinir oldum film bittiğinde :abba::abba:
sen film boyunca lee ile göster , son 10dk yok öbürüne aşıkmışmış
bi uza ya :abba::abba:

tarih84
17-09-2009, 17:02
çok güzel bir filmdi takii sonuna kadar tamam kim sun ah bayılırım oğlanın onunla olması harika oldu fakkaaat film boyunca kıza engel olan iç giyim satıcısı herif hatta filin bile burnunu koparma yüzsüzlüğünü hadsizliğini yapan hergele ile olması onun sırf kızı her koşulda kabul ediyor destek olması yok yok bunu kabul edemem.tamam kıza hayatı boyunca destek olmuş ama bunu kız istememişki kendi çabalamış sonuçta kıza aşık olduğundan yapmış yani boşuna allah rızası adına değil yanii bazen saçmalıyor şu kore olur mu canım kıızın hayatında gerçek manada seveciği adama sonunda kavuşmuş gel sen yık dünyasını hayır aslen yanılıyordun bak sen bunu seviyordun de olmazki canım ama kızın performansı harikaydı bütün çabasının her dakika yeni biri tarafından baltalanmaya çalışılmasına reğmen.

tarih84
17-09-2009, 17:07
Benim hoş bulmadığım diğerini severken, sırf "seviliyor" diye öbürüne gitmesi.Yani Eun Chae'da sevmeseydi eğer Moo-Hyuk'u,ona gitmesini istemezdim.Olur ya da olmaz ama kimi seviyorsan o diye diretmelisin bence."Hiç yoktan iyidir" düşüncesi bana ters geliyor

bu konuda haklıısın.erkekler çok rahat onları seveni değil kendi istedikleirni seçerken nedne kızlar illa kendileirni seveni seçerde kendi istedikleirne gidemez bencede çok yanlış zaten 10 yıl ayrı kalmalarına nedne sadece kızın utanıp duygularını açamamış olması da değil komşusu arkadaşı da kızı baltalamış yazık yahu yazık valla

namelesseda
31-10-2009, 03:49
Bu konuda gerçekten çok haklısınız. Belki de bu karakterlerinin farkılılığından kaynaklanıyordur.

Film eğlenceliydi ama öyle ahım şahım bir hanı yoktu. :)

La Fea
01-02-2010, 23:27
Aradım bu diziyi sitede ama bulamadım varmış demekki tüh. Bir dahaki sefere artık :E

Günesh
22-02-2010, 15:51
Güzel bir filmdi, ama ben olsam diğerini seçerdim.

ssessiss
23-02-2010, 13:15
gerçekten eğlenceliydi ben kararsız kalırdım baya hangisi olsun die:D