PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : My Sassy Girl (Remake)[2008]

ondokuz
25-08-2008, 13:34
http://img206.imageshack.us/img206/7774/sassygirlvp1.jpg

Yapım : 2008, ABD
Tür : Dram / Komedi / Romantik
Yönetmen : Yann Samuell
Oyuncular : Jesse Bradford, Jay Patterson, Elisha Cuthbert, Joanna Gleason, William Abadie

:sğkMy Sassy Girl için, “Güney Kore” versiyonunun yeniden çekimi diyebiliriz. Bu defaki tek fark bir holywod ! yapımı olması. Filmde “Jesse Bradford” ve “Elisha Cuthbert” başrolde. Metro hattının kenarında sarhoş olduğu için ayakta zor durmakta olan “Jordan” “Charlie” tarafından trenin önüne düşmekten son anda kurtarılır. Kızı kurtarmakla kalmayıp motelede götürmek zorunda kalan “Charlie” ele avuca sığmayan bu başbelası kızdan kurtulmakta sonradanda pek başarılı olamayacaktır.

http://i38.tinypic.com/28k62px.png

~ hoşça'kal'
25-08-2008, 18:45
Uvvvv normal hali harikaydı merak ettim izleyeceğim ;)

ondokuz
25-08-2008, 18:52
Elisha Cuthbert hatırına bile izlenebilir mi bilemiyorum. " My Sassy Girl Koruma ve Yaşatma Derneği" olarak karşıyız böyle projelere :D

Sema
25-08-2008, 18:52
asLa izLemem, bu konuyu ekLeyenLeri, konuya destek verenLeri kınıyorum

hayır sitede buLunması gerekiyorsa da Kore yapımının sağLam bir inceLemesinin ardından oLabiLirdi

HoLLywood sineması kirLetemez My Sassy girL'ü HIH

saniyeLerLe yırttın GöKHaN :D sahipsiz değiL fiLm :p

ondokuz
25-08-2008, 18:57
Hayır ibretlik olsun diye açtım. Böyle 1-2 tanesini daha açıcam dolacak buralar :p
Orjinal Sassy Girl'imizi, birtanemizi ekleyeceğim tabiki :o

Sema
25-08-2008, 19:18
bekLiyoruz:p

Gestapo
25-08-2008, 21:24
Elisha Cuthbert'i severim.

BiLL_90
30-08-2008, 02:22
elisha ne kadar sirin bir hatun :O

Onun icin izlenir

blade2006
10-10-2008, 12:35
film noir ile aynı fikirdeyim. her ne kadar tüm filmlerini takip etsem de enim olun orijinali kadar bie olmayacak. çünkü -yine emin olun diyorum- hollywood da kore filmlerini oynayacak veya o enerjiyi verecek oyuncu yok. o masumluk yok.

izlenmesin demiyorum ama kısa süre önce tanıştığım kore sinemasıyla hiçbirşey izlemediğimi ve bilmediğimi farkettim. sanatçı bunlar. hollywood artis dolu. anlayan anladı beni. hiç durmadan kore filmi indirip izler oldum günde 2-3 taneye kadar çıktığı oluyor.

türk halkına çok yakın yaşamları ve örf - görenekleri var. bizim filmleri aratmıyor. kurgular çok iyi. oyunculuk deseniz türkiye de hiçkimse oynayamaz çoğu rollerini, oynamaz da.

neyse çok uzadı. kısaca tekrar çekimler 30 - 40 yıl geçmedikçe başarılı olamaz. 60 saniye filmi 30 yıl sonra tekrar çekilen bir filmdir. hiç sırıtmaz. ama bu olmayacak...

teşekkürler sabrınız için

cumartesi
16-02-2009, 01:28
Elisha icin izlenir :^^

aFRo
10-06-2009, 21:38
orjinal kore yapımı varken napalım uyduruk hollywood :olmadı: güzelim elisha harcadın kendini :sinsi

dilos
15-09-2009, 16:12
My sassy girl'ün yeniden yapımı bir Hint filmi de olduğunu biliyormusunuz..başrolde Mallika Shrerawat var..Ugly aur Pugly adıyla çevrildi İngilizce-Hintçe karışık tercümesi..çirkin ve çılgın..

ssessiss
12-02-2010, 04:15
köfte dudaklı:E Tae hyun cha ve gözlerini en güzel pörtleten bayan:eek: Ji hyun jun gayet başarılıydıı kopyasını izlemeye gerek yok:hihi:

ozge_fb
21-03-2010, 19:09
Kesinlikle iğrençti..Elisha da Gianna'nın yanına bile yaklaşamamış..Korelilerin değeri daha bir anlaşılıyor.

ShaLaLa
18-07-2010, 18:53
yankee go home :D

5-10 dakika izledim.. dayanamadım kapattım..

pozisyoncu
20-08-2010, 14:35
teşekkür ederim

Harmonium
12-09-2010, 20:23
Bir kere ben orjinallerini daha iyi bulurum şu uyarlamaların.. Bu duygu ve düşüncelerim bu film için de çokça geçerli.. ''Ay çok ön yargılısın''a karşılık.. Evet Ön yargılıyım ben.. Ön yargılının önde gideniyim.. :E

Ayrıca eğer bu filmi orjinalinden daha önce izlemiş olsaydım bile ne yapar ne eder orjinalini bulur onu izler ve eminim ki onu beğenirdim...:E

Filme gelecek olursak, Elisha Cuthbert'i itici bulduğumdan ötürü filmi de izlemek istemedim aslında ama merakıma yenilip izlemeye başladım..

Tahmin ettiğim gibi Elisha hiç oturmamıştı role.. Ayrıca o Kore yapımındaki duygusal elektrik burada hiç mi hiç yoktu..filmi ''ya bari doğru dürüst uyarlasaydınız bee'' diyerek geçirdim yani...

Sanırsam ki filmde tek beğendiğim şey Jesse Bradford'du. Onun haricinde pek beğenemedim yani.. Olmamış...:(

dilos
12-09-2010, 22:34
Çok önyargılısın Harmonium:E:E:E

Han Byul
27-09-2010, 10:45
herkes film yediden yapım bi nevi kopya olduğu içinn beğenmemiş.Ama bnce bnm gbi kore yapımını değilde ilk bunu izleyenler için gayet hoştu.çoğu kişinin beğenmemesinin sebebi oyunculukların yanısıra alışmışlık gibi birşey..yani bi filmi ilk orjinalinden altyazılı izleyip,dublajı izlerken beğenmemek gibi,yada önceden gözlük takmamış birinin bi süre gözlük taktığında ; "gözlüksüz halinn daha iidi" , çıkardıktan sonrada garibimize gidip; "gözlüklü halin daha iidi dememiz gibi" birşeyy bnce..insanın genelde alıştığı şey gözüne batmaz..(fikrimce:D)

dilos
27-09-2010, 11:23
Aslında Han Byulun dediğinde doğru payı var..
bildiğin şeyde yenisini yadırgıyorsun..
yeniden yapımlar bilenler bir de bunu seyretsin diye değil yeni ülke yeni seyirci için yapılıyor ve esas kararı verecek olan sadece tek filmi izleyen oluyor normalde..

fndk
27-09-2010, 11:42
hollywood'u bilmem ama hint versiyonu birebir kopyası gibiydi kore versiyonunun...:hemm
azıcık hint esintileri katılmış ama aslını bilince pek bi tad alamıyosun haliyle..
aa burasıda aynı ,aa şuna bak burayıda komple almışlar diye diye zaten filmin sonuna geliyosun..
film bittiğindeyse kesinlikle kore versiyonu daha iyiydi diyip bi daha remake versiyonunu izlemicemle kapatıyosun dosyayı..:B:

dilos
27-09-2010, 22:00
hollywood'u bilmem ama hint versiyonu birebir kopyası gibiydi kore versiyonunun...:hemm
azıcık hint esintileri katılmış ama aslını bilince pek bi tad alamıyosun haliyle..
aa burasıda aynı ,aa şuna bak burayıda komple almışlar diye diye zaten filmin sonuna geliyosun..
film bittiğindeyse kesinlikle kore versiyonu daha iyiydi diyip bi daha remake versiyonunu izlemicemle kapatıyosun dosyayı..:B:

bu bir hint hikayesi olamaz da ondan nerde hindistanda böyle bir kız mallika sherawat denilen suziyi lanse etmeye yapılmış film söylesen seyretme derdim sana ben bitiremedim filmi...

takashi
01-10-2010, 09:28
Sırf Elisha Cuthbert için bile izlenir:D

blade2006
03-10-2010, 22:42
Bir şeyin yeniden yapılması için bazı debepler vardır. Mesela eski bir yapımdır, tekrar çekmek isterler. Bu değil. Senaryo iyi ama oyunculuklar vs ötüdür, yeniden çekilmesi düşünülür. Bu hiç değil. Kore yapımı diye izlenmiyor diye düşünüyorsanız bu Koreli dostlarımıza hakarettir.

Daha çok yazılacak var ama yazmıyorum. Bu filmin Remake kategorisine sokulmaması gereken bir çok özelliği var. Yazık ettiler.