Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm Zamanların En İyi 5 Türk Dizisi ?
Ülkemizde yılda yaklaşık 40-50 dizi çekilmesine rağmen siz de takdir edersiniz ki bunlardan en fazla 3 tanesi seyirci de iz bırakabiliyor..
Bu yüzden sayıyı küçülttük ;D..
Bence gelmiş geçmiş en iyi 5 Türk dizisi listesinde yer alması gereken diziler ;
1-Kaygısızlar
2-İkinci Bahar
3-Kurtlar Vadisi
4-Süper Baba
5-Ekmek Teknesi
Ekmek Teknesi çok sıcak diziydi ama. :) Heygidi..
Yaprak Dökümünü,Bizimkileri unutmak olmaz tabi. :)
Birincisi kesinlikle SICAK SAATLER'dir. Ötesi yok bence. Zaten ondan sonra gelen bir çok dizi Sıcak Saatler'den feyz alıp, onun izinden gittiler. :)
İkinci olarak İKİNCİ BAHAR tabii ki. Zamanında bizim mahallede çekilmişti. Gider izlerdim kamera arkası çekimleri.. :p :o
Üçünkü olarak SÜPER BABA. Aslında ikinci olmayı daha çok hakediyor. Süper bi diziydi. Keşşke şimdiki dizilerde böyle halkımızı, insanları saf şekilde anlatsa.
Zira altlarında 200 milyarlık araba ve trilyonluk boğaz manzarası villarda oturan dallama ailelerin yaşam tarzını sanki Türkiye'nin yaşamı gibi kakalamaya çalışmak epey komik olmaya başladı.. :)
Dördüncü olarak BİZİMKİLER diyesim geldi. Zamanında istisnasız bir çok kişinin büyük ihtimal Pazar günleri duşunu alıp TRT ekranına koşa koşa açtığı süpe bir diziydi.
Beşincide kararsız kaldım. :D
Lakin KURTLAR VADİSİ diyorum ben.
Aksiyon olarak gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri. :/
Gerçi son zamanlar yanlı siyasi bir hegomanya etkisi altına girmiş olsada yine güzel bi dizi.
bence 1.KurtLar Vadisi :o kesinLikLe çığır açmıştır.tamam diğerLeri beLki sıcak diziLerdi ama bir odada ya da en fazLa kapı önünü aşmayan kısıtLı diziLerdi:pBu anLamda KV bir kac gömLek üstü oLuyor :o
2. bizimkiLer,
3.ikinci bahar
4.bizim evin haLLeri
5.Ferhunde hanımLar (kac sene sürdü ya :E)
YoldanGeçenAdam
31-08-2008, 20:34
1- Kurtlar vadisi .. ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senle yaşamayı göze almışım. ;W
2- Ekmek Teknesi .. mahsus mu yapıyon lan Jela ;J;
3- Avrupa yakası .. Burhan ve Gaffur :o
4- Bizimkiler .. güzel diziydi abicim takk, bide keeşş vardı balkondan sepet sarkıtıp bira ısrmaryalan :ic
5- 7 numara.. aksağanları güzeldi bea :o Haydar; sıfır bir değer değildir. bir sayı bile degildir. ancak başka bir sayının yanına gelince değer yaratır, tıpkı sevda gibi. sevdanın da tek başına değeri yok. ille de biri olmalı. sıfır ne kadar çoksa sayı o kadar çoğalır. sevda ne kadar çoksa insan o kadar çoğalır, büyür.
7 Nümero , Hisarbuselik , Asmalı Konak :V , Bizim Evin Halleri ,Ferhunde Hanımlar , Perihan Abla..
Alacakaranlık da iyi iş yapmıştı.
Kenan İmirzalıoğlu ve Uğur Yücel..
Kurtlar Vadisi'ni tek geçerim.. ;)
Altayhan
01-09-2008, 05:51
1. Kesinlikle Sağır Oda diyorum.Herşeyiyle bambaşka bir diziydi.Keşke devamı gelseydi.
2.Kurtlar Vadisi diyorum ancak Osman Sınav'ın olduğu zamanları.
3.Unutabilsem efsane dizi.
4.Avrupa Yakası
5.Beşik Kertmesi vardı bide:D Olgun Şimşek ve Meltem Cumbul oynamıştı.
Deli Yürek'i de unutmamak lazım..
Hamzanime
02-09-2008, 09:48
Avrupa yakası,elveda rumeli,7 numara,sıdıka,yaprak dökümü diyorum ben
süper baba dan iyisini tanımam :o
geri kalanının sırası değişir ama süper baba 1.
Bu arada Ihlamurlar Altında'da vardı. Eklememişim.
Bence çok süperdi o da.
En azından ben ilgi ile takip ederdim. :D
Hisarbuselik diye bir dizi vardı TRT'de..
''Sıla'' kadar bilinip , beğenilmese de necip milletimizce son dönemin en kaliteli dizilerindendi şüphesiz.Oyuncuları harbi tiyatrocuydu , öyle mankenden,topçudan , popçudan bozma değildi..
http://www.sinematurk.com/images/film/9675_1.jpg
Kurtlar Vadisi
Çalıkuşu
Asmalı Konak
Hatırla Sevgili
Yılan Hikayesi
tabi aynı anda bahsedilebilecek birçok dizi var ailecek sevdiiğimiz ,saydığımız
sadece_nur
08-09-2008, 20:28
1)avrupa yakası
2)7 numara
3)elveda rumeli
4)tatlı hayat
5)yaprak dökümü
cumartesi
21-01-2009, 02:47
Super baba
Deli yurek
Tatli hayat
Avrupa yakasi
Elveda rumeli
sıdıka
hatırla sevgili
avrupa yakası
gülbeyaz
7 numara
en favorim aynalı tahir:E:E
çok zor yaa.. hangi birini yazsam =)
7 Numara
Kaygısızlar
İkinci Bahar
Süper Baba
Ekmek Teknesi
Bizimkiler
Sıdıka
Bizim Aile
Şaşıfelek Çıkmazı
Baba Evi
bikaç tane daha kaldı hissediyorum :D
@bunları ayırmak lazım kalite bakımından. bazılarını yine de izlerim :D
Çocuklar Duymasın
Ayrılsakta Beraberiz
Çiçek Taksi
Cennet Mahallesi
Dadı
Çılgın Bediş
bnm favori dizim asmalı konaktı çok severdim ya her tekrarınıda izlerdim:E
Moo-Hyuk
16-10-2009, 16:44
1- Perihan Abla
2- Bizimkiler
3- Çemberimde Gül Oya
4- Gülbeyaz
5- Süper Baba
daha bir sürü 45'lik sayabilirim aslında.seçebildiğim bunlardı:hu:
-sıdıka
-hatırla sevgili
-avrupa yakası
-gülbeyaz
-7 numara
^^en favorim aynalı tahir:E:E
Moo-Hyuk
16-10-2009, 17:01
-sıdıka
-hatırla sevgili
-avrupa yakası
-gülbeyaz
-7 numara
^^en favorim aynalı tahir:E:E
kısss sıdıka gözün körolmasın emi:Eanneeee yaaa:hihi:
çok gülerdim bu dizide.
7 numara favori komedilerim arasındadır.
aslanım kralçem:E
kaygısızlar vardı birde:E
memnun kaygısız ve tasasız ailesi:E
kızz sıdıka sus cevap verme bakiim abiye:E:E ya bide bunlra sinopluydu hemşeri:E:E
Recep favorimdi ^^sırtını aksaraya dayadınmı^^ ucuzcu markete gidiyordu ya
menekşe ile halil i çok sevmiştim :aferin:çokta ağlamışdım o dizide;2;
yedi numara bayılırım ona ya tekrar tekrar izlerdim vahit emmi, zeliha yenge, haydar ... heralde galiba sanursamm...:E:E ay aklıma geldi koptumm:E:E:E
Gir içeri kır dizini dön önüne kız sıdıkaaa.. :E
Sıdıka cidden çok güzeldi.
Ekmek Teknesi de öyle.
Hele Korkut-Jale ikilisi yok mu koparıyolardı beni.
Lan Jaleee.. Ay ne var Korkoot :E
Bi de şey vardı, arzular şelale.. :D
Çılgın Bediş de çok güzeldi.
Sonu acıklıydı gerçi. :/
Bizimkiler Süper Baba falan bu eski diziler de çok güzelmiş ablam bile hatırlıyo ama ben hatırlamıyorum ya. Keşke hatırlasam. :abba:
Bizimkiler Süper Baba falan bu eski diziler de çok güzelmiş ablam bile hatırlıyo ama ben hatırlamıyorum ya. Keşke hatırlasam. :abba:
bizimkileri izledim ama Süper babyı hatırlayamıyorum:( birde Perran Kutmanın kızlar yurdu diye bir dizisi vardı oda çok güzeldi
minyoran
16-10-2009, 19:01
ezel olabilir.:)
güLbeyaz
7 numara
ekmek teknesi
sıdıka
ıhLamurLar aLtında
cemberımde guL oya
hatırLa sevgiLi
bide cok fazla turk dizisi izLemıyorum dıyorum:hihi::hihi:
Gülbeyazı tek geçerim , yeri bambaşka :hu:
Asmalı konak
Asi
Yılan hikayesi
kuzenlerim :D:D
ayrıca zamanında feci kaybolan yıllar ve gümüş hastalığım mevcuttu :D
Moo-Hyuk
17-10-2009, 09:10
kızz sıdıka sus cevap verme bakiim abiye:E:E ya bide bunlra sinopluydu hemşeri:E:E
Recep favorimdi ^^sırtını aksaraya dayadınmı^^ ucuzcu markete gidiyordu ya
abisinin kasıla kasıla yürüyüşü nasıldı.:Emanyak birşeydi bu.Füsun Demirel harika bir anneydi.hele başını sarıp oturması yokmuydu.:E
1997 yılının harika bir komedi dizisiydi:hu:
abisinin kasıla kasıla yürüyüşü nasıldı.:Emanyak birşeydi bu.Füsun Demirel harika bir anneydi.hele başını sarıp oturması yokmuydu.:E
1997 yılının harika bir komedi dizisiydi:hu:
Birde komşuları vardı :hemm kadının hep ocakta yemeği vardı:E:E
Moo-Hyuk
17-10-2009, 09:47
Birde komşuları vardı :hemm kadının hep ocakta yemeği vardı:E:E
aynen öyle.:E
abiye bak ya:hihi:
http://img129.imageshack.us/img129/9434/252u.jpg
anasına bak kızını al.tipleri bile aynı:E:E
http://img129.imageshack.us/img129/9563/sidika2.jpg
ayy dizi başlarken böyle başlıyordu değil mi:hu:
http://img266.imageshack.us/img266/2443/yazatalay.jpg
minyoran
17-10-2009, 13:41
ben bu diziyi hiç kaçırmazdım.. ayy çok güzeldi bu...
Bi de Sami'nin hocası vardı ya.
Neydi adı ya unuttum.
Saçını tepeden bağlardı.
Annem de benim saçımı öyle bağlarmıştı.
Halam ablam dalga geçerlerdi benle o adamın ismiyle hitap ederekten. :D
ne diziydi ya valla böyle eski dizileri görünce insan bi tuhaf oluyo:) eskiyi özlemektendir belkide:hemm:hemm
minyoran
19-10-2009, 11:03
en iyi 5 türk dizisininda bence:
es-es
7 numara
bizimkiler olabilüüü
Birincisi kesinlikle SICAK SAATLER'dir. Ötesi yok bence. Zaten ondan sonra gelen bir çok dizi Sıcak Saatler'den feyz alıp, onun izinden gittiler. :)
İkinci olarak İKİNCİ BAHAR tabii ki. Zamanında bizim mahallede çekilmişti. Gider izlerdim kamera arkası çekimleri.. :p :o
Üçünkü olarak SÜPER BABA. Aslında ikinci olmayı daha çok hakediyor. Süper bi diziydi. Keşşke şimdiki dizilerde böyle halkımızı, insanları saf şekilde anlatsa.
Zira altlarında 200 milyarlık araba ve trilyonluk boğaz manzarası villarda oturan dallama ailelerin yaşam tarzını sanki Türkiye'nin yaşamı gibi kakalamaya çalışmak epey komik olmaya başladı.. :)
Dördüncü olarak BİZİMKİLER diyesim geldi. Zamanında istisnasız bir çok kişinin büyük ihtimal Pazar günleri duşunu alıp TRT ekranına koşa koşa açtığı süpe bir diziydi.
Beşincide kararsız kaldım. :D
Lakin KURTLAR VADİSİ diyorum ben.
Aksiyon olarak gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri. :/
Gerçi son zamanlar yanlı siyasi bir hegomanya etkisi altına girmiş olsada yine güzel bi dizi.
Son şıkkı eliyorum. :D
Kurtlar Vadisi ilk zamanları iyiydi hakkat ama Pusu olunca rezalet oldu.
Tam bi siyasi hegomanyaya girip, yalakalık yapacam diye dizi çekilmez oldu.
Hele bir başbakan tiplemesi girp, açılım propagandası yapılmaya başlayınca kendini Ulusa Seslenişi izler gibi hissetmeye başladım. :D :D
Neyse Kurtlar Vadisi yerine EZEL'i seçeyim.
Son aylarda kafa ütüledi bu dizi.
Facede ise Ezel videoları ile dolunca tikisnip, izlemem demiştim ama dizi zevkine(özellikl yabancı) güvendiğim bir arkadaşıda bu dizinin hayranı olduğunu görünce dumur olup, onunda tavsiyesi ile izlemeye başladım.
Zaten bayılırım intikam hedelerine. :eah
Gerçi şuan 6.bölümün yarısındayım ama oyuncular olar, çekimler, konunun ilerleyişi ve ters köşeye yatırmalar ile taktirimi kazandı.
Özellikle LOST vari flashbackleri pek taktir ettim.
Türk dizilerinden pek kullanılmamış bir malzeme idi ve alınların akı ile çıkmışlar.
Umarım ratinglerden sonra şımarmaz dizi.
Ve umarım İkinci Bahar vs. gibi tadında bırakıp, efsaneleşip biter. :)
sevdiğim çok Türk dizisi var ama unutulmazlarım sanırım
7 numara
Gülbeyaz ve İkinci Bahar
Bizim Evin Halleri
Kaybolan Yıllarıda çok severdim
-Hatırla sevgili
-Asmalı konak
-Bir İstanbul Masalı
-Perihan abla
-Bir de TRT de yayınlanan bir dizi vardı Zuhal Olcaylı falan Sultan Makamımıydı adını çıkaramadım ..
Alt alta yazınca aile dizilerini severmişim ya da seyredermişim onu anladım..
Yeditepe İstanbul?
aynen..teşekkürler..
bu Ezel ne ayak ya herkes hastası.Geçen gazetede vardı adamın biri iş hanında mahsur kalmış 1-2 saat sonra kurtarmışlar ada'' ben içerde kaldığıma değil ezel'i kaçırdığıma yanarım demiş'' :E:E
bu aralar sadece kapalı çarşıyı izliyorum birde rastlarsam geniş aile ve melekler korusun_E
bu Ezel ne ayak ya herkes hastası.Geçen gazetede vardı adamın biri iş hanında mahsur kalmış 1-2 saat sonra kurtarmışlar ada'' ben içerde kaldığıma değil ezel'i kaçırdığıma yanarım demiş'' :E:E
bu aralar sadece kapalı çarşıyı izliyorum birde rastlarsam geniş aile ve melekler korusun_E
Valla dün 14.bölümü devirmiş biri olarak o hasta olan herkese ve handa kapalı kalıp krize giren o amcaya hak veriyorum.
Lan o nasıl finaldi.
Abartısız Türkiyenin en kalite dizisi olmakla birlikte yine abartısız genel olarak yabancı dizileri düşünürsek çoğundan kalite olmuş bir dizi.
Yani kaç Türk dizisinde izlerken Lost veya Prison Break'te ki gibi fake yeriz, ters köşeye yatarız veya heyecandan gerim gerim geriliriz.
14 bölüm oldu ve her bölümü ötekinden kalite olarak devam ediyor.
Eğer dizi ortalama olarak bu kalitesini korursa cidden efsane olacak.
Hoş şimdiden oldu bile.
Bkz. Noluyorrrr lann. :D
Valla dün 14.bölümü devirmiş biri olarak o hasta olan herkese ve handa kapalı kalıp krize giren o amcaya hak veriyorum.
Lan o nasıl finaldi.
Abartısız Türkiyenin en kalite dizisi olmakla birlikte yine abartısız genel olarak yabancı dizileri düşünürsek çoğundan kalite olmuş bir dizi.
Yani kaç Türk dizisinde izlerken Lost veya Prison Break'te ki gibi fake yeriz, ters köşeye yatarız veya heyecandan gerim gerim geriliriz.
14 bölüm oldu ve her bölümü ötekinden kalite olarak devam ediyor.
Eğer dizi ortalama olarak bu kalitesini korursa cidden efsane olacak.
Hoş şimdiden oldu bile.
Bkz. Noluyorrrr lann. :D
ya ben de her seferinde bu sefer yemiycem bizi mor edicekler ters köşe yapıcaklar değil mi deyip gözlerimi dört açıp izliyorum ama her seferinde gözlerim ekranda sabit şaşkın şaşkın bakıyorum.her adım mı önceden düşünülür ve sezdirilmez helal olsun vallahi_E
Moo-Hyuk
12-01-2010, 15:18
şahsen ezeli izleyen biri olarak dün akşamki bölümünün süper olduğunu düşünüyorum.yada arkadaşıma katılıyorum bende:Daynı düzen ve istikrarda giderse Ezel efsane yolunda ilerliyor.
Ali hastasıyım..Barış Falay'ın oyunculuğuna resmen aşık oldum.bugünlerin en iyi dizisi şuanda Ezel, kardeşşş:D:D
ya ben de her seferinde bu sefer yemiycem bizi mor edicekler ters köşe yapıcaklar değil mi deyip gözlerimi dört açıp izliyorum ama her seferinde gözlerim ekranda sabit şaşkın şaşkın bakıyorum.her adım mı önceden düşünülür ve sezdirilmez helal olsun vallahi_E
chibi'm senin gibi kaç kere madar oldum bende:Egüya akıllıyım ya Tefo olayını çözdüm zannettim geçen hafta, ters köşeye yatırdı beni:Eeğer senaristler aynı düzende giderse helal olsun derim:D
cumartesi
12-01-2010, 15:19
Suanlik efsana bolum 13. bolumdur heralde. Ali'ye yaptiklari unutulamaz, kaaaaardesssss
bu yazılanlardan anlıyorum ki ben Ezelden hiç bir şey anlamamışım..gerçi sadece iki kere yarım bölüm seyrettim ama:utan:..
:abba:bu yazılanlardan anlıyorum ki ben Ezelden hiç bir şey anlamamışım..gerçi sadece iki kere yarım bölüm seyrettim ama:utan:..
canımmmmmmmm tamamını bir baştan izle Türk dizilerinin geldiği yerle gurur duyacaksın bir de şu cansu olmasaydı dizide neyse artık
cumartesi
12-01-2010, 15:29
:abba:
canımmmmmmmm tamamını bir baştan izle Türk dizilerinin geldiği yerle gurur duyacaksın bir de şu cansu olmasaydı dizide neyse artık
geceleri rüyalarımı süslüyor, sabah terli kalkmamı sağlıyor.
forever cansu Luv
geceleri rüyalarımı süslüyor, sabah terli kalkmamı sağlıyor.
forever cansu Luv
offfffffffffffffff Oppam ne eetin ya ben tiksiniyorum hatunun oyunculuğundan neyse seninle evlensin evinin kadını çocuklarının anası olsun bıraksın oyunculuğu olmaz mı:p
asmalı konak,gülbeyaz,bizimkiler,kurtlar vadisi:D
Moo-Hyuk
12-01-2010, 15:34
bende Cansu'nun oyunculuğunu sevmiyorum fakat Sıla'daki ruhsuzluğuna göre ilermele var:Dayrıca cumo hatun gerçekten senin olsun.bizide işkenceden kurtarsın.
yoksa eyşan'ın ömer'i sen misin Cumo.:Dakşam Ezel'e sen o değilsin deyip durdu:D
cumartesi
12-01-2010, 15:35
offfffffffffffffff Oppam ne eetin ya ben tiksiniyorum hatunun oyunculuğundan neyse seninle evlensin evinin kadını çocuklarının anası olsun bıraksın oyunculuğu olmaz mı:p
yok be. onla anca gun eglendirmek icin takilirim :eah ahahahha
ya geçen gün Nişantaşında bir butikte gördüm ben Cansu Dere'yi uzaktan bu kim dersin yani..boy-pos çok hoştu..giydikleri de ondan başka herkes dükkanı boşaltsın haline getirdi milleti..kız güzel arkadaşlar daha nasıl güzel olsun..ama oyunculuğunu bilmem somurtuk halinin Sıla dizisine yakıştığını düşündüm hep..
Moo-Hyuk
12-01-2010, 15:41
güzel Allah için...güzelliğini beğeniyorum da:utan:Erkek olsam aynen Cengiz gibi manyağı bile olurdum bu kadının:Dne yazık ki dizide gözleribi bla bla pörtletmesinden bile korkuyorum:Dsesinin ahenkini düzenlese fıstık gibi olacak.
cumartesi
12-01-2010, 15:43
kokainci bi tipi var. kokain cekmek isterim cansuyla :E
Moo-Hyuk
12-01-2010, 15:44
çok manyak isteklerin var be Cumo:Dhatun senide içer bitirir arada:E
cumartesi
12-01-2010, 15:45
kendimi ona birakirim o an zaten :ne:
Moo-Hyuk
12-01-2010, 15:48
varsın ölüm Cansu ile olsun diyenlerdenmisin:D
sende Okan gibi "bir kere, kız iyi abi " deme de sonra:E
şahsen ezeli izleyen biri olarak dün akşamki bölümünün süper olduğunu düşünüyorum.yada arkadaşıma katılıyorum bende:Daynı düzen ve istikrarda giderse Ezel efsane yolunda ilerliyor.
Ali hastasıyım..Barış Falay'ın oyunculuğuna resmen aşık oldum.bugünlerin en iyi dizisi şuanda Ezel, kardeşşş:D:D
O kerpetene bende hastayım.
Hele o tren sahnesinde adam cidden oscarlık performans sergiledi.
Yeminle insan değil.
O nasıl mimiklerdir, bakışlardır öyle.
Cidden enfes bir oyunculuk çıkarıyor.
Bu arada o kadar i.nelik yaptı ama adama acımaya başladım valla.
Yazık lan gelen giden iteliyor adamı. :E
Suanlik efsana bolum 13. bolumdur heralde. Ali'ye yaptiklari unutulamaz, kaaaaardesssss
Tren sahnesi idi galba lan di mi o.
Orada bölümün efsanesinden öte bence Ali efsane idi.
Yukarda da dediğim gibi abi insanlık dışı bir oyunculuk sergiledi orada.
Dayıda tam dayı bu arada. :D
Lakin bana sorarsan en efsane bölümü ve beni en dumur edip ciddi ciddi Ali ile "noluyoooo lan" :D moduna sokan bölüm 10.bölüm idi.
Lan 23432432 kez düşünsem öyle bir zoka yiyeceğim aklıma gelmezdi.
Enfesti.
+
Ya bu arada o kadar kalite bi dizide, o kadar harika oyunculuklar arasında Cansu Dere gibi rezil bir oyunculuk sergileyen tipin ne işi var anlamadım.
Gerçi o da kırıtıp, mini eteğiyle dolaşıp duruyor.
Bu yüzden var galba. :D
Cansu Dereyi bilmem ama o Bahar 10 numara hatun valla. :D
+
HA bu arada LOST'da ki Michaelden sonra afedersiniz Ezel'de ki Serdar bugüne kadar gördüğüm en şeref.siz karakterlerden biri. :D
Hatta Michael bile yanında melek kalır. :D
Moo-Hyuk
12-01-2010, 17:28
O kerpetene bende hastayım.
Hele o tren sahnesinde adam cidden oscarlık performans sergiledi.
Yeminle insan değil.
O nasıl mimiklerdir, bakışlardır öyle.
Cidden enfes bir oyunculuk çıkarıyor.
Bu arada o kadar i.nelik yaptı ama adama acımaya başladım valla.
Yazık lan gelen giden iteliyor adamı. :E
gelen vuruyor, giden vuruyor Alime:B:ne istiyorlar lan bu adamdan.pişmanlığını yaşıyor işte yıllardır_Ehastasıyım kerpetenin.Resmen adam sayesinde diziye tutuldum.yoksa izlemezdim.Her bölümde ayakta alkışlıyorum adamı.Serdar ile bir bütün oldular o kadarrr..Tren sahnesi şimdiye kadar izlediğim ikinci favori Ali sahnemdi.Bir yılgın bakış her şeyi açıklamaya yetti de arttı.Adama nasıl sahne yazacağız diye eminim kara kara düşünüyorlardır.Yalnız Tefo ile kanki olsunlar istiyorum.öyle böyle değil, Ali'nin yanında yer alsın.Ali bütün içten duyguları ile yaslandı Tefo'ya.Arkadaşça el uzattı, Tefo tabirlerine göre başkalarının köpekliğini tercih edip devam ederse çok büyük aptallık etmiş olur.
Cansu Dereyi bilmem ama o Bahar 10 numara hatun valla. :D
:V:V
sende bilmiyon işi...o ne lan drakula gibi cıvvkk cıvvkk sesle dolaşmak.boy uzun yetenek yok bunlarda.kazuletler abla kardeş:VAli gibi adamı bulmuşta..Ezel ne sanki..mercedes:V
HA bu arada LOST'da ki Michaelden sonra afedersiniz Ezel'de ki Serdar bugüne kadar gördüğüm en şeref.siz karakterlerden biri. :D
Hatta Michael bile yanında melek kalır. :D
SerdarLuv
hastasıyım onun da:Dnerde anti bozuk var, ben ordayım:Ene güzel bakışlar yolluyor küçücük yumuk gözleri ile:E
Vadi'de yok epeydir:( İsrail şikayet etmiş galiba son bölümden dolayı
cumartesi
12-01-2010, 21:33
olmamasi daha iyi. baska turlu bu diziyi bitiremeyeceklerdi.
İyiydi be izleniyordu en azından:eahyani ben izliyordum
Şu ezel başlayalı çok mu oldu:hemm onu merak ettim
Gerçi oturup izlerim meraktan ama bu sadece alışkanlık olduğu için.
Ancak bir gerçek var ki dizi artık çok hatta aşırı b.ktan oldu.
Şu gladio üstünden Ergenekon zırvası sıkacam diye saçmalıklar ile doldu.
Tabii başbakan tiplemesi ile diziyi adeta açılım falan deyip AKP propagandasına döndürmeleri ayrı durum.
Yakında başbakan Ulusa vadiden seslenir artık. :E
O yüzden heves etme bitirmezler. :)
Zaten şu İsrail tezgahı düşen ratingler ve rezilleşen diziyi parlatma çabası idi bence.
Ve muratlarına erdiler.
1 ay sonrada Amerikan bayrağına kan sıçratırlar tamamdır. :D
Şu ezel başlayalı çok mu oldu:hemm onu merak ettim
14.bölümü yayınlandı dün(Pazartesi)
Nette rapid olarak veya başka alternatif linkler olarak mp4 olmak sureti ile tek link olarak paylaşımları var.
Veya şuradan online olarak izleyebilirsiniz.
http://hddiziizle.net/katagoriler/diziler/ezel.html
+
Bi de güzel bir Ezel repliği ile veda edeyim sizlere. :p
"Mesele ölmek değil, mesele en mutlu olduğun o gün, en güzel hayaller kurduğun o gün ölmekmiş mesele. Mesele ölmek değil, mesele dost bildiğin en güvendiğin adamın eliyle ölmekmiş mesele."
(Ulan ne sahne idi be. :D)
Benim için bir numara Şaşıfelek Çıkmazıdır. Sonra süper baba, sultan makamı, nasıl evde kaldım ve 7 numara
Şunu yazmaya geldim: SIIIDIIKAAAAĞ
http://i1184.photobucket.com/albums/z324/gronte_/top_sidika.jpg
Yanlış anlamadıysam ''Sıdıka'' yeniden kaleme alınacakmış, yeni maceralarıyla! Yanlışsa da susun söylemeyin lütfen, bırakın avunayım kendi yalanlarımla.
Ve umarım o kel göbekli çorum leblebicisiyle evlendirmemişlerdir anasıgil Sıdıka'yı, ya da şarap degüstatörüyle (gerçi Sıdıka beğenmişti, hoş çocuktu sanırım, hafızam beni yanıltmıyorsa) veya hipodromda çalışan abisine tüyo verecek olan mesleğini unuttuğum tiple.
Dizi yeniden olmasa da :( Zaten Sıdıka'yı Sıdıka'dan başka kimse oynayamaz, Hasibe Eren bir tanesin sen birr!!!
Evet, anladığınız gibi bence tüm zamanların en iyi 5 Türk dizisi:
SIDIKA
SIDIKA
SIDIKA
SIDIKA
SIDIKA
90ları geri istiyorum...
tayroalmi
18-03-2011, 08:28
1-Perihan abla
2-Süper baba
3-Ferhunde hanımlar
4-Çemberimde gül oya
5-Asmalı konak
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.