PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ciddi!

Nur
25-03-2011, 21:18
Merhaba sevgi insanları gene ben:) Ben kore sinemasını seviyorum dizilerini seviyorum aktörlerini seviyorum cok tatlılar sekerlerrr oyyy süt beyazı siyah dik saçlıı güzell şeylerrr :hihi:

Neyse konu bu değil :abba: Konu ben istiyorumki böyle msnye girmem için bir sebebim olsun. Ne alaka demeyin önce bi dinleyin:B:

Normalde girdigimde msnye işte kız arkadaşlarla naptın ne ettin sevgilinle aran nasıl falan filan öyle hep aynı mevzulardan sohbet ederiz ve haliyle bu beni sıkıyor oysa ben ortak ilgi alanlarından da sohbetler istiyorum cok mu şey istiyorum hee ??? Mesela izledigim kore dizilerini tartısmak istiyorum belkim o sohbet ettigimle baska ortak yönde bulurumda güzel güzel sohbet ederim sıkılıyorum çünkü. Bu yazıyı okuyan ve güzel güzel yorumlar yapan herkese teşekkürederiyorum sevgiyle kalın yazımla ilgilenenler özelden ulaşabilir sapık değilim bende kendi halinde bir insanım milletin özeline yazıcagıma burdan yazmak istedim.

delimanyak
25-03-2011, 21:36
aslında bunun için bir msn grup kurmuştuk ama pek hayrını göremedik.. sildik gitti.. konuşmak istiyorsan bence filmlere yorum yaparak ya da buradaki sohbet konumuzdan yararlaanabilirsin bence.. sapık falan olduğunu düşündüğümden söylemiyorum.. yani atıyorum beğendiğin bir aktör olur aktris olur film olur ayılıp bayılırsın yazdıklarınla ki forumumuzda bu tip yazılan görmen mevcut şahsen bir örnek istiyorsan lee jun ki konusunda yazılanları örnek verebilirim.. isteklerimiz ortak olsaydı inan ben eklerdim seni.. : ) msnde konuşmayı çok sevmiyorum ben.. ortak alan burası benim iiçin buradaki muhabbet de başka hiç bir forumda yok.. : )

tekrar hoşgeldin.. bence sen başla devamı gelir en başta izlediğin filmleri yorumlamakla başlayabilirsin.. sevgiler..

mess
03-04-2011, 23:20
seviyorsan git konuş bence

grönte
04-04-2011, 00:00
Nur, ben de Delimanyak'a katılıyorum. Her ne kadar şu birkaç gün için uzak kaldıysam da yoğunluktan, forum ortamı çok hoş burada. İster ziyaretçi mesajı olarak konuşurken ister film yorumları kısmında eğlenceli vakit geçiyor, sonra meydan da var.

Şahsen ben filmleri izler izlemez ilk iş foruma girip yorumları okuyorum hemen, sonra iyi kötü yorumumu yazıyorum, herkesin yorumunu okuyorum. İstersen kapışabiliriz bile yorumlarda, ben varım -_^

msn kullansaydım eğer senin gibi ben de böyle bir istekte bulunurdum ve hiç sapıkça değil önerin, gayet sempatik ^_^

Aslında yöneticilerimize kalmış bir karar da kimi forumlarda gördüğüm bir durum var. İçinden o anda üyelerin yazdığı mesajların aktığı küçük bir çerçeve oluyor sayfanın bir köşesinde. Doğru bilmiyor olabilirim ama chatbox gibi bir şey... Benimki de bir öneri tabi, belki olasıya değildir ya da başka engeller vardır buna. Burdan senin mesajın aracılığıyla ben de bu önerimi sunayım ne olur olmaz :]

KaNeSHiRo
16-04-2011, 23:26
Nur merhaba,

Diger arkadaslar da ayni oneri ile gelmisler. Tavsiyem, izledigin dizi yada film konularina yorumlar birakmandir... dizi-flm konularina ( yorum konularina, linklerin verildigi konulara degil) gelen yorumlar hem yonetim, hem de ilgili uye arkadaslarim tarafindan asla bos gecilmiyor. Sen de farketmissindir.

o sebeple, yorumlasmak istedigin dizi ya da filmlerin , yorum konularina yazman, yeterli olacaktir...:)

Sevgiler...