Orijinalini görmek için tıklayınız : Geyiklik
Merhaba öyle geyik olsun diye açtım bu konuyu. Şuanda fıstık yiyip bu yazıyı yazıyorum buraya baya uzun zaman önce üye oldumda fazla girmiyorum. Ya bu koreli artistler cok tatlılar dimi böyle 17 18 yaşlarında olsamm aşkımmmmmmmm Luv diyee resimlerine bakar saçma sapan hayaller kurardım herhalde. Ya bu koreyle neden türk-kore ortak yapımı aşk filmleri yapılmıyor? Yapılsın başrolünde oynamaya razıyım:eah tabi artisti ben seçicem:E
Neyse siz bana bir kore dizisi yada filmi öneriverirseniz çok makbule geçer :hu:
Onun_Ülkesi
15-03-2011, 20:53
Türk kore beraber ortak çalışması bence olmaz olamazda :cin: Cünkü bizimkilerin havasından gecilmiyor :) Eskiden bir dizide oynamak için can atarlardı , yönetmenlere yalvarırlardı ya şimdi yönetmeni taktıkları yok bide korumayla geziyorlar;1;
Yani söylemek istediğim ben kore filmlerinde yada ne bilim ortak bir filmde bizim türk artisleri düşünemiyorum. Hem kore filmleri kendi dilinde zatn çok güzel ;G
Aklıma gelmişken kızların bu uzak doğu erkeklerine hayranlığınnıda çözemedim gitti ne diyorsunuz oppaaam mı nedir yakışıklıda olsalar pehhh :bat:
delimanyak
15-03-2011, 21:28
Türk kore beraber ortak çalışması bence olmaz olamazda :cin: Cünkü bizimkilerin havasından gecilmiyor :) Eskiden bir dizide oynamak için can atarlardı , yönetmenlere yalvarırlardı ya şimdi yönetmeni taktıkları yok bide korumayla geziyorlar;1;
Yani söylemek istediğim ben kore filmlerinde yada ne bilim ortak bir filmde bizim türk artisleri düşünemiyorum. Hem kore filmleri kendi dilinde zatn çok güzel ;G
Aklıma gelmişken kızların bu uzak doğu erkeklerine hayranlığınnıda çözemedim gitti ne diyorsunuz oppaaam mı nedir yakışıklıda olsalar pehhh :bat:
bir erkek olarak istesen de anlayamazsın zaten zorlama bence..
pinklover
15-03-2011, 22:22
Bir kıskançlık sezdimmm:hemm
Onun_Ülkesi
15-03-2011, 22:34
Ne kıskanıcam peehhh sadece kızların abarttığını düşünüyorum:hu:
Delimanyak haklısın yıllardır siz kızları anlayan bir erkek çıkmadı çözülemeyen denklem gibisiniz :dede:
Delimanyak haklısın yıllardır siz kızları anlayan bir erkek çıkmadı çözülemeyen denklem gibisiniz :dede:
Sanırsam ''Onun_Ülkesi'' bir erkek :abba:
Ben sevdiğimi oppaaaa hopppaa hobaaaa diye sevmem sevdimmmii adam gibi severimmm ama erkek değil kızım :E
delimanyak
16-03-2011, 10:59
evet erkekleri biz çok iyi anladığımız için tek sorun bizim anlaşılamamamızdan kaynaklanıyooor..
ne kadar anlamaya çalıştın acaba..
Onun_Ülkesi
16-03-2011, 13:11
Ben bir çok konuda siz kızların anlaşılmadığınızı düşünüyorum. Aslında Erkekler biraz gayret etseler , birazda fedakarlık bence çok rahat anlaşılırsınız :)
tayroalmi
16-03-2011, 13:28
Ben bir çok konuda siz kızların anlaşılmadığınızı düşünüyorum. Aslında Erkekler biraz gayret etseler , birazda fedakarlık bence çok rahat anlaşılırsınız :)
sayın onun ülkesi biliyormuydun..anne karnında kızlar beyin gelişimini daha çabuk yapıyormuş, ve erkeklerin gelişimi doğduktan sonra tamamlanmaya çalışıyor ve bu süreç ömürleri boyunca sürüyormuş..o yüzden belkide erkekler çocuk ruhlu diyoruz biz halk arasında :) konumuza dönecek olursak eğer kadınları anlamaları biraz zaman alabilir bu anlama sırasında da kaç kafa göz yarılır, kaç çam devrilir orası yoruma açık.
delimanyak
16-03-2011, 14:02
sen kendi üzerine düşeni yapıp hala anlamıyorsan kendini de anlatamıyorsun biraz daha düşün üzerinde bence neyi nerde nasıl yaptığının...
bizi anlamak zor değil gerçekten anlamak istendiğinde..iğneyi kendine batır diyoruuuumm..
tayroalmi
16-03-2011, 14:30
sen kendi üzerine düşeni yapıp hala anlamıyorsan kendini de anlatamıyorsun biraz daha düşün üzerinde bence neyi nerde nasıl yaptığının...
bizi anlamak zor değil gerçekten anlamak istendiğinde..iğneyi kendine batır diyoruuuumm..
son satırın son damlasına kadar katılıyorum delicik :)
Onun_Ülkesi
16-03-2011, 14:53
Bana göre aslında kadınları anlamak çok kolay . Lakin bayanlarda şunu anlıyamıyorum daha doğrusu çelişkilerdeyim tabi bu erkekler içinde geçer li :) Mesela bir artise aşık olmak gibi. Hiç ulaşamıcan birine insan neden duygu yükler ki helede o duygu beslediğin kişi yanından geçsen yada tanışmaya kalksan tenezzül bile etmez selam vermeye bunu anlamış değilim. İnsan ne istediğini Bilmeli hayalsiz olmaz ama hayalinde bir sınırı var yani :) BAzı kızları görüyorum opaaa opaaa ne bu yaa abarttıyorlar bence :)
delimanyak
16-03-2011, 15:13
anlamaya çalışmak zorundAa değilsin bu durumu yanii zorlamanın bir mantığı yok.. kendin sevmiyorsan abes geliyorsa sen sevme koşma filmini seyret çekil bir köşeye bu kadar basiitt..
haa tek anlamadığın bırak da bu olsun.. peeeaaahh.. demiyorum daha bir şey ben..
tayroalmi
16-03-2011, 15:47
yahuu onun ülkeleri senin beğendiğin sanatçılarla çay içmişliğin mi var allah aşkına..milletin hiç görmediği oppasına laf ediyosun.. :) yaşasın kötülük
Bana göre aslında kadınları anlamak çok kolay . Lakin bayanlarda şunu anlıyamıyorum daha doğrusu çelişkilerdeyim tabi bu erkekler içinde geçer li :) Mesela bir artise aşık olmak gibi. Hiç ulaşamıcan birine insan neden duygu yükler ki helede o duygu beslediğin kişi yanından geçsen yada tanışmaya kalksan tenezzül bile etmez selam vermeye bunu anlamış değilim. İnsan ne istediğini Bilmeli hayalsiz olmaz ama hayalinde bir sınırı var yani :) BAzı kızları görüyorum opaaa opaaa ne bu yaa abarttıyorlar bence :)
kıskandın mı:hu:
Şaka bir yana size 2 tavsiyem var duygulara mantık yüklemeyin ve her hisside aşk sanmayın.
Bazı insanların duyguları mantıklarından daha yogundur aslında sevdigi sandıgı insan hayallerine koydugu kişidir. O, artise yada şarkıcıya asık değil hayallerindeki kişiye aşıktır ve opppaa diye bagırındıgı kişi sadece hayallerinin vucud bulmus halidir. Yani beyni öyle algılar kısaca no problem büyüdükçe geçer:)
anlamaya çalışmak zorundAa değilsin bu durumu yanii zorlamanın bir mantığı yok.. kendin sevmiyorsan abes geliyorsa sen sevme koşma filmini seyret çekil bir köşeye bu kadar basiitt..
haa tek anlamadığın bırak da bu olsun.. peeeaaahh.. demiyorum daha bir şey ben..
Onun_Ülkesi boy ölçüsü :D
Kızma ama sakın Onun_Ülkesi, hadi kontratak bekliyorum. Gerçi deplasman zor tabi, hava da yağıyor... Haakem'e bakar skor derim.
pinklover
17-03-2011, 11:15
Biz burda sadece hayranlık duyuyoruz herkeste aşk olmadığının farkında bir sen hariç herhalde :eah Bence kafanı pek yorma_E
tayroalmi
17-03-2011, 11:43
Biz burda sadece hayranlık duyuyoruz herkeste aşk olmadığının farkında bir sen hariç herhalde :eah Bence kafanı pek yorma_E
sevilesi şeyleri sadece seviyoruzz..evlenme plannımız yok :) ay allahım çok güldüm
Onun_Ülkesi
17-03-2011, 12:49
Oooo kadınlar birliği oluşmuş :D Valla ben isim vermedim dikkat ederseniz sadece bazı kızların aşırıya kaçtığını belirttim ki öyleleri var ki ölüyorlar bitiyor. Bu forumda başka erkekde yok ki destek çıksın :D Şaka maka herkezin hayran olduğu kişiler vardır. Bunda bir sorun yok sadece bazılarının aşırıya kaçtığını düşünüyorum . Nur ortalığı karıştırdın :D
grönte deplasman bana sökmez dağılınnnnn :D:D
delimanyak
17-03-2011, 12:50
Onun_Ülkesi boy ölçüsü :D
Kızma ama sakın Onun_Ülkesi, hadi kontratak bekliyorum. Gerçi deplasman zor tabi, hava da yağıyor... Haakem'e bakar skor derim.
hiç güleceğim yoktu haaa..
alem adamsın valla..
valla ben artık demeyecem bir şey bu konuda.. yoruluyo insan aynı şeyleri söylemekten biliyooon mu : )
Oooo kadınlar birliği oluşmuş :D Valla ben isim vermedim dikkat ederseniz sadece bazı kızların aşırıya kaçtığını belirttim ki öyleleri var ki ölüyorlar bitiyor. Bu forumda başka erkekde yok ki destek çıksın :D Şaka maka herkezin hayran olduğu kişiler vardır. Bunda bir sorun yok sadece bazılarının aşırıya kaçtığını düşünüyorum . Nur ortalığı karıştırdın :D
grönte deplasman bana sökmez dağılınnnnn :D:D
Arkadaşım, devre arasında bir çorba parası ataydın kızlar hareketine katılmayabilirdim, hemi de avantaja bıraktıydım pozisyonu en son... amma velakin bunu da görmezsem federasyon atar beni artık, düüt kırmızı, çık dışarı çabuk çabuk oyalanma hadi :D
onun ülkesi sen niye bu kadar dert ettin ki bu hayranlık olayını böyle..
aşırıya kaçsa da kaçmasa da sonuçta bu hayran ve -haberi olmasa da- hayranlık duyulan kişi arasında olan bişi .._E
+ bu hayranlık olayına önyargıyla yaklaşıp başkalarının hayatına fikirlerine yada düşüncelerine müdahale edercesine sözler sarfetmek hiç hoş bişi diil.. bu durumu anlayabilmen için diyorum ki umarım bigün sende sana tuhaf gelen o insanlar gibi olursun.. :D:hiho: :hihi:
not:hayalin de bi sınırı olmalı lafında hiç hoşuma gitmedi..hayatın heryanı belli başlı kurallarla sınırlamalarla dolu zaten..
bırakta insanlar hayal kurdukları şeyde bari özgür olsunlar..:mad:
Onun_Ülkesi
17-03-2011, 17:19
Oooo ekibe biri daha gelmiş :D Doğru söylüyeni dokuz köyden kovarlarmış bende onuncu köyden sesleniyorum ne ederseniz edin:dede:
Oooo ekibe biri daha gelmiş :D Doğru söylüyeni dokuz köyden kovarlarmış bende onuncu köyden sesleniyorum ne ederseniz edin:dede:
AAAAAAA!!!!!
Ben dahil insanlara bey dediğinden beri kırdığın kaçıncı pot!! Forumun patavatsız ruhu :D:D:D
Sen bir kere kız-erkek diye ayırma olayı, erkeklerin de nerdeyse tapındığı hanım oyuncular varmış, saklama bizden!
Şöyle yapalım, gel dosdoğru de ki: ''ya ben de şu aktrisin hastasıyım, hiçbir filmini kaçırmıyorum, sesi güzel yüzü güzel'' de anlaşalım. Söyle söyle çekinmee :D
Onun_Ülkesi
17-03-2011, 17:27
Evet itiraf ediyorum ! Bütün eylemii ben planladım :D afdan yararlanmak istiyorum :D
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.