Orijinalini görmek için tıklayınız : A Moment To Remember (Hatırlanacak bir Anı) [2004]
http://img86.exs.cx/img86/5685/photo18056ij.jpg
'imdbIMDB Köprüsü (http://www.imdb.com/title/tt0428870/) | İndirme Linkleri (http://www.sinemasia.com/forum/showthread.php?p=4564)
A Moment To Remember
Orijinal Adı: Nae meorisokui jiwoogae
Yönetmen: John H. Lee | Senaryo : Yeong-ha Kim, John H. Lee
Tür : Dram, Romantik | Yıl : 2004 | Yapım: Güney Kore
Oyuncular: Woo-sung Jung, Ye-jin Son, Jong-hak Baek, Sun-jin Lee, Sang-gyu Park
http://www.ampedasia.com/gallery/a-moment-to-remember.gif
:sğkKonu: Film genc bir kizin istasyonda bekleme sahnesi ile baslar; bir markette bir adam ile karsilasir ve filmin konusu hakkindaki ilk ciddi sinyali aliriz. Film yasanan bir ask, baglilik, korkular, intikam, fedakarlik ve bunlari tabiri caiz ise "baltalayan" ve genc kizimizin 27 yasinda yakalandigi bir hastalik etrafinda gelisir: Alzheimer!
:sğkResimler:
http://img.photobucket.com/albums/v395/lovewls/Jung%20Woo%20Sung/JWS97.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v395/lovewls/Jung%20Woo%20Sung/JWS90.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v395/lovewls/Jung%20Woo%20Sung/JWS87.jpg
http://est.msn.com/br/intl/movies/images/18/51/79/19/050846h2_nphoto.jpghttp://est.msn.com/br/intl/movies/images/18/51/79/19/050846h3_nphoto.jpg
http://est.msn.com/br/intl/movies/images/18/51/79/19/050846h4_nphoto.jpghttp://est.msn.com/br/intl/movies/images/18/51/79/19/050846h5_nphoto.jpg
http://img99.imageshack.us/img99/9140/photo1819sv5.jpg
http://images.tigercinema.com/images/extra_images/pic_JkxEgB_1142752545.jpghttp://images.tigercinema.com/images/extra_images/pic_yyZpIJ_1142931666.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/1184/momenttoremembervm8.jpg
FiLm ,istasyon sahnesiyLe başLar..hem genc kızı hem de oğLanı görebiLiyoruz aynı mekanda .yaşLı adam sigarasına ateş ister ve ve oğLan "bir anı gittiğinde ruh da gider" diye konuya girer ve iLginc diyaLogLar yaşanır..
sonLara doğru bu sahneyi , esasında kız ve oğLanın farkLı zamanLarda orada buLundukLarını anLayabiLiyoruz.
Kızımız yanLış bir iLişkinin ardından büyük bir hatadan dönmüş, aiLesi tarafından da konu açıLmamaya çaLışmaktadır.(evLi bir adamLa iLişki yaşamış, istasyona gittiği gün de onunLa kaçma niyetindedir fakat adam geLmemiştir)Tam o gün bir markete girer kutu koLa aLır , ücreti öder ve cıkar..biraz yürüdükten sonra bir şeyin eksik oLdugunu farkeder.koLa !!! unutkan kızımız market kapısında koLasını acmak üzere oLan oğLanı görür , kendisinin oLdugunu düşünerek eLinden koLayı aLır hepsini icer.kutusunu da oğLana verip tekrar otobüse doğru yürümeye başLar.Bu sefer ücret ödemesi gerektiğinde de cüzdanı unuttuğunu farkeder..ne unutkanLık ama!! içeri girer kasiyer cüzdanı ve koLayı uzatır.AnLar ki içtiği koLa gercekten de o cocugundur.Çok utanır , etrafa bakınır ama göremez .
Kader ya, Choi ChuL-soo (esas oğLan) kızımızın babasının inşaatında çaLışan usta marangozdur..Kız ne oLursa oLsun onu eLde etmeye karar verir.onu takip edip tesadüfmüş gibi karşısına cıkar:o bunLardan birinde beraber otururLar, oğLan bardağı ağzına kadar içkiyLe doLdurur ve "eğer bunu içersen sevgiLi oLacağız "der .kız bir çırpıda içer .
Hersey yoLundadır, babası kızındaki değişimi farkederek sevgiLisiyLe tanıstırmasını ister.Choi ChuL-soo kesinLikL yanaşmaz buna.
ChuL-soo: KesinLikLe oLmaz
Su-Jin:Niye?
ChuL-soo: oLmaz
Su-Jin: niye ? niye oLmaz?
ChuL-soo:ben seninLe görüşüyorum,aiLenLe ne yapacağım?
Su-jin :eğer bu iLişki evLiLiğe gidiyorsa onLarLa da tanışmaLısın
....
Su-Jin :Niçin direniyorsun? beni sevmiyor musun( kız ağLar sürekLi)
Su-jin: beni sevmiyorsun değiL mi?
ChuL-soo: zamanLa azaLabiLir
Su-jin:seni seviyorum demek bu kadar zor mu?
ChuL-soo: bundan bıktım!! gözünü ac artık, oLur mu?sen bir prenses bense bir diLenciyim
Su-jin: bensiz yaşayabiLir misin?
ChuL-soo: birLikte yaşarsak birLikte öLebiLir miyiz?yaLnız geLdin, yaLnız öLeceksin, hayat böyLe(kız yine ağLar..)seni suLugöz.aiLeni mi kaybettin yoksa üLkeni mi?
Choi ChuL-soo anLam verememektedir öyLesine bir kızın kendisinde ne buLduguna..annesi biLe onu daha kücücükken bir usta marangozun yanına bırakıp gitmiştir.kaLbinin büyük kısmı annesine oLan kiniyLe doLudur..
bu arada evLenirLer,Choi ChuL-soo mimarLık sınavını gecer.Daha iyi şartLar ve maaşLa 3 yıL çaLışıp hayaLindeki ev icin para biriktirir. beLaLı anne bir sürü borcLa cıkar karşısına, ödemezse hapse düşeceğini söyLer.YıLLar sonra oğLuyLa konusur ve tek istediği paradır.kızımız annesini affetmesini, ev icin biriktirdikLeri para iLe kefaLeti ödemeLeri gerektiğini söyLer
Su-Jin : etmek..zor değiLdir.Affetmek sadece, kaLbinde sade bir oda bağışLamaktır.Dedem böyLe söyLerdi..gercek bir marangoz kaLbinde bir saray yapabiLendir.ama sen yaptıgın evde yani sarayında tüm odaLarı annene ve nefretine vermişsin.Ya sen nerdesin? sense dışarıda titriyorsun
Su- Jin her zaman cok unutkan biriydi, ama artık evin yoLunu biLe karıştırıyordu, haftaya kontroLe gitmek üzere anLaştıgı doktora 2 hafta sonra gitmişti.
-bugün ayın kaçı?
-kardeşinin doğum günü ne zaman?
- kaç yaşında?
bu tip soruLara biLe zorLukLa yanıt veriyordu..doktor artık teşhisten emindi, Alzheimer..
devamı ise :p boLca hüzün:p
fiLm boyunca ChuL-soo hic "seni seviyorum" demedi, acaba haLa hatırLıyorken diyebiLecek miydi?
kesinlikLe izLenmesi gereken, sıcacık bir fiLm.
tek kelimeyle mükemmeldi ne söylesem az bu film için hele kızın
- artık farkettin mi?
- neyi?
-kafamın içinde bir silgi var...
dediği yerde bittim seyrettiğim en anlamlı filmlerden biriydi...
ben izleyeli çok oldu:cin:ama gerçekten chibi'nin dediği gibi çok anlamlı film:cin:benden 5puan:D
şu misadan sonra ağlak bir film izlemedim ama bunu da izliycem :D vurucam kırbacı :P
gercekten cok guzel bir film insanı izlerken etkisi altında birakıyo heleki benım gibi Iam sorry I love you gibi bu türdeki dramaları birleştirip hepsini bir gunde izleyıce insana 1hafta sulak yaşam politikası uygulayıp anlamsız yere cok kolayca aglıya biliyo:E:E
gercekten cok guzel bir film insanı izlerken etkisi altında birakıyo heleki benım gibi Iam sorry I love you gibi bu türdeki dramaları birleştirip hepsini bir gunde izleyıce insana 1hafta sulak yaşam politikası uygulayıp anlamsız yere cok kolayca aglıya biliyo:E:E
aramıza hoşgeldin:7:
aramıza hoşgeldin:7:
teşşekkür ederim canım :mel:
kim bu :P chibi seninle daha önceki hayattan tanışıyor muyuz
izledim, beğendim, sema filmi çok güzel anlatmışsın canım tebrikler...
filmi izlerken üfff ben de böyle evlilik istiyorum dedim :D
filmde sil baştan filminin konusuyla benzerlik vardı ama çok hoştu
izledim, beğendim, sema filmi çok güzel anlatmışsın canım tebrikler...
filmi izlerken üfff ben de böyle evlilik istiyorum dedim :D
filmde sil baştan filminin konusuyla benzerlik vardı ama çok hoştu
benim favorim kesinlikle bu film kore sinemasında çok beğenmiştim oyunculuklar mükemmeldi adamla kadının ilk birlikte içki içtikleri yer ve çalan müzik mükemmeldi:p
misa dan sonra o kadar üzmedi :D
misa dan sonra o kadar üzmedi :D
ben misa'dan önce izlemiştim o yüzden baya bir etkiledi...
ben de bunamış olabilirim çok unutkanım. hafızamdan silmek istediğim şeyleri siliyorum
zeinep_k
21-06-2009, 14:18
çok çok güzel bir film, sonu da öyle derinden üzmedi beni açıkcası. normal hayatta yaşanabilecek bir öykü. olması gerektiği gibi de bitti bence....
ama aklıma bir şey takıldı, ben hiç kendi evimin yolunu unutmadım ama bütün konularda çok çok unutkanım. ailemde de o hastalıktan yok. ama şüphelendim kendimden. erken bunama olmasın?? :(
benim favorim kesinlikle bu film kore sinemasında çok beğenmiştim oyunculuklar mükemmeldi adamla kadının ilk birlikte içki içtikleri yer ve çalan müzik mükemmeldi:p
Şey çok güzeldi:p içkinin tamamını içerse onla çıkacaktı ya, kız bir çırpıda içti ;J;
Çok romantikti yaa
Şey çok güzeldi:p içkinin tamamını içerse onla çıkacaktı ya, kız bir çırpıda içti ;J;
Çok romantikti yaa
evet kesinlikle o sahne bir de ilk birlikte arabaya binmişlerdi kıza kaynak maskesi verdi ya orası da çok hoştu:p
evet kesinlikle o sahne bir de ilk birlikte arabaya binmişlerdi kıza kaynak maskesi verdi ya orası da çok hoştu:p
Evet o sahne de çok komikti.Kıs şaşkındı ama hiç itiraz etmedi, aşk işte:D
Evet o sahne de çok komikti.Kıs şaşkındı ama hiç itiraz etmedi, aşk işte:D
bence de aşkın korecesi daha güzel zaten:D
bence de aşkın korecesi daha güzel zaten:D
Peki Aşkın korecesi kimin ağzından duyunca en güzel :p
Bu filmin de yeri çok özeldir.Benzeri bir çok film izlesem de yanına yaklaşamadı.Son Yejin'in müthiş performansının da etkisi büyüktür.Hem çok güzel hem çok yetenekli.Zaten beyfendiye diyecek laf yok
Bişey dersek ayrıca tarih84 kızar:D Çok yakışıklı, Allah sevenlerine bağışlasın diyip toparlamak istiyorum :p
Lee_Min_Ho
24-06-2009, 21:35
evet bu film çok güzeldi.izlenilmesi gereken güzel romantik bi film:)
daha önceden izlemiştim bu film güzeldi tavsiyemdir unutkanlık üzerine bi film
Gece gece salya sümük ağlattı yahuuu...Kızın bıraktığı mektubu çocuk okuduğunda çok fena oldumm..Kız çok başarılıydıı..
"Affetmek.. Kalbinde sade bir oda bağışlamaktır.." çok güzeldi beahh...
Şiddetle tavsiye edilir..
esas oğlan, kızın eski sevgilisini evinin önünde dövdükten sonra kızın babası gelir ve içeri girerler, baba "yakında ç*şini bile tutamayacak hale gelecek, onu bize ver" dedikten sonra kızın kapıda belirmesi ve o olayın gerçeklesmesinin ardından adam kızı içeri sokar ve gömleğini çıkarıp ağlaya ağlaya ayaklarını siler... bize de ağlamak düşer...
tek kelimeyle "mükemmel" bir film, muhteşem bir senaryo, harika oyunculuklar...
I'm sorry I love you, bunu da muhakkak izlemelisin frtmhtp. ben o diziden sonra bu filmde ağlayamadım.
yaa çok güzel bi filmdi ilk göz ağrılarımdan paloma şarkısıda cuk oturmuştu filme alzeimer deyişlerine bayılmıştım ama o kelimeden sora filmde bi daha gülmemiştim pek hüzünlüydü yaa
sema allah iyiliğini versin oppama olan tutkuma saygıdan yorumunu dozunda bıraktığın için sağolasın arkadaşım:)
filme gelirsek benim için her saniyesi ayrı bir tad ayrı bir ders bir gerçeklik bu kadar sade anlatılabilirdi.
bende en çok şuna üzülmüştüm oppam gelir eşine doğru yürür ve hatunesi ona 3 yıl yasak aşk yaşladığı adamın adını söyler vee sarılır kocasına ertesi gün doktora gider derki: biliyorum sanrılar unutkanlık gibi bu hastalığın süreci ama bazen düşünüyorum hangi gerçeklikte eşim diye yani oppam karısının gerçekten onu mu seviyor yoksa eskiyi unutup yeni dünya tanıyıp onu orda mı sevdi gerçekten beni sevdimi sorusuna cevap bulamıyor çünkü onların tanışmasıda unutkanlık sonucu başlamıştı onları ayıran kara kedide unutkanlık oldu ayyyy içim acıdı yahu oppam gel gel burda sıfır kilometreden seviyorum ben seni Luv
dün tekrar izledim bu filmi.. offf yaaa cok ağladım... :(
çok güzel bir filmdi tavsiye edilir
bu filmi kaç kere izledim hatırlamıyorum ama her defasında ağladım olamaz böyle bir şey yaa:embes:
hatice_526
10-09-2009, 18:45
Şimdi izLedm ağLadım baya uff çok koydu yaa :( haLa qÖzlerim ıslakk
başka ağLanııcakk fiLmLer söyLein bna
delimanyak
11-10-2009, 00:19
uzun uğraşlar sonucu indirmiştim ve kesinlikle değmiş yani.. ben de tabir-i caizse salya sümük ağlamıştım.. müzikleri de çok hoş. hele o kız arabadayken radyodan çalan müzik çok severim..
bu filmi bende cok sevdim elbette ben de agladim cok duygusaldi adam agladi ben agladim :D
siddetle tavsiye edilir heleki turk erkeklerine özellikle
minyoran
11-10-2009, 11:34
ya bu filmi herkes methedio.. bi yere not aldım.. izlicem.. ama önce sırasını beklemesi gerekiyo.
ya bu film seyret ağla hali nedir..herkes mi ağlatan film seviyo..Koreliler özellikle sadist onu öldür..bunu öldür..
uçakta More than the Blue'yu seyrettim herkes uyuyor benim gözümde iki damla yaş gecenin bi yarısı..
Bu film de mi öyle ölmeli falan..öyleyse seyretmeyeceğim valla..
ne bu ya..gözyaşlarım bana kalsın..elaleme akıtmayayım
delimanyak
11-10-2009, 19:00
ya bu film seyret ağla hali nedir..herkes mi ağlatan film seviyo..Koreliler özellikle sadist onu öldür..bunu öldür..
uçakta More than the Blue'yu seyrettim herkes uyuyor benim gözümde iki damla yaş gecenin bi yarısı..
Bu film de mi öyle ölmeli falan..öyleyse seyretmeyeceğim valla..
ne bu ya..gözyaşlarım bana kalsın..elaleme akıtmayayım
aslında kimse ölmüyor ama öyle bir durum var gibi ama konusu çok daha başka..ama ağlarsın yanii garantisini bile verebilirim..
Moo-Hyuk
12-10-2009, 17:49
ikinci izlediğim kore filmimdi ve çok etkilenmiştim.Ağlamak herkese göre olmayabilir fakat boğazındaki düğüm düğüm ağrı ve ızdırap veriyor.izlenmesi gereken özel bir film.saygı, sevgi ve değer çok güzel anlatılmış.müzikleri ile harika bir uyum oluvermiş.
üstünde durulup yorum haken birçok sahnesi var.spoileri bilemediğim için bahsedemiyorum.:hemm
eminim beğeneceksiniz.birde önemlisi tek başına izlendiği zaman daha güzel etki bırakıyor.
e bunca tavsiyeye mecburen izlenecek..
cumartesi
21-11-2009, 13:03
ilk once elemanin doktorun yanina gidip hastaligi ogrendiginde
ikinci olarakta kizin evden gidip mektup yazdigi ve o sahneyi elemanin okumasinda
ucuncu olarakta huzur eviydi sanirim orada kizin yemek yiyip cocuga niye agliyorsunuz dedigi sahnede
insan kendini tutamiyor yaahu. tabi ben aglamadim insanlar icin diyorum.
hastaliktan sonra kizin drami olur bu film dedimde tum rolu erkege yikmislar, erkegin drami olmus. hemcinsimide kutlarim bu arada. kadinlar olsaydi hemen giderdi, erkek birakmaz _E
Bir de kocasına eski sevgilisinin adıyla seslenmesi ve onun da bozmaması unutulmayacak sahnelerdendir
biz olsak, kocamiza eski sevgilimizin adiyla hitap etsek, biz de testere cinayeti oluruz :/
:eah..yedik mi yani..
hastaliktan sonra kizin drami olur bu film dedimde tum rolu erkege yikmislar, erkegin drami olmus. hemcinsimide kutlarim bu arada. kadinlar olsaydi hemen giderdi, erkek birakmaz _E
benim bildiğim de erkekler aynen tüyer ..bu bırakmayan erkek filmlerde..
AsLında böyLe bir durumda iLk erkek tüyer ama
fiLm işte ne yaparsın :)
cumartesi
21-11-2009, 19:44
:eah..yedik mi yani..
benim bildiğim de erkekler aynen tüyer ..bu bırakmayan erkek filmlerde..
yemis gibi gorunuyorsun :abba:
erkegin birakma ihtimali yok. 50 first dates filminde de gorduk bunda da. :hu:
Sonunda bu çok bahsedilen filmi seyrettimdaha önce Notebook ve Hint sinemasından da U me n Hum filmiyle aynı konuyu seyretmiş olduğumdan -genç yaşta Alzehimer olan kadın ve onu terk etmeyen ideal koca- cok da etkilenmedim..üstelik yönetmenin uncut versiyonunu seyretme gafletine düştüğümden nerdeyse 3 saat bitmek bilmeyen romantizm fazla geldi bana..kız iyiydi..oğlanın saçlarını şööyle bir toparlayıp yüzünü açmak istedim..hangi ustabaşı inşaatta o saçla saatler geçirebilir Allah aşkına..bu kadar imaj hali Kore filmlerinde bazen bana kendimi aptal hissettiriyor kusura bakmasınlar..
Filmin niye beğenildiğini anlıyorum..aşkta ve evlilikte aranan ideal değerlerin hepsi buradaydı..aşk-sadakat-vefa- vs vs..tabii bu aşık vefalı tiplerin de manken güzelliğinde ve yakışıklılığında olmaları da gerekiyor
Ben daha gerçek zeminleri tercih edeyim..5 üzerinden 3 veriyorum
cumartesi
03-01-2010, 13:54
kendine yakisan bi yorum yapmissin dilos :P
ssessiss
28-02-2010, 12:06
süper bir filmdi.göz yaşlarım durmak bilmedi..
ağlama garantili bir yapıt kızın yazdığı mektup okurken dökülen gözyaşları süper bi film ya
delimanyak
04-03-2010, 19:21
arkadaşım sultan ben ağlamak istiyorum beni ağlatacak bir film söyle dedim a moment to remember.. kesin ağlarsın dedim olmadı more than blue.. neyse işte bizimki sen seyret a moment to remember ı iki göz iki çeşme beni arıyor ya sultan sen yaptın diye.. böyle annesi odaya falan geliyormuş benim arkadaş ağla ağla içi çıkmış resmen.. dayanamayıp aynı gün tekrar seyretmişti... ve arkadaşım bir erkek.. : )
böyle annesi odaya falan geliyormuş benim arkadaş ağla ağla içi çıkmış resmen.. dayanamayıp aynı gün tekrar seyretmişti... ve arkadaşım bir erkek.. : )
eyvaaahhh...
Ağladım mı? Hayır :D herkes neden ağlamış onu da anlamadım. Tamam fena değildi. Hadi güzeldi diyelim ama ağlanıcakta pek bişey yoktu be
Sadece off diyecek çok şey vardı bence evet Luv
Esas oğlandan başlayalım
Choi ChuL-soo
Tarzı süperdi. Yalan yok. Öldüm bittim resmen. Afişe bakıp aldansam pf diyip başlıycaktım ama direk muhabbete girince fena yapıyo insanı. Tam benim tipim :D biraz Moo-hyuk havalarında. Serseri ama düşünceli. Paspal giyiyo ama yakıştırıyo kendine. Zaten saçlar cinayet sebebi ^^ kıza olan sevgisini gösterişi ,hele çıkma teklif edişi süperdi ^^, :D seni seviyorum demedi ama herşeyiyle belli etti bebek (=
Esas kız en başından hah dedirtti bana bir safla daha karşı karşıyayız. Unutkanlığı abartı derecesinde dedim bakalım ne çıkıcak burdan çıktıda şaşırtmadı beni. Rolünü oynadı iyiydi. Başka bi yerde izledim mi hatırlamıyorum. Ama burda en çok dikkatimi çeken elleri oldu. Benim gibi dinazor patisi gibi ellere sahip birinin bu kadar gözüne sokulursa o süpper eller tabiki bunalıma girerim. Çok güzellerdiii ^^ bide bu Koreli hatunların ağlamasıda bi hoş. Ağlıyolar ama erkeğe daha beter çekici geliyolar. Coffee Prince’te Gong (aşk Luv) kıza ağlamayı yasaklamıştı yahu resmen çok güzel aplıyosun diye :D saf halleri,sakar halleri herşeyleri elemanlara sempatik geliyo. Ama hatunların tipleri müsait. Benim gibi sadece dururken bile ben piskopatım yaklaşma havasında değiller ki. Üf neyse :D
Film biraz nıtebook havasındaydı. Ama notebook daha orjinaldi bence. Burda sadece Choinin sevgisine vuruldum ben.
Burda kızı kurtarışı çok cooldu ^^ espiride süperdi :D metroda mı satıyosun bunları :D
http://i942.photobucket.com/albums/ad261/mavi_61/7230_136415966308_749046308_2645974.jpg
Burası kesinlikle süperdi
Zaten söyledi ben hadi fondip dedim :D ama bu sahneden önceside süperdi ya hani elleri masanın altından tutuşmuşlardı ya Luv bence bu sahneden daha süperdi ^^
http://i942.photobucket.com/albums/ad261/mavi_61/7230_136415971308_749046308_2645975.jpg
Burda resmen aşık oldum hem cool hem çocuk ya
Burayı hatırlıyomusun dedi de hayır diyip kaçtı ya :D süpperdi süper
http://i942.photobucket.com/albums/ad261/mavi_61/n1300303298_73483_83811.jpg
Ve bu sahne. Unuttumu diye test yaptı ya :p hacı işini biliyo :D
http://i942.photobucket.com/albums/ad261/mavi_61/n11563489131_487583_15051.jpg
Ama benim için bu filmin can alıcı noktası.Kızla sevgiliylerken kız evde buna çocukluk fotoğraflarını sordu. O da kusura bakma yok. Ben hep yetişkindim dedi ya. Of dedim yerim ^^
Sevdim vesselam ama ağlamadım ölmedim bitmedim. Choi karakteri cuk oturtulmuş elemanada yakıştı. Evlilikleri süperdi. Yani hastalıksız kısmı. Ben böyle bir evlilik görmedim dedim. Ama delikanlılık yapıp kıza seni seviyorum diyemeyen damat,kız onu eski sevgilisi sanıpta seni seviyorum dediğinde eridi,öldü,bitti.
Üzüldüm ^^
8 verdim bu filme
O da ağlayamadığım için :D
choonhee
04-03-2010, 21:17
dayanamıyorum böyle filmlere yaaa TT.TT
ssessiss
16-03-2010, 16:23
çok çok çok güzeldi insan işte bu dior aşk içinnnn off.... ellerine sağlık:D
şimdi bile içim yandı:(
bariskanvildan
31-03-2010, 10:57
hic bir filmde boyle aglamadim.tek kelimeyle mukemmel...
ben de yeni izledim gerçekten güzeldi ama ağlanacak gibi değildi:hemmacaba bende mi bi sorun var:hihi:konusu biraz 50 İlk Öpücük'e benziyor.....
srilanka
15-08-2010, 17:40
yalnız,huysuz,dünyayla kavgalı adam yasak aşkı peşinde savrulmuş kadın, kadının unutkanlığı sayesinde tanışır ve unutkanlığı yüzünden ayrılırlar.
en duygusuz insanı bile ağlatabileceğine inanıyorum bu filmin en azından aşkın olduğuna inanmak için mükemmel bir film.
Harmonium
01-09-2010, 20:26
Güney Kore yapımı olarak izlediğim 3. filmdi A Moment to Remember.. Henüz bu kadar bağlanmamıştım uzakdoğu yapımlarına :) Neyse, filmi izlemeden önce hafiften bir küçümseme edası vardı bende.. Ama film başlar başlamaz daha doğrusu Jung Woo-Sung'u görür görmez.. O eften püften havamı da söndürdü film.. Her saniyesini daha bir gözlerimi açarak izledim diyebilirim...
İlk yarısında güldüm, heyecanlandım.. İlgimi çekmişti artık film..:) Ama ikinci yarısında zaten her şeye ağlama potansiyeli olan beni harap etti film.. Evet hüngür hüngür ağladım:utan: Biraz da kendimi ChuL-soo'nun yerine koydum.. O zaman daha da çok ağladım
:E
Kısa kesmem gerekirse; şahsım adına beğendiğimi söylemeliyim..
kısa kesmen gerekmez ki..okuyan biziz..yazmaya devam..
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.