Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşk Tesadüfleri Sever [2010]
http://img14.imageshack.us/img14/9633/asktesaduflerisever1296.jpg
'imdb (http://www.imdb.com/title/tt1807950/)
Yönetmen:Ömer Faruk Sorak
Tür:Dram,Romantik Komedi,
Yapım :2010 ~ Türkiye
Oyuncular
Belçim Erdoğan, Mehmet Günsür
Altan Erkekli,Hüseyin Avni Danyal
Yiğit Özşener,Şebnem Sönmez
Konu
Doğumlarından itibaren çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara’da kesişen, 2010 yılında İstanbul’da tanışan Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz’in (Belçim Bilgin) birbirlerine doğru ve engellerle dolu aşk macerasını anlatırken, bir yandan da geri dönüşlerle onların bugünlerini yaratan dönemlere uzanıyor. Film, Türkiye’nin 70’li, 80’li, 90’lı ve 2000’li yıllarını ziyaret ederek, o yılların artık unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür öğelerinden, müziklerinden, yaşam biçimlerinden ve alışkanlıklarından besleniyor.Aşk Tesadüfleri Sever” pek çok gerçek hikayeden yola çıkılarak derlenmiş olaylar bütünüyle İstanbul’dan Ankara’ya yaptığı nostaljik yolculuğun içinde izleyiciye doyurucu, duygusal, yıllarca akıllardan çıkmayacak bir aşk filmi vaad ediyor.
Fragman
http://www.youtube.com/watch?v=Qn4Bev3TtU0
tayroalmi
09-02-2011, 22:42
fragmanı nı izlemek bile beni sıktı... düşünüyordum gitmeyi ama vazgeçtim. zeten sayılı türk filmi izlemişliğim var
ben fragmanlarını beğenmiştim ama eleştiriler kötü baygın bi filmmiş gibi
türk sinemasını izlemeye calışıyorum ama bu filmi es gececeğim ben de
delimanyak
10-02-2011, 14:38
fragmanını bile seyretmemiş biri olarak hiçbir şekilde seyretmeyi düşünmüyorum.. yorumlardan okuduğum kadarıyla insanlar sırf ağlamak için gidiyor filme...
bence adamla işi çözmüş insanların en çok darbe yediği acı çektiği durum olan aşkı kullanarak insanların duygularını sömürüyorlar..
yaa filmden nefret ediyorum.. bu kadar çok dillere düşüp her beş kişiden birinin paylaşıp facebookta anasayfamı işgal ettiği için : )
Yok yok yok böyle bi film (: az önce çıktım filmden.. her sahnesi her sözü başka anlamlı sanki izledikçe özeniyo insan cidden pes dediğiniz sahnelerden var bolca (: ne biliyim ilginç diyarlara gittim izlerken hepinize tavsiye ederim dostlarım koşun izleyin hemen hatta yarın hatta bi sonraki seansa (: İlsu dedi dersiniz artk (: :eah :hu:
ön yargı kadar berbat bir şey yok bu alemde. Hele bir şeyi denemeden ya da izlemeden yorum yapabilmek ilginç.
Ben izledim ve yorumumu izlemekten sonraya bıraktım.
Güzeldi film. Arşivime eklemek ve zaman zaman bakmak isteyebileceğim kadar güzeldi. Mükemmel değildi belki. Ya da bazıları beğenmeyebilir ne de olsa değerlendirmeler farklı olabilir. Bakış açıları farklı olabilir. Benim bir filmimi sevmeme ya da sevmememe yönetmeni neden olmaz mesela. Umrumda bile olmaz yönetmen. Ama sadece başrol oyuncusu taş gibi diye de sevecek değilim.
Bu film müzikleri ile fotoğraf bolluğu ile geriye dönüşleri ile Ankara manzaraları ile gayet güzeldi.
Can alıcı nokta ise Mehmetciğimdi. Allahım o nasıl bir güzelliktir ^^'
Sonunda televizyonda oynadığında seyrettim filmi ve iyi ki sinemaya gitmemişim dedim..
Ben ki romantik film seven biriyim hiç beğenemedim..
Başrol oyuncuları ezberledikleri replikleri sırası gelince söyledi,
bana perdeden ulaşan müthiş bir aşk olmadığı gibi ikisi arasında perdeden seyirciye geçebilen sıradan bir çekim bile yoktu..
Berçim Erdoğan kötüydü Mehmet Günsur idare ediyordu..ama bu bana yetmedi..
Beğendiğim tek şey Altan Erkeklinin çizdiği baba portresiydi..
Kızın finale doğru tiyatro sahnesinde giydiği beyaz elbisenin melek çağrışımına kadar samimi olmayan,hesaplı,inandırıcı ve etkileyici olmayan bir fildi benim için..
olmamış..:B:
delimanyak
01-01-2012, 12:18
Sonunda televizyonda oynadığında seyrettim filmi ve iyi ki sinemaya gitmemişim dedim..
Ben ki romantik film seven biriyim hiç beğenemedim..
Başrol oyuncuları ezberledikleri replikleri sırası gelince söyledi,
bana perdeden ulaşan müthiş bir aşk olmadığı gibi ikisi arasında perdeden seyriciye geçebilen sıradan bir çekim bile yoktu..
Berçim Erdoğan kötüydü Mehmet Günsur idare ediyordu..ama bu bana yetmedi..
Beğendiğim tek şey Altan Erkeklinin çizdiği baba portresiydi..
Kızın finale doğru tiyatro sahnesinde giydiği beyaz elbisenin melek çağrışımına kadar samimi olmayan,hesaplı,inandırıcı ve etkileyici olmayan bir fildi benim için..
olmamış..:B:
iyiki seyretmemişim dedim bir kez daha...Luv
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.