Orijinalini görmek için tıklayınız : hakikaten yeter..
her sabah buraya baktığımda tüm başlıkları virüs başlıkları ile görmek
sadece beni mi sinirlendiren bir durum
tek başına uğraşan Syra olmasa günlerce böyle kalacak
insaf eden var mı..
aylardır hiç uğramamış modaratörleriyle verdiğimiz emeği hakketmeyen bir siteyi sevgimizle -hoşgörümüzle ne kadar ayakta tutabiliriz ki
kapatmayı düşünmekte iseniz kapatın gitsin..
uğrayıp okuyana ayıp..
delimanyak
20-01-2011, 12:18
diloş ablacım sana sonuna kadar katılıyorum...
haklısın aslında diloş yedek bikaç tane daha yetkili birileri olursa çok daha ii olur kanımca...
bütün forumun yükünü 1-2 kişi çekmemeli.._E
tayroalmi
20-01-2011, 13:31
bu virüsler beni de bezdirdi son günlerde girmek bile istemiyorum açıkçası...
şifremi La Fea'ya verdim artık zamanında müdahale edebilecektir.Yeni yönetici almayı düşünmüyoruz.
kimse akıl vermiyor semashi
ama sen de buraya her gün uğrayan biri olsan saatlerce her türlü virüsün kol gezdiğini nerdeyse alay ettiğini görürsün
yeni yönetici almak falan değil konu mevcut yöneticilerin katkısı..
katkıda bulamayanlar da bir zahmet bunu belirtsin
daha kısa süre önce aktif bir dolu yazar artık uğramıyor bu sebeple
yazık değil mi..
bence cok yazık
Schneizel
22-01-2011, 14:41
Kökten bir çözümü olmalı. :D Teknik işler uzmanı Ondo'ya danışmak lazım. :D
bu benim okudugum forumlar içinde nerdeyse bir tek burada yaşanan bir sorun..
her üyelik alan hemen yazamasın hiç bir şey olmuyorsa bir süre caylaklık süresi verin..başlık açmak için de izleyin
bir tanesi hepizin anasını avradını yazdı iki gün durdu ya insanın kanına dokunuyor gerçekten
Dilos haklısın ama bu işleri çözecek olan yöneticiler değil. Ondoya da söylendi yanlış hatırlamıyorsam. Ip den bile banlama yetkisi yok yöneticilerin. (ya da ben bulamadım) Öyle olsa mesela 72 farklı nickle gelen Spammerın Ip si aynı. İnsan değil zaten onlar bot. Dün geceden beri Semanın şifresi bende olduğu için ve nette olduğum için deli gibi +18 mesaj siliyorum. Öyle, böyle değil. Ama bu baştan engellenmeli maalesef. Yöneticiler burada daha aktif olsa bile yapabilecekleri bir şey yok. :(
didemin ipden banlama yetkisi vardı diye biliyorum..
köklü çözümün başka oldugunu tahmin ediyorum ama o zaman yöneticinin vazifesi bunu çözecek kişiyi aktif hale getirmek..
ben bu vaveylayı yapmasam günlerdir aynı ana sayfa duruyordu yazık değil mi..
yöneticilerle falan bir takıntım yok benim
sen süpürdükçe yenisi geliyor anlıyorum ama en azından aktif yönetici ana sayfayı temiz tutabilir alay eder gibi günlerce durması kanıma dokunuyor benim..sana kolay gelsin en azından buraya gelen birisi ilgileniyor demek de bir şey..
KaNeSHiRo
25-01-2011, 16:15
Konuyu yeni gordum canlar...
ben telefondan baglandigim zamanlarda bile, 2-3 dakikada olsa buraya bakmaya calisiyorum... eskisi gibi herun ugrayamasamda, gelir gelmez ilk isim virusleri yok etmek oluyor..
buna bir cozum bulunacak, herkesin ici rahat etsin...
operim, severim...
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.