Orijinalini görmek için tıklayınız : Ders Çalışmak
Lan kazık kadar olduk, arkadaşlarımın çocuğu oldu, hatta ben hala ders çalışmayı düşünüyorum. :D
AÖF'e kaldı 1 aydan az ve daha çalışmadım. :D
Millet çocuk yapar, biz test çözeriz.
Zalim dünya işte. :E
İnşallah AÖF'ten geçersem(muhahaha. :E :E - hiç inanasın gelmiyor ya -) önce kariyer sonra çocuk yapacam.
Ben yapmayacam tabe. Olmadı tüp bebek alırım, gazı bitene kadar kullanırım. :sinsi
cumartesi
04-03-2009, 01:55
iyi hatirlattin lan benim de ders calismam lazim bu aralar fazlasiyla bosladim. sonra vize zamanlari g.t gibi kaliyoruz. en sıkıcı olayda notlari toparlamak oluyor. simdi not defterini bi acsam karma karisik seyler. bir dersin devami yirmi sayfa sonra. :T
sen aof'u bosverde askerligi kolla. :P
Laa bi sittirin gidin ya ağzımı bozmayın benim gibi kibar bi veledin. :o :D
Araya illa şu askerliği sıkıştırıp beni strese sokup, ter bezlerimin hormon salgılamasına neden olmasanız olmuyor yani. :hih:
Kınıyorum seni kanka. :hih:
Pis çocuk. ;1;
cumartesi
04-03-2009, 02:09
hayatin gerceklerinden bahsediyorum olm ben sana. sonra demedi deme:P bosa calismis olursun vallahi o kadar testleri. askerde mantik yok biliyosun. hihoha :D
Ben de bugün başladım çalışmaya rezalet:E Senin bölüm nedir hacım? :D
pinklover
04-03-2009, 18:03
bende ara sıra çalışıyorum hatta bu aralar test bile çözmeye başladım:horny:
+
Etiketler (http://www.sinemasia.com/forum/tags.php)
toparlak cumo (http://www.sinemasia.com/forum/tags.php?tag=toparlak+cumo)
cumo bunu daha görmedi heralde:o
Ben de bugün başladım çalışmaya rezalet:E Senin bölüm nedir hacım? :D
Kamu Yöneti mi. :7:
Gerçi 3.senem şuan da ve hala 1.sınıftayım. :E :E
Ders çalışmamanın eşekliği işte. :( :cool:
Kamu Yöneti mi. :7:
Gerçi 3.senem şuan da ve hala 1.sınıftayım. :E :E
Ders çalışmamanın eşekliği işte. :( :cool:
Benim de 2. senem hala 1deyim :D:E Acelemiz yok yavaş yavaş bitiririz ya :D
Aslında askerlik gibi sakat durumum olmasa hazır 3.senede hala 1.sınıfta iken rekora gitmeyi düşünmüştüm ama artık başka bahadır. :E
Her seneyi 8 sene tekrar etsem = 24 sene. :D
50'lerde mezun olur ve "vay be bu yaşında üniversitelerden, falanlardan diploma aldı." diye karizma atardım.
Gerçi o yaşta o karizmaya anca Kemal Sunal'ın korkusuz korkak filmindeki şu replik gider;
"ben zamansız gelen paranın anca içine sıçarım, sizde sıçın." :D :D
cumartesi
04-03-2009, 21:17
bende ara sıra çalışıyorum hatta bu aralar test bile çözmeye başladım:horny:
+
Etiketler (http://www.sinemasia.com/forum/tags.php)
toparlak cumo (http://www.sinemasia.com/forum/tags.php?tag=toparlak+cumo)
cumo bunu daha görmedi heralde:o
harbi lan ilk defa gordum, Tolga ;1;
Ben pazarlama okuyorum , hepiniz bir is yapacaginiz zaman ilk bana geliceksiniz. :cool: Alemde tekim, degilsilmezim, cumartesi sizin herseyiniz. :cool: :P
Olm bizde kamu yönetimi falanlar okuyoruz.
İlerde siyaset atılırsak bu bölüm sayesinde bi yasa çıkarıp seni direk etkisiz bırakmazsak gör sen. :E
cumartesi
04-03-2009, 22:38
siyasetciler benim gibi adama muhtac olm. :D ben satis yapiyim ki onlarin ceplerine daha cok para girsin:P ne kadar cok parali is yaparsam onlarin lehine hepsi q:
Oha. Konuyu açalı bir sene olmuş. :S
Zaman ne kadar acımasız. :/
En son vizelere çalıştım. Hemde 1 ay. :S :D
İlk defa 47 alınca üzüldüm(gerçi 47 rakamına ter türlü uyuzum. :p :D). Demek çalışmak böyle birşeymiş.
Sevdim lan. :o
açık öğretim ile ilgili sorularım var
ya da sorunlarım :D
23 aldım lan bi dersten
geçme ihtimalim nedir :D
bide söylemesi ayıp ben nereye çalışacağımı bilmiyorum
sınava giderken bi test çözeyim demiştim
sanırım yanlış yerden çözdüm :D
açık öğretim ile ilgili sorularım var
ya da sorunlarım :D
23 aldım lan bi dersten
geçme ihtimalim nedir :D
bide söylemesi ayıp ben nereye çalışacağımı bilmiyorum
sınava giderken bi test çözeyim demiştim
sanırım yanlış yerden çözdüm :D
23 yine iyi.
Ben 19 almıştım. :D
Sonra gaza geldim bütünlemeden 76 falan akdım geçtim. :D
Lakin kursa gitmiştim, çalıştım falan.
Yani oluyor.
Bi de geçen sene bir dersten 48'den kaldım.
Çok koyuyor. :o :D
Kaçıncı sınıf, hangi dersler var. :p
En basitinden İlkUmut'un son 5 yıl içinde sınavda çıkmış soruları barındıran test kitapçığı var.
Onu çözmek bile bir avantaj.
Ulan ders, AÖF için öğüt veriyorum. Yok yok olamaz.
Taş yağacak başımıza. :S :D
kaçla geçiliyor hacı?
48le kalınıyorsa yedim ayvayı gibi :D
BÜTlere girmek için artı ödeme gerekiyor mu bu arada
babama söylemelimiyim :D
Moo-Hyuk
30-04-2010, 22:27
bütler eylül ayında oluyor, ekstre ücret ödenmiyor ve baraj 50 mavicim...sen sen ol sakın 48 ile kalma...en uyuz olunası şey odur:abba:bir kaç kere o saçmalığı ben yaptım:V
şimdi kpss ye çalışmak çok zor geliyor...Allah'ın sınavda human'ın matematik pratikliğinden bana da ver :D:D
laf aramızda zıçtık o zaman 50 ise komple kaldım :D
ulan ben ne anlarım İktisattan ya
ama teknolojiden 57 almışım :hu:
Moo-Hyuk
30-04-2010, 22:30
En basitinden İlkUmut'un son 5 yıl içinde sınavda çıkmış soruları barındıran test kitapçığı var.
Onu çözmek bile bir avantaj.
murat açıköğretim % 99,99 aynı soru tabanlı sorular çözdürüyor...ankara'da da var sanırım..bence gidip kantininden kendi öğrencilerine hazırlamış oldukları fotokopi çalışma kağıtlarından alın..ve sadece onlara çalışın...sonuç : bir üst sınıftasınız :D:D:D
delimanyak
30-04-2010, 22:39
bütler eylül ayında oluyor, ekstre ücret ödenmiyor ve baraj 50 mavicim...sen sen ol sakın 48 ile kalma...en uyuz olunası şey odur:abba:bir kaç kere o saçmalığı ben yaptım:V
şimdi kpss ye çalışmak çok zor geliyor...Allah'ın sınavda human'ın matematik pratikliğinden bana da ver :D:D
şu başta yazan "bütler eylül" kelimeleri her okuduğumda bihter behlül diye başlıyorum diyorum ne alakası var deyip baştan okuyunca bütler eylül diye düzeltiyorum kendimi..:utan::E:E
Bende iktisat ve muhasebeden 2 senedir kalıyorum. :D
İktisat bu aralar anlar gibi oldum birşeyler de muhasebe nanay.
Bana ne ulan makro-mikro ekonomiden. Sanki ekonomi bakanı olacam. hih
Moo-Hyuk evet .murat'ınkiler baya tutuyor ama onlarda genel olarak geçmiş yıllarda çıkan sınav sorularılarını veya o soruları değiştirip veriyor.
Ha tabii ki ilk tercih yinede Murat Açıköğretim olmalı ama İlkumut'un duvar testleri dediği kitapçıkda baya iyidir. :o
+
Bu arada mavi_61 en kötü ihtimal dediğim gibi geçmiş yıllarda çıkan soruları çöz paso. :D
Bari az da olsa şansın olabilir. :V
Moo-Hyuk evet .murat'ınkiler baya tutuyor ama onlarda genel olarak geçmiş yıllarda çıkan sınav sorularılarını veya o soruları değiştirip veriyor.
Ha tabii ki ilk tercih yinede Murat Açıköğretim olmalı ama İlkumut'un duvar testleri dediği kitapçıkda baya iyidir. :o
murat ya da ilkumut (ikisi aynı yer değil mi be :E) yayınlarından kitap alcaksanız direk merkezlerine gidin. orda şişman ve mutsuz kadınlar var. "aslında bu fiyata vermiyoruz da bu seferlik.. mademm.." diye başlayan cümlelerle indirim yapıyolar :E
ygs'ye son 12 gün kala o kadar çok çalıştım ki. sınavdan çıkıyım 2 gün dinleniyim tekrar deli gibi çalışıyım diyordum; 20. gündeyiz umutlu bekleyiş sürüyor :o
ben kalıcam bu kafayla her türlü. Açık kapalı hepsinden ya
hadi bakalım finallere umutluyuz
murat ya da ilkumut (ikisi aynı yer değil mi be :E) yayınlarından kitap alcaksanız direk merkezlerine gidin. orda şişman ve mutsuz kadınlar var. "aslında bu fiyata vermiyoruz da bu seferlik.. mademm.." diye başlayan cümlelerle indirim yapıyolar :E
Farklı ula.
Murat Açıköğretim bu oluyor;
http://www.murategitim.com/
Kurslar acayip kazık. Ders başı 300-400 idi galba. :D
İlkumut ise bu oluyor;
http://www.ilkumut.com.tr/
Bunda ise ben 2 dersi hali hazırda 400'e mi ne aldım. _E
+
mavi_61 bak murat'ın sitesinde solda AÖF NOT HESAPLAMA var.
Orada ilk vizede aldığın notu yazarsan, finalde veya bütünlemede kaç alman gerektiğini sana söyler. :o
Mesela 23 demiştin; finalde 61 alman lazım. :D
Anam anam. :D
cumartesi
30-04-2010, 23:51
aöfte 5 dersten 30 tek bi dersten 60 almışım. hiç çalışmayınca bu sonuç çıkıyor demek ki.
aöfte 5 dersten 30 tek bi dersten 60 almışım. hiç çalışmayınca bu sonuç çıkıyor demek ki.
Benim 2-3 tane 60 var.
Hatta şöyle diyim 2 tane 40 küsür var.
40'ın altında yok.
Çalışmak güzelmiş lan. :D
Maşallah diyelim bari. :p
Lakin finale az kaldı şurada hala tek bir test bile çözmedim.
Şımardım demek. :p :V
cumartesi
01-05-2010, 00:10
senin iyimiş.benim aöf için fazladan senelerim olduğu için sıkıntı yaratmıyor. seneye sınıf atlarım heralde.
bütünlemelerde tüm derslere girebiliyor muyuz?
senin iyimiş.benim aöf için fazladan senelerim olduğu için sıkıntı yaratmıyor. seneye sınıf atlarım heralde.
bütünlemelerde tüm derslere girebiliyor muyuz?
Mesela 7 ders var di mi.
Finalde verdin atıyorum 2'sini verdin.
İşte bütünlemede o veremediğin dersler için giriyorsun.
Bi de şöyle güzel birşey var.
Final ve bütünleme arası nerede ise 2-3 ay.
Yani bol bol vakit var çalışmak için.
peki üst sınıfa nasıl geçiliyor :D
4 tane dersim bile alttan olsa 2. sınıf derslerini alabiliyomuyum?
peki üst sınıfa nasıl geçiliyor :D
4 tane dersim bile alttan olsa 2. sınıf derslerini alabiliyomuyum?
Üst sınıfa geçmek için en az altan 2 dersle geçmek lazım.
3 olursa kaba bir tabirle babalara gelirsin. :D
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.