PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gidiyor Birileri

delimanyak
14-12-2010, 16:55
Gidiyor birileri, ben gidemem. Kimsesiz bırakamam arkamdakileri ama gidiyor birileri..

Zor, çetin ama keyifli yolculuklarım oldu. Kolay vazgeçmedim, savaşmadan terk etmedim ama gidiyor birileri.. Bu ömür denilen macera, içinde zorlu sınavlar barındırıyor. Acıtarak, kanatarak belki ama öğretene kadar uğraşıyor seninle. Aklın almasa da, gönlün razı gelmese de çekeceksin, ödevin bu senin ama gidiyor birileri..

Ne kolay iş bu vazgeçmek, ben öyle geriye bakamdan, vefayı silip atarak, minnet duymadan, bütün yaşanmışlıkları yok sayarak gidemem ama gidiyor birileri…

Unutmak dediğin şu akıl oyunu, ne kadar kolay yeniyor kalbi, ruhu ki, hiç ardından yük almadan gitmeyi başarıyor birileri, kolay mı? Kolay demek ki!

Bir gözyaşı nelerden sonra damlıyor gözden, gözyaşı diyerek geçme, içinde kim bilir neler saklıyor? Arkamda ağlayan bir çift göz varsa, silmeden gidemem ben ama gidiyor birileri..

Söz verip cayamam, arkadan vurup kaçamam, ihanetin hançeri nasıl kanatır bilirim, kimseyi o hançerle yaralayamam, yalana sığınıp aldatamam, kızarsam söylerim, sevmezsem gösteririm, seversem can veririm, mangal gibi yüreğim vardır ama mangalı nereye koyacağımı da iyi bilirim. Sözümü, gözümü döndürmem, içimi açtıysam, dost bildiysem, arkasından sövmem ama yapıyor birileri..

Ayrılığı da severim, adam gibi gidebilmişse sevdiklerim. Ayrılığın da buruk tadını doyasıya yaşarım, değerse karşımdaki. Ağlamayı da bilirim aslanlar gibi, kahkaha da atarım içimden geçiyorsa. Maske takmam yüzüme, göründüğüm gibi olmaya uğraşmam, olduğum gibi görünmeyi bilirim ama bilmiyor birileri…

Aman diyene el kaldırmam, kapıma gelenin suratına çarpmam, teşekkür edenin, özür dileyenin üstüne basmam. Önce insan olurum, sonra kadın, yeri geldiğinde bir erkekten daha erkek ama olamıyor birileri…

Kimseye yük olmam, gönül koymam, kolay kırılmam, naz yapmam, kadir kıymet bilirim, elma da derim alma da ama diyemiyor birileri…

Kendimden başkasını kandırmam. En çok sevdiklerime kanarım, bundan da utanmam. Düşerim kalkarım, üzülürüm, sevinirim, yürürüm, koşarım, ne varsa içimde dilimdedir, gizli hesap yapamam, tuzak kuramam ama yapıyor birileri…

Sevmeyi bilirim doyasıya, aşkı tanırım, aşka kanarım, aşkla yoğururum kalbimi büyürüm, sevdadan başka ne büyütür kalbi bilemem. Sevginin olmadığı yerde nefes alamam. Bir gönül ancak aşkla tanışınca gerçekten atmaya başlar, o yüzden çok severim ama sevmiyor birileri… Yazık!.....

Candan Ünal

dilos
14-12-2010, 21:42
çook beğendim bu yazıyı..sağol deliciim..
doğrudur gider birileri..

delimanyak
14-12-2010, 21:45
rica ederim ablacım.. ben de çok sevdim..

demek ki gidenleri çok da umra almak gerekmiyormuş bugün bunu öğrendim.. zaten biliyordum hepten emin oldum : )

tayroalmi
14-12-2010, 21:48
o zaman sana sıladan acısada öldürmez parçasını armağan edelim...
ver deliliğe aldırma ..öyle yapmasak bu hayatı bitiremeyiz

dilos
14-12-2010, 21:49
gideni tutamazsın ama adam gibi gidebilmek de adam gibi yollayabilmek de mesele beee..zor işlerrr

delimanyak
14-12-2010, 21:51
aayy canım yaa kendimi birde aşk acısı çekiyormuş gibi hissettim : )

ama derdim aşk acısı değil.. sadece yazı güzel diye yazdım ki genel bir şeyden bahsediyor : )

öyle yani..

teşekkür ederim şarkı için ama "gol" benim tercihim... ooff süppeerr hem de..

delimanyak
14-12-2010, 21:53
gideni tutamazsın ama adam gibi gidebilmek de adam gibi yollayabilmek de mesele beee..zor işlerrr

benim anlamadığım nasıl bu kadar kolay vazgeçiyorlar... giden gidiyorum derse eyvallah derim el sallarım arkasından ama bir öyle davranıyorlar bir böyle saçma sapan.. bu sefer de ben nasıl davranayım kestiremiyorum..

not: vallaa genel şeylerden bahsediyorum burda kastettiğim bir erkek arkadaş olayı falan değil : )

tayroalmi
14-12-2010, 21:53
işte delimanyak budur gol daha uygun sana; zaten yakıştıramam öyle içli şarkılar uymaz sana

delimanyak
14-12-2010, 21:56
işte delimanyak budur gol daha uygun sana; zaten yakıştıramam öyle içli şarkılar uymaz sana

yaa sormaa nasıl bir kafa yaptıysam hüzünlü şarkılar dinleyip hüzünleneyim diyorum bazen bir dibe vurayım kendime geleyim falan.. sıkılıyorum yaa.. yemişim diyorum bunalımını.. hoopp hareketli bir şarkıyla kendime geliyorum..

ama var bir kaç şarkı çok piss bunalıma sokan beni yani süper bir ruh halim olsa da bir dinleyim havamı değiştiryor.. ben de dinlemiyorum gerek kalmadıkça : ) : )

açtım dinliyorum valla...oooooooffff be günaydın diyooorr : )

tayroalmi
14-12-2010, 22:02
ya ben bayılıyorum deli dolu insanlara deli olsunda bana da dalsın misali ömürrr boyu neşeli dinamik ol dertleri sen kovala senden kaçsınlar ...kanın hızlı aksın

delimanyak
14-12-2010, 22:07
ya ben bayılıyorum deli dolu insanlara deli olsunda bana da dalsın misali ömürrr boyu neşeli dinamik ol dertleri sen kovala senden kaçsınlar ...kanın hızlı aksın

hee o benim iştee : ) : )

esinti
28-12-2010, 09:44
...Zamanı Geldiğinde...
Ne hesabını veremeyeceğim bir günüm oldu ne de vicdanımı lekeleyen bir geçmişim...Ne hissettiysem onu söyledim, onu yaşadım..Yaşadığım bir tek andan bile pişmanlık duymadım..Asla keşkelerim olmadı..Hiçbir zaman kendimle vicdan mahkemesi yapmak zorunda kalmadım..Karşıma bazen gerçek yüzler, bazen sahteler çıktı ama olsun ben yine sadece hislerimle yaşadım..Asla sevmediğim birine seni seviyorum demedim, ya da asla birini severken karşılığını beklemedim..Dostluğuma değer biçmedim, sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim..Sevdiysem sonuna kadar gittim,bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim..Bazen çok kırıldım, bazen belki de kırdım ama hata insana mahsustur dedim..Affettim, af diledim..Kimileri birden fazla kırdılar kalbimi ama ben onları yinede affettim..Onlar belki beni saflıkla yargıladılar..Belki de içten içe sinsice güldüler ama asıl unuttukları şuydu: Ben aldanmadım..Aldanan her zaman kendileri oldular ama bunu anlayamadılar..Bir insan kaybının ne olduğu bilemedikleri için... Kaybetmek onlar için bir alışkanlık haline geldiği için... OYSA BEN HİÇ İNSAN KAYBETMEDİM. SADECE ZAMANI GELDİĞİNDE VAZGEÇMEYİ BİLDİM O KADAR.

Can YÜCEL

dilos
28-12-2010, 10:00
Can Baba ne dese olmuştur..

Türkçeyle ne güzel oynar..
Kendini ne kadar doğru ortaya koyar..
Nasıl yaşarsa öyle konuşur..
Ne derse hakikidir..

Sağol paylaştığın için Esinti..